Dodaj do ulubionych

NOWA SPÓŁDZIELNIA ,, PRZYWIŚLE''

28.04.04, 18:54
Najwieksze oszołomy z Osiedla Przywisle Panowie:Myśliński , Hałucha wymyśliły
że odłączą sie od SM ,, Siarkowiec''i stworzą własną Spółdzielnie.Planowany
skład Zarządu nowej Spółdzielni :
Prezes Zarządu - Jerzy Myśliński
Z-ca Prezesa - Eugeniusz Hałucha
Kierownik Osiedla - znany wszystkim ,,prześladowany''za pijaństwo były
kierownik osiedla ,, Przywisle''.Brana jest także pod uwagę kandydatura
byłego szefa SM ,, Siarkowiec''A. Szydlaka.Przy takim składzie Zarząadu
konieczne bedzie wprowadzenie dodatkowego składnika czynszu , przeznaczonego
na zakup codziennej dawki utrzymujacych przy życiu napojów procentowych.Swoje
trzy grosze dorzuci zapewne odłączony od koryta właściciel UZiB.
ŻYCZYMY POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE
ŻYCIA
Obserwuj wątek
    • Gość: dziewczynka Re: NOWA SPÓŁDZIELNIA ,, PRZYWIŚLE'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:24
      A moze znajdzie sie jakas konkurencyjna grupa, ktora np. zalozy wspolnoty
      mieszkaniowe??polecam!wszystkim to wyjdzie na zdrowie.nie znam tych panow, ale
      pomysl jest wlasciwy
      powodzenia
    • Gość: dziewczyna125 Re: NOWA SPÓŁDZIELNIA ,, PRZYWIŚLE'' IP: *.internet250.sistbg.net 28.04.04, 21:53
      Gratuluje!!! Wspanialy pomysl.Zycze powodzenia.
      Pozdrawiam
    • lokator6 Re: NOWA SPÓŁDZIELNIA ,, PRZYWIŚLE'' 30.04.04, 09:44
      Jesli wierzyc tej dziewczynie...pomijając insynuacje... to bardzo dobry pomysł
      i na czasie. Zdecydowanie popieram i zachęcam. Szkoda tylko, że inne osiedla
      nie idą tym śladem...a może się mylę...
    • Gość: Gość Re: NOWA SPÓŁDZIELNIA ,, PRZYWIŚLE'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:02
      Prowadzone wypowiedzi skłoniły mnie do podzielenia się z forumowiczami pewnymi
      faktami. Tak się składa, że znam cel i zamiary opowieści lokatora 6 i śmiem
      powiedzieć, że człowiek ten sprytnie bawiąc się pewną grupą ludzi, załatwia w
      sposób obłudny i prostacki swoje sprawy (można to było wcześniej wywnioskować z
      niektórych krętych i przejaskrawionych wątków opowieści. Można zastanawiać
      się skąd u niego tyle złośliwości. Dlaczego stosuje różną miarę dla ludzi
      zatrudnionych i związanych ze spółdzielnią? Dlaczego broni ludzi, którzy
      ewidentnie łamią regulamin pracy, dlaczego jest głuchy i ślepy i nie komentuje
      opilstwa przewodniczącego, kierownika oraz niektórych członków rady osiedla
      Przywiśle? ( przecież temat ten jest mu dobrze znany). Prawda jest gorzka.
      Między innymi dla lokatora 6 skończyła się skończyła się sprytnie i chamsko
      uprawiana w minionym okresie prywata w spółdzielni Siarkowiec ( i nie jest z
      SLD) To między innymi lokator 6 z pieniędzy lokatorów „ ŻYŁ JAK ZA KRÓLA SASA”
      i „NIE BRAKOWAŁO MU PTASIEGO MLECZKA”. Kto by mógł to lepiej robić jak nie
      lokator 6, który prawo spółdzielcze najlepiej zna od strony bandyckiej i nic
      dziwnego, że obecnie dopatruje się wszędzie przekrętów i matactwa. Wiadomo
      teraz dlaczego swój cel działania obrał na forum zasłaniając się swobodą
      wypowiedzi i nie tylko i nie ujawnia swoich personaliów. Wkrótce zostanie to
      zrobione wraz z ujawnieniem uprawianej przez określone grono ludzi związanych z
      Przywiślem i nie tylko.

SZUKAJCIE PANOWIE FAKTUR ZA WYKONANE WAM ROBOTY KOSZTEM SPÓŁDZIELNI SIARKOWIEC
      (to taki mały szczegół).

A teraz poczekajmy na reakcję lokatora...
      „Uderz w stół a nożyce się odezwą”, nie tylko ze strony lokatora 6. Więcej
      tematycznie związanych wypowiedzi internetowych powstaje z jego sugestii.
      Odpowiedź będzie natychmiastowa, pełna dalszych sloganów, kłamstw, cynizmu, bo
      co może wnieść człowiek, którego odkryto cel działania, a na dodatek ma
      wypaczony horyzont myślowy i patrzy na świat pod jednym egoistycznym kątem.

Ja nie będą z Tobą polemizował, podzieliłem się informacjami po długim namyśle,
      pomimo sprzeciwu naszych znajomych (może wspólnych), bo to co uprawiasz na
      forum wzbudza we mnie obrzydzenie.

Zakładajcie teraz Spółdzielnię lub wspólnoty mieszkaniowe.
      Życzę powodzenia.

Pozdrawiam
      • lokator6 Dobry człowieku... 08.05.04, 19:18
        Dobry człowieku...jak dobrze, że rozszyfrowałeś lokatora6...wiedząc nawet o
        jego celach i zamiarach... możesz się mu wreszcie odegrać...i go
        ujawnić...tylko, że on ma to gdzieś, co ty piszesz... używając przy tym
        różnego rodzaju oczernień sam sobie wystawiasz świadectwo...widocznie grunt
        zaczyna palić ci się pod nogami,... a może już jesteś poniżej dna, skoro się go
        tak bardzo boisz? Uderzyłem w stół... i właśnie nożyce się odezwały...sumienie
        cię gryzie, czy może jakieś inne robactwo cię kąsa?... Problem tylko w tym, że
        z osobą którą opisałeś w żaden sposób ja się nie utożsamiam, ale być może znam
        tą osobę... i jeśli myślimy o tej samej ... to bardzo ją sobie cenię...jak
        również i to, że utożsamiasz mnie z nim... i wiem, że godność, uczciwość i
        lojalność to jego główne zalety...a obłuda, fałsz i prostactwo raczej
        przemawiają za tobą. Jestem nawet w posiadaniu sporej ilości materiałów
        znacznie kompromitujących niektórych członków władz spółdzielni,...dziwię się
        tylko, że nie wykorzystał ich w odpowiednim dla siebie czasie...i niestety
        dalej nie chce tego zrobić...choć usilnie go do tego namawiam, ale być może ...

A teraz, jeśli chodzi o moją skromną osobę...długo zastanawiałem się nad tym,
        czy rzeczywiście się nie ujawnić,...ale teraz skoro już mnie rozszyfrowałeś to
        nie widzę sensu, przynajmniej dla ciebie tego robić. Dodam tylko, że posiadam
        mieszkanie na ul. Kopernika, na co dzień pracuję ponad 120 km od Tarnobrzega,
        gdzie posiadam własne biuro. Z racji swojego zawodu działam również w KZLiS i
        reprezentuję wielu lokatorów i członków spółdzielni mieszkaniowych...czy to też
        rozszyfrowałeś?

W Tarnobrzegu przebywam tylko w weekendy i czasem w inne dni... jeśli wymagają
        tego moje sprawy zawodowe...i to tutaj również przychodzą do mnie ludzie.../ i
        ja do nich/, którzy mnie znają i darzą zaufaniem,... ze swoimi bolączkami,
        również spółdzielczymi...i tutaj rozmawiam z ludźmi ...mieszkańcami i
        pracownikami tej spółdzielni...niestety wszyscy oni jak na razie boją się
        władzy i nie chcą indywidualnie złożyć oficjalnej skargi uprawniającej do
        interwencji...

Na forum znalazłem się wtedy, kiedy już nie wytrzymałem,... dowiadując się o
        jakimś bzdecie regulaminowym...i sposobie potraktowania mieszkańców...na
        wszystkie poruszane przeze mnie sprawy posiadam dowody i jestem w stanie
        udowodnić... nigdy nie piszę o sprawach niesprawdzonych w przeciwieństwie do
        ciebie szanowny gościu i nigdy też nikomu nie ubliżam,...co najwyżej ośmieszam
        niektóre działania i decyzje władz...wskazuje na nieprawidłowości i łamanie
        prawa...jeśli odbierasz to jako cyniczne i złośliwe to twoja sprawa i może
        jeszcze... „gajowego”.

Jeśli twoimi jedynymi argumentami jest „opilstwo” przewodniczącego, kierownika
        i innych członków rady „Przywiśle” to rzeczywiście bardzo dużo...wygląda na to,
        że nie chcieli cię poczęstować i za mało wypiłeś... dobry człowieku,... a może
        już jesteś „suchym” alkoholikiem i nie możesz? Nie znam tych ludzi...może tyle
        co ze słyszenia...wiem też, że chcą coś pozytywnego zrobić... i nigdy nie
        słyszałem od nikogo o ich opilstwie... oprócz oczywiście tego, że kierownik
        został zwolniony za pijaństwo, ale... powinieneś przecież znać całą otoczkę tej
        sprawy? Od Ciebie i od innych piszących na tym forum dowiaduję się o
        pozostałych... a czy nie jest to tak, że starasz się ich po prostu pogrążyć i
        zdyskredytować...nie mając innych argumentów...bijesz na oślep i poniżej
        pasa...bo pewnie ci przeszkadzają, jeśli mówią prawdę i się z tobą nie
        zgadzają. Jeśli mówienie prawdy przez tych ludzi jest dla ciebie
        obrzydzeniem...to uważaj, żebyś się nie porzygał...a jeśli już dużo mieszkańców
        mówi o tym samym...to na pewno tego nie unikniesz...żeby tylko nie wśród
        ludzi. Jakie w związku z tym kierują tobą pobudki... uważaj dobry
        człowieku...bo jeśli możesz zarzucić komuś „prywatę” to tylko pewnie samemu
        sobie...

Szukaj więc dobry człowieku faktur... może je znajdziesz... i wtedy sam się
        pogrążysz.
        Jestem naprawdę szczęśliwy, że nie chcesz ze mną polemizować bo... trudno by mi
        było zniżyć się do twojego poziomu...

Z pieniędzy lokatorów za króla Sasa nie żyłem i nie żyję ,w SLD nie byłem i nie
        jestem... a ptasie mleczko, owszem lubiłem i lubię.

Ludziom z „Przywiśla” życzę sukcesów i wytrwałości w realizacji planów. Róbcie
        swoje, nie przejmujcie się tym, że będą Was opluwać, jeśli to robią... to mają
        w tym swój cel i czegoś się bardzo boją.

Pozdrawiam. Szerokiej drogi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka