Dodaj do ulubionych

NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY

IP: *.icpnet.pl 28.04.04, 23:54
Jak byscie glosowali, gdyby wybór najlepszego polskiego dziennikarza
prasowego zalezał od Was? macie swoich ulubienców? Moze tych mniej znanych?
Mniej popularnych? Ja bym wybrała

- Łukasza Perzynę- "Tygodnik Solidarność"
- Annę (Agatę?) Marszałek - "Rzeczpospolita"
- Wojciecha Wybranowskiego - "Nasz Dziennik"
- Piotra Bojarskiego- "Gazeta Wyborcza"
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawicowiec Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.icpnet.pl 29.04.04, 09:07
      Ja wybieram Stanisława Michalkiwicza- Najwyższy Czas i Wojciecha Wybranowskiego-
      Nasz Dziennik.

Swietny, rzetelny styl dziennikarstwa
    • Gość: Miras Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.icpnet.pl 29.04.04, 19:47
      Marszałek z Rzeczpospolitej jest nieco przereklamowana. Perzyna byl dobry
      kiedys, teraz sie skonczył. Wyborczej nie trawie. Do moich ulubionych
      dziennikarzy należą: Rafał Ziemkiewicz- z Newsweeka za znakomite analizy
      polityczne, Stanisław Michalkiewicz- za komentarze i dowcip oraz Wojciech
      Wybranowski z Naszego Dziennika za swietne reportaze o zbrodniach popełnianych
      na Polakach za komuny. Lubie ponadto Krzysztofa Zaleskiego z Zycia Warszawy
    • Gość: Ala Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 23:05
      Może i ten red.L.Perzyna jest dobry,tylko kto czyta "Tygodnik Solidarność"?
      • Gość: Fiks Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 23:46
        A może coś w własnego podwórka? Przecież też mamy lokalnych dziennikarzy
        prasowych i nie mówcie, że wszyscy są do dupy, bo to taka sama prawda jak to,że
        tarnobrzeg jest do dupy
    • Gość: czupa Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:49
    • Gość: anka Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 07:39
      W Tarnobrzegu, to bezwątpienia Józef Michalik i Wojtuś Malicki!
      • Gość: Oleg Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:18
        Wojtuś nie jest zły ale Józek sprawdzał się jedynie jako cenzor w PRL.
        • Gość: & Och !Wojtuś!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 16:00
          Taki umysł a pisze na zamówienie ścierwa...
          Czyżby człowiek z nizin?
    • Gość: edwin Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:05
      Na rynku lokalnym całkiem przyzwoicie popisuje Wojciech Malicki z nowin i
      Marcin Radzimowski z Echa. chyba jednak ten drugi nawet troche sie marnuje w
      tej gazetce.
      • Gość: kinior Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 23:08
        ten drugi to chyba Ty edwin
        • Gość: MR Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.echo-press.com.pl 12.06.04, 11:50
          Ja jestem sobą, a nie edwin jest mną. A tak na marginesie to nie podoba mi się,
          że moje nazwisko poojawia się na forum. To źle wróży:))
          • Gość: kinior Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:34
            oj, zdaje się, że trafiłem. Rzuciło się hasło i sprawdza reakcje...
    • Gość: Anka Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:07
      W Polsce - 0lejnik; w Tarnobrzegu - Michalik, choć to leń i opój.
      • Gość: cenzor Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:25
        Od kiedy michalik jest dziennikarzem ?
        • Gość: zelik Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:29
          od wielu lat popisuje w nadwiślanskim, był też chyba w Nowinach Rzeszowskich
          kiedys
      • Gość: Szkoda słów .. Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.sistbg.net 02.09.04, 21:42
        > W Polsce - 0lejnik; w Tarnobrzegu - Michalik, choć to leń i opój.
        Dokładnie tak jest - kto go jeszcze trzyma na stanowisku rzecznika - to wstyd
        i żenada dla prezydenta.
        • Gość: Herbu Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:03
          Ja tam lubię Kaśkę Sobieniewską-używa miliona więcej słów sensownych niż imć
          Malicki herbu Kurdupel.
          • Gość: Herbu Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:04
            A jaka ona miła dla oka........
            • Gość: ygrek Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:57
              Kaśka jest fajna, ale jednak Radzimowski i Malicki to zupełnia inna liga. To
              jedyni goście w TBG, którzy potrafią coś odkryć i przyp... różnym złamasom.
              • Gość: Czytnik Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 00:19
                Tak przyp...ają,że jeszcze nikogo nie połamało...niestety...
        • Gość: kramarz Re: NAJFAJNIEJSZY POLSKI DZIENNIKARZ PRASOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 07:55
          jaki pan taki kram.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka