Dodaj do ulubionych

Informacje Radio Leliwa

IP: *.smsiarkowiec.pl 20.03.11, 19:22
Obiło mi się o uszy,że gdzieś na tygodniu w wiadomościach w Leliwie mówili o otwarciu kierunku studiów logopedia gdzieś w naszych okolicach.Wie ktoś o którą uczelnię konkretnie chodzi?Z góry dzięki za wszelkie informacje ,bardzo mi zależy na wszelkich sprawdzonych wiadomościach.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Informacje Radio Leliwa IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 19:56
      myślę, że podyplomowe w sandomierzu
    • Gość: lel Re: Informacje Radio Leliwa IP: *.smsiarkowiec.pl 20.03.11, 22:04
      Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza w Sandomierzu zaprasza na studia podyplomowe dla nauczycieli różnych typów szkół i przedszkoli, logopedów a także pracowników poradni psychologiczno–pedagogicznych, ośrodków szkoleniowo–wychowawczych, pogotowia opiekuńczego i domów pomocy społecznej.
      Już w kwietniu uruchomimy trzy popularne kierunki studiów: Logopedię z terapią pedagogiczną, Neurologopedię i surdologopedię oraz Oligofrenopedagogikę.
      Informacji udziela Tok Studiów WSHP, telefon: 15 – 832-60-81, wewnętrzny 320; www.wshp.sandomierz.pl, e-mail podyplomowe@wshp.sandomierz.pl.
      Zaufało Nam już ponad 5000 osób!
      U NAS WARTO STUDIOWAĆ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka