IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 11:08
Rozgorzala histeria, bo prezes Kaczynski powiedzial prawde /dziekuje Panie Prezesie - wielki/. Pan Buzek czuje sie obrazony, bo jest Slazakiem. A ja wiem ze mieszkamy na terytorium Polski i jestesmy Polakami, a jak nie to szanowanymi goscmi, bo Polak zawsze byl goscinny. Gosc ma prawa ale okreslone.
To cos chorego, Pan Gorzelik czuje sie Slazakiem Niemcem a ode mnie wymagaja abym sie spokojnie przygladal co w moim domu robi. Jako Narod mamy prawo sie bac po ciezkich doswiadczeniach historycznych i zdradach sasiadow.
Za Polske zgineli w Kopalni Wojek Polacy, z podkarpacia tez.
"Solidarnosc" - cudowny ruch spoleczny, pospolite ruszenie Narodu ktore doprowadzilo do upadku komuny, ale cos mi sie wydaje ze czesc elit nie o interesie Ojczyzny myslalo.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ślązacy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.04.11, 11:33
      Oj głupiś...
      Ruch o którym piszesz faktycznie wyzwolił ten kraj
      Jednocześnie tez należy pamiętać o rozgrabieniu tego kraju, poprzez chore prywatyzacje. To przecież nic innego jak towarzystwo z AWS.
    • Gość: x Re: Ślązacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 12:42
      Naiwny jestes ale Ty. Niestety - Polak i przed szkoda i po szkodzie glupi.
      • Gość: do goscia Re: Ślązacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 13:35
        A kto to AWS? - moze nie pojmujesz.
        • Gość: m2 Re: Ślązacy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.04.11, 14:04
          UW, AWS, PO - jedna i ta sama klika
    • Gość: gość Re: Ślązacy IP: *.dynamic.mm.pl 08.04.11, 17:04
      "ale cos mi sie wydaje ze czesc elit nie o interesie Ojczyzny myslalo."
      Masz rację ale późno zatrybiłeś. Na ten temat forum aż huczy.
      Polska sprzedawana jest po kawałku razem z narodem. Potrzebna jest SOLIDARNOŚĆ 2 i ofiary bo te rządzące barany jeszcze nie poniosły odpowiedzialności za to co robią od 20 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka