Dodaj do ulubionych

Do tarnobrzeskich lemingów

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.04.11, 07:02
Obejrzyjcie ten film i porównajcie z tym z wam wciskają w WSI24
beatrycze.nowyekran.pl/post/10276,tego-boja-sie-zaprzancy
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.flash-net.pl 13.04.11, 11:49
      ===Z-W-Y-C-I-Ę-Ż-Y-M-Y===
    • Gość: gość Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.04.11, 12:21
      www.youtube.com/watch?v=PAzIrgvhpHA
    • Gość: prl Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.torservers.net 13.04.11, 20:49
      Tak się składa, że osobiście brałem udział w Manifestacji… Nie mogłem sobie pozwoli, żeby nie uczestniczyc w tych wydarzeniach zarówno 9 kwietnia pod kacapską ambasadą jak i 10 na Krakowskim Przedmieściu… razem z rodziną… Ale tego co te zakute łby wyprawiają w łże mediach się nie spodziewałem…

Jak można tak bredzic … jak można tak kłamac i szczuc… Tego co widac i słychac… to co dociera do zwykłych ludzi szczególnie przez WSI24 należałoby określic jedynym pojęciem… WSIOŁAJNOLIZM…

Tego się nie da ogładac... tego sie nie daje czytac... Ale tym razem jest internet i łże media a także łże elity nie są już bezkrytycznie słuchani....

Na żywo widziałem zatem te "7000 tysięcy osób"... Rozumiem też dlaczego reżim i wspierające je media tak nas się wystraszyły… Tam wbrew propagandzie nie było takich, co to furmankami jeżdżą do kościoła… Inteligentne buzie… znakomicie ubrani ludzie… całe rodziny z dziećmi… młodzież - nawet w dredach…

Rudemu i ruskiemu namiestnikowi tyka prawdziwa bomba... Śmieszą mnie też zarzuty, że mogło przyjechać więcej osób… zapytam zatem... czy zdajecie sobie sprawę, ile kosztuje na przykład przyjazd samochodem do Warszawy z Rzeszowa, czy Wrocławia?... Ilu stać na wydanie 500 złotych …

Zapytam dalej… A gdzie informacje o reżimowych uroczystościach?... Gdzie Bul-Komorowski i jego Dziadzia?... Gdzie Donald Ryży a Wspaniały?... Gdzie balety i epokowe „światło-dzwięki” w Teatrze Narodowym?... Gdzie Schetyna And Psychiatrics z wieńcem na Powązkach?... Gdzie „zależne”… bo te pod Pałacem, to wg. PAPu (Pieprzyc Aby Pieprzyc) … o tym TUTAJ…„niezależne”…. obchody?...

Zapomnieli o nich, czy tylko gó... były one ... warte?...

Kolejny wniosek … Jarosław Kaczyński jest naprawdę w stanie podpalić Ubekistan… Na miejscu reżimu zbytnio bym go nie prowokował… Ja rozumiem , że strach odbiera rozum i ze studia WSI bije jego odór, ale obecna kolejna fala wścieklizny antykaczystowskiej już tylko śmieszy... WSI jest w wyjątkowo fatalnej sytuacji… Oni sami czują, że gdy Kaczyński dojdzie do władzy zostaną pozamiatani… Kto wie, czy już dziś nie istnieje specjalny plan pacyfikacji tych łgarzy… To zresztą nie byłoby trudne…

W niedzielę zobaczyłem wiosnę… wprawdzie jeszcze trochę czasu upłynie do oddania namiestnika Kacapii, ale miło widzieć zafajdane ze strachu majty łże elit…
      • Gość: prl bis Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.tktelekom.pl 13.04.11, 20:54
        zamilcz psycholu ,lepiej jedż do specjalistycznej kliniki zdrowia psychicznego będzie lepiej dla nas i ciebie trollu.
        • Gość: Darko Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.pppoe.sistbg.net 13.04.11, 21:05
          Ilość argumentów powalająca :-)
      • Gość: xx Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.pppoe.sistbg.net 13.04.11, 21:52
        Z kim ty oszołomie pomieniałeś się na łby ( bo głowy to ty niemasz) szkoda słów...
      • exkol Re: Do tarnobrzeskich lemingów 13.04.11, 22:20
        Podziwiam Cię prl, że chce Ci się wysilać by przekazać tym odmóżdżonym lemingom swoje przemyślenia. Jest to chyba daremny trud, ale może się mylę. Ja czytam Cię z przyjemnością.
    • Gość: Romek Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 02:16
      Berecie moherowy,wyciągnąłem wniosek że dziś nie należy się bać Rosjan a takich fanatycznych ludzi jak ty i tobie podobni.10 kwietnia pod pałacem prezydenckim wielcy patrioci z krzyżami w ręku kopniakami przepędzali tych co przyszli bez krzyży. Fotoreporterom pokazywali tyłki i przed oczami wywijali im pięściami.
      Tak postępują tylko prostacy,którymi Kaczyński może łatwo manipulować.

• exkol Re: Do tarnobrzeskich lemingów 14.04.11, 13:25
        Nie wiem czy pijesz do mnie ale odpowiem. Mieszkam przeważnie w Kolonii i ruskich się raczej nie boję bo mamy tu solidną armię. Kto będzie bronił Polski i Polaków to sobie odpowiedz sam. Jeśli chodzi o insynuacje na temat ludzi z Krakowskiego Przedmieścia to wyssałeś to z brudnego palca bo w niemieckich mediach by to pewnie z lubością pokazali a i w TVNach też tego nie było więc nie bredź romku, nie ośmieszaj się.
        • Gość: rea Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.04.11, 14:19
          Eskalacja nienawiści, którą funduje nam PiS, prowadzi w stronę siłowego przejęcia władzy. Już teraz prezes Kaczyński nie uznaje demokratycznie wybranych władz i bez żadnych skrupułów wykorzystuje pamięć brata i ogłupiałego ludu do urządzania politycznych demonstracji. Zamiast punktować rząd za to, co robi lub czego nie robi, prezes ze swoimi zwolennikami wypowiedział polityczną wojnę domową( na razie polityczną). Na Krakowskie Przedmieście zwieziono autokarami masę ludzi z całej Polski, którzy przy okazji mieli atrakcyjną wycieczkę do stolicy, z wrażeniami. Rozstawiono tam nawet namiot, czemu nie należy się dziwić, bo przecież nie ma cyrku bez namiotu. Nie jestem zwolennikiem PO, nigdy na nich nie głosowałam i nie mam zamiaru głosować, ale nie podoba mi się sposób w jaki Jaroslaw Kaczyński manipuluje ludźmi. Dla mnie jest to oburzające.
          • Gość: jolka Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 14:46
            No pewnie prl ze masz racje, juz brak sil dla tych tepych uczonych w pismie, ale zycze wytrwalosci, ktos musi glosic prawde, nie liczac sie z kosztami. Jestem pewna ze sie przebudza, bo juz kwekaja ale to musi trwac. Niejeden bedzie jeczal i przepraszal ze niewiedzial, ze nie rozumial, trudno za glupcow to i sprawiedliwy ponosi koszty.
          • Gość: kaziuk66 Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.tktelekom.pl 14.04.11, 15:13
            Opozycje punktuje rzad na każdym kroku tylko "niezalezne" media dostaja orgazmu na fakt braku np. konta bankowego u Kaczynskiego a nie gangsterki typu Rycho,Miro czy Zdzichu. Zapomniane juz zostało nurzanie w błocie Prezydenta Kaczynskiego przez "intelektualistów" typu Palikot i Niesiołowski czy ich uczni. Podsumowując. Zasiali wiatr zbieraja burze a na jesieni huragan zmiecie ich z piedestału władzy. Będzie to wiatr demokracji.Urok demokracji. Zadnej wojny domowej nie będzie. Wiecej optymizmu i wiary.
        • karrambello Re: Do tarnobrzeskich lemingów 14.04.11, 15:49
          > Nie wiem czy pijesz do mnie ale odpowiem. Mieszkam przeważnie w Kolonii i ruski
          > ch się raczej nie boję bo mamy tu solidną armię.
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kolega chyba nie wie co do czego porównuje :-)
      • Gość: prl Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.torservers.net 15.04.11, 10:30
        Gość portalu: Romek napisał(a):

> Berecie moherowy,wyciągnąłem wniosek że dziś nie należy się bać Rosjan a takich
        > fanatycznych ludzi jak ty i tobie podobni.10 kwietnia pod pałacem prezydenckim
        > wielcy patrioci z krzyżami w ręku kopniakami przepędzali tych co przyszli bez
        > krzyży. Fotoreporterom pokazywali tyłki i przed oczami wywijali im pięściami.
        > Tak postępują tylko prostacy,którymi Kaczyński może łatwo manipulować.

W związku z taką sytuacją uprzejmie informuję, że w dniu jutrzejszym ukonstutuowała się Bronkowa Rada Od zgodzenia Narodowego...lepiej późno niż wcale...

... a oto fragment z przemówienia Bronka Prezydęta:

Lemingi i PObywatele!
        W dniu jutrzejszym ukonstytuowała się Bronkowa Rada Od zgodzenia Narodowego! W skrócie BRONa. Rada wychodzi z założenia że zgoda buduje!
        W jej skład wchodzą wszystkie strony Konfliktu Narodowego: Pan Prezydęt, Pan Płemieł, Pan Małszałek i jako czynnik społeczny, występujący incognito Janusz P.
        Zadaniem Rady jest skłonienie moherowych beretów do zgody. Na początek po domach będą chodziły trójki PObywatelskie, które będą sprawdzały, czy PObywatele znają NEOrotę oraz Hymn BRONa... i żeby czasem nie było tak iz ktoś powie, że go nie zna... Nieznających i nieuków będą czekac surowe kary z więzieniem włącznie w pieknie wyposazonym nowoczesnym więzieniu w Bronowie... Jesli jeszcze ktos tego hymnu nie zna to najwyższy czas się nauczyc, żeby nie było za późno:

Hymn BRONa

zaBRONimy naszej babci domek mały, domek mały,
        zaBRONimy naszej babci i sandały,
        zaBRONimy naszej babci domek śliczny,
        i zrobimy sobie z niego BRON Publiczny,
        zaBRONimy naszej babci mieć mohera,
        taki moher nie pasuje do Premiera,
        zaBRONimy mieć mohera nawet w święta,
        bo nie lubi ten wasz moher Prezydenta

... ale:
        Ja się do Was nie przyłączę,
        bo w więzieniu myśl się plącze,
        bo dla więźnia ważna sprawa
        poprzeć głosem Bronisława.
    • Gość: 0 Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 15:02
      Dla jolki nie ma już ratunku.
      • Gość: rea Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.04.11, 10:52
        prl-ku, płacą Ci dobrze za tak nachalną propagandę pisowską? Odrobina krytycyzmu by się przydała.
        • lechowski51 Re: Do tarnobrzeskich lemingów 15.04.11, 11:09
          ...a Tobie kto placi za powtarzanie ostrzezen z WSI-24 o wojnie polsko-polskiej i nienawistnych moherach z PiS-u?
          • Gość: rea Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.04.11, 12:13
            Przecież to widać, slychać i czuć..., nawet bez oglądania WSI-24. Można to też poczuć w Radio Maryja. Po prostu nie da się tego nie zauważyć.
      • Gość: 100% Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 15:23
        Faktycznie nasze władze nie radzą sobie z rządzeniem.Bo gdyby były stanowcze i silne to za to co głosi Kaczyński,powinni wytoczyć mu proces.
        • Gość: tfurca Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 17:00
          tnij.org/pomnikaczynskiego
          Podoba mi się. Upamiętniony, kto trzeba i jak trzeba. A wam?
          • Gość: rea Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.04.11, 18:05
            Odrobina humoru nie powinna nikomu zaszkodzić, tak więc pomnik jest ok. A czy ten osiołek, to podarunek od Mubaraka Hosniego w dowód wdzięczności dla Lecha za order?
          • Gość: Ateista Re: Do tarnobrzeskich lemingów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 22:35
            Za taki pomnik jak przedstawił tfurca powalczę i ja !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka