Dodaj do ulubionych

Pryskanie drzewek

IP: *.smsiarkowiec.pl 21.04.11, 07:15
Witam,czy ktoś mi powie kiedy się pryska drzewka i czym na robaka?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Pryskanie drzewek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.11, 07:34
      Wujek Googiel wszystko ci powie, a wysil się chociaż odrobinę.
      • Gość: nie idota Re: Pryskanie drzewek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.11, 09:23
        Rady typu wujek Googiel zachowaj dla siebie, idioto.
    • Gość: działkowicz Re: Pryskanie drzewek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.11, 09:22
      piorin.gov.pl/sygn/php/rpowiat.php?kod=RZTA
      Tu są ogłaszane alerty na poszczególne choroby i szkodniki. Środki należy samemu znaleźć. Ja jeżdżę do firmy, która się mieści w GS bliżej torów, prawie na końcu po lewej stronie. Ludzie się znają ale lepiej też przeczytać dokładnie ulotkę z opisem środka.
    • Gość: prl Re: Pryskanie drzewek IP: *.formlessnetworking.net 21.04.11, 09:27
      Z tego co wiem to robal robalowi nie równy...ale całkiem poważnie to powiem Ci z czego korzysta mój teściu, który ma sad w Tarnobrzegu...

Przede wszystkim opiera się na własnym doświadczeniu, ale często zagląda TUTAJ, gdzie sadownicy dzielą sie właśnie swoimi doswiadczeniami...

a także TU i TU, gdzie podawane są komunikaty sadownicze o zaistniałych zagrożeniach...

Nie wiem na ile Ci sie to przyda?... Możesz jednak skorzystac...
      • Gość: OGRODNIK Re: Pryskanie drzewek IP: *.smsiarkowiec.pl 23.04.11, 06:28
        Bardzo dziękuję wszystkim za radę ,szczególnie prl, -gość - to zajmij się sadzeniem buraków a nie radami na forum. Oj Boże skąd tacy śmieszni ludzie? Jeżeli ktoś zadaje pytanie na forum to oczekuję pomocy ,mądrej pomocy a nie czyjejś głupoty.Wesołych Świat.
        • Gość: kris Re: Pryskanie drzewek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.04.11, 07:41
          Od co najmniej trzech tygodni należy zapobiegawczo pryskać jabłonie i grusze na parcha. Można też opryskać np. mospilanem na kwieciaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka