Dodaj do ulubionych

Pośladkowy problemik.. help ;(((

27.07.05, 14:13
Od jakiegoś czasu mam na dupci masę małych i większych czerwonych
chrosteczek.. Nie wiem skąd nawet się wzięły..:(
Czasem się powiększają i jak siadam sprawiają mi ból..
te,co pękną zostawiają ślad.. Denerwuje mnie to..;((
Smaruję je maścią na noc..ale to nic nie pomaga..
będę musiała się wybrać do dermatologa.. ale zwlekam..bo będzie to dla mnie
dość krępujące.. a może znacie jakiś domowy sposób na pozbycie się tego
uprzykrzacza mojego życia..? HELP ME:(
Obserwuj wątek
    • Gość: MPDorota Re: Pośladkowy problemik.. help ;((( IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 27.07.05, 14:16
      To potowki. Zakladaj luzniejsze majtki, przewiewne spodnie itd.
      • Gość: CeZ Re: Pośladkowy problemik.. help ;((( IP: 217.153.179.* 27.07.05, 14:18
        Myslalem zawsze ze to od dluzeszego siedzenia,takie odparzenia! ale ja sie nie
        znam...:-)
        • Gość: badgirl23 Re: Pośladkowy problemik.. help ;((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:58
          tez mialam ten problemik - to są potówki, przecieraj je spirytusem lub tonikiem
          alkoholowym i noś przewiewną bieliznę i problem z ... pupy :D, pozdrawiam
          • aga_agusia Re: Pośladkowy problemik.. help ;((( 27.07.05, 20:39
            Gość portalu: badgirl23 napisał(a):

> tez mialam ten problemik - to są potówki, przecieraj je spirytusem lub
            tonikiem
            >
            > alkoholowym i noś przewiewną bieliznę i problem z ... pupy :D, pozdrawiam

A jak napisałam, że czasem nie zakładam majtek, to mnie wyśmiali... Brak
            bielizny jest lepszy niz przewiewna bielizna!
            • polishbellydancer Re: Pośladkowy problemik.. help ;((( 27.07.05, 21:36
              nie koniecznie--czasami mozna sobie wlasnie w ten sposob dupcie odpazyc tudziez
              upocic ;o)
      • Gość: ania trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:16
        ja bym sie spierała co do tego czy to są jakies tam potówki. Masz moze krosty
        na twarzy albo na dekolcie lub na plecach??? to moze byc trądzik.zwłaszcza
        jesli to pęka i ma jakąś rope. popros jakiegokolwiek lekarza bez zadnego
        gadania co ci jest o recepte na DAVERCIN 2.5% w płynie i przecieraj tym 3 razy
        dziennie. albo na detreomycyne 2% ale to wszystko jedno..ja sobie wyleczyłam
        krosty na dupci davercinem
    • dziwnym.nie.jest Re: Pośladkowy problemik.. help ;((( 27.07.05, 23:58
      niech ci je chłopak wygniecie i po problemie...;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka