Dodaj do ulubionych

ranczo w wielowsi

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.11, 10:18
w Wielowsi otworzyli nowy lokal nazywa się ranczo Wielowieś. był ktoś tam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wino Re: ranczo w wielowsi IP: *.tktelekom.pl 31.08.11, 11:25
      to to z filmu ? mamroty mają ?
    • Gość: gosc Remek Re: ranczo w wielowsi IP: *.flash-net.pl 16.09.11, 08:58
      Bylismy, jest fajnie. Organizowali weekendowe potancówki :)
      Poza tym robią przepyszne żarełko, kebaba na frytkach nie można przejeść.
      Zobaczymy czy wymyslą coś fajnego na jesień i zimę, mam nadzieję, ze tak, bo knajpka jest miła.
    • majdan79 Re: ranczo w wielowsi 16.09.11, 19:06
      Ja tam bylem z zona, fatalnie. Jakies tam smakolyki jak to w kazdym barze: frytki, zapiekanka, itd. Piwa lanego nie maja a butelkowe jest po 5zl. Poszlismy do zajazdu anny pare krokow dalej, piwo lane 3,5zl, i desery lodowe po 8zl. Fajnie bylo.
    • Gość: adam Re: ranczo w wielowsi IP: *.flash-net.pl 16.09.11, 22:56
      Wracając z Tarnobrzega wstąpiłem tam dzisiaj na obiad. Jestem zachwycony - wspaniały schabowszczak z frytkami i sałatkami za 15 złotych! Maja jeszcze kilka innych dań, gość przy stoliku obok jadł kebaba obiadowego i powiedział, że dawno nie jadł czegoś tak pysznego.
      Na pewno warto iść , bo jedzenie pierwszorzędne , przygotowywane na bieżąco ( słyszałem jak w kuchni klepali mojego kotleta ) !
      • Gość: kola Re: ranczo w wielowsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 23:52
        IP: *.flash-net.pl

nie ma jak reklama!!!!

z tego ip
        • Gość: znajoma Re: ranczo w wielowsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 14:49
          Powiem tak, przejeżdżałam, w środku nie byłam ale widok zewnętrzny mnie nie skusił. Chętnie wysłucham Waszych opinii, bo z giełdy zawsze wracam głodna i chętnie bym coś "chapnęła" po drodze:-)
          • Gość: Aga Re: ranczo w wielowsi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.09.11, 09:04
            Jedzenia jest bardzo duzo i naprawdę smaczne. Tylko muszą sobie markę wyrobić, bo to tylko Wielowieś. Jedno co mnie martwi to to ,że sporo tam kurzu, ale to tak jak na rancho chyba, dla mnie to było lekkim niesmakiem.Oby się przyjeło, bo właściciele bardzo mili i widac ,że się starają. Na tych potańcówkach to nie byłam, więc się nie wypowiem. Głodnych napewdo nakarmią dobrze i do syta to na bank.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka