lajtova 10.07.21, 01:35 W głowie gonitwa myśli a do tego czuję ból mięśni jakby ze 3 tony wyngla do piwnicy wrzucila. Ciekawe po czym to. Może fizyczny objaw ciągłego stresu. Na lepszy nastrój oglądam sobie Ranczo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7katipo Re: No i nie śpię. 10.07.21, 01:59 Wiesz, co myślę? Że Ty jesteś po prostu straszliwie, boleśnie samotna. Mam tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: No i nie śpię. 10.07.21, 02:05 Nie jestem. Mam wspaniałą rodzinę i kilkoro niesamowitych znajomych. Ale jest coś w tym, że każde wyjście z tej bańki jest bardzo bolesne. Nie lubię ludzkości jako calości a polaczków w szczególności. polaki i ruski to najgorsze zakały tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: No i nie śpię. 10.07.21, 06:21 lajtova napisał(a): > polaki i ruski to najgorsze zakały tego świata. Poszukaj w papierach, może jesteś z pochodzenia księżną burgundzką albo inną taką? Wtedy mogłabyś sobie, jak hipochondryk, powiedzieć "wiedziałam!" i splunąć na cztery strony świata Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: No i nie śpię. 10.07.21, 04:56 Ja to dopiero nie śpię. Zbliża się 5, a za 4 godziny muszę być na nogach 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: No i nie śpię. 10.07.21, 06:31 Też już nie śpię. Zbudziły mnie dwie muchy. Jedna ((bezczelna dz....ka) prawie wlazła mi do nosa. Siedzę z packą i szukam zemsty, ale są szybkie ... Odpowiedz Link Zgłoś