Dodaj do ulubionych

Będzie całkiem nowy NIErząd?...

IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 21:13
Kontynuując niejako jazdę po bandzie bez trzymanki coś mi się zdaje, że będzie całkiem nowy NIERZĄD dzięki wojnie Komorowski vs Tusk…

Komorowski Prezydent z pokolenia "JP3"… zwany także SIERPEM CCCP… nie odda łatwo Polski w łapy "Wnuczka Dziadka", poklepiska Andżeli, zwanego potocznie Chyżym Rójem…
Przykładem rozpętanej "Wajdy" Polsko-Polskiej jest zaatakowanie przez "niezależną Prokuraturę", ciężkiego od nagród, medali i orderów Szefa BOR i całego BOR… Na razie prokuratura nie mówi nic o ministrze MSWiA i premierze, ale Bul już to wie… Wie również, że naród czeka na głowę zdrajcy:

niepoprawni.pl/files/images/tr%C3%B3jka%20zdrajc%C3%B3w_0.preview.JPG

Kto myślał, że teraz po wyborach to już będzie spokojnie, to się mylił?...

Nie sposób "poddać" pod głosowanie Rządu PO-PSL, gdy na czatach stoi Palikot zwany Wibratorękim gejem z SLD…

PROGNOZA WIĘC JEST TAKA…

Donald jako ZŁO Wcielone odpowie za wszystkie przekrętasy IIIRP… SMOLEŃSK, zadłużenie Polski, katastrofę finansów, łupki itp... do końca listopada tego roku, a "Mega Żyrandol" mianuje na premiera "niezależnego" Schetynę Grzegorza, który w porozumieniu z komuszym zaprzęgiem… Palikot, Miller, większość PO...? wytypują niezależnych fachowców na ministrów…

Oni wiedzą, że czasu jest mało… SMOLEŃSKA MGŁA OPADA:

www.polityczni.pl/konferencja_antoniego_macierewicz,audio,50,6394.html

… więc każdy coś dla siebie ugrać musi… wystarczy "zepchnąć" z taboretu Tuska?...

Pozdrawiam myślących!...
Obserwuj wątek
    • karrambello Re: Będzie całkiem nowy NIErząd?... 27.10.11, 08:03
      @prl co na to Twój psychoanalityk? Powyborczą depresję maniakalną da się leczyć...
      • Gość: rea Re: Będzie całkiem nowy NIErząd?... IP: *.toya.net.pl 27.10.11, 09:32
        Ty się, karrambello, nie dziw, że wyznawcy PiS-u są nadal w powyborczym szoku. Nie dość, że Ruch Palikota dostał się do parlamentu i chce ściągać ulubioną zabawkę katolików ze ściany sejmowej, to jeszcze przez Niemców PiS przerżnął wybory. Wina Niemców jest ewidentna. Najpierw Tusk przegrał wybory przez niemiecki Wermacht, teraz PiS przegrał przez niemiecką Merkel... Przecież jest powód do depresji. A teraz jeszcze źle się dzieje w PiS, a to znaczy, że dobrze, i prl jest załamany, więc karrambello, okaż swe miłosierdzie i nie znęcaj się nad sponiewieranym ideologicznie prl-em. Może trzeba mu pomóc?
        • karrambello Re: Będzie całkiem nowy NIErząd?... 27.10.11, 14:24
          Jeśli dajmy na to alkoholik nie chce sobie pomóc, to żaden specjalista leczenia uzależnień mu nie pomoże...
          • Gość: Do Rei Re: Będzie całkiem nowy NIErząd?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 17:01
            "ulubioną zabawkę katolików"- Rea, nie po drodze mi z Tobą za te słowa. znajoma
            • Gość: ps Re: Będzie całkiem nowy NIErząd?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 17:03
              Bez odbioru.
              • Gość: felek Re:baby do garów IP: *.privacyfoundation.ch 27.10.11, 19:59
                nick "znajoma"weż się za robotę pranie (mężowi skarpetek) odkurzanie , sprzątanie mycie garów ugotowanie i podanie mężowi obiadu , zadbaj o dzieci (mycie rąk i ząbków ) to należy do babskich obowiązków w katolickiej rodzinie !!! nie wpieprzaj się w politykę i nie przytakuj katolickiemu talibowi Lechowskiemu 51 . Znajoma wąt do kuchni bo tam jest miejsce baby , porodówka i kościół.
            • Gość: rea Re: Będzie całkiem nowy NIErząd?... IP: *.toya.net.pl 27.10.11, 18:07
              Przykro mi, znajoma, faktycznie nie po drodze nam światopoglądowo, co nie znaczy, że nie możemy się szanować. Staram się nie obrażać cudzych poglądów. Ja tylko prezentuję swoje, a że ten fakt kogoś rani, to idąc dalej takim tokiem rozumowania, czyjeś diametralnie inne poglądy niż moje, mogą ranić moje uczucia. I kółko się zamyka.
    • Gość: Młody Braknie w rządzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 19:36
      Szkoda,że tym razem braknie w rządzie:
      www.youtube.com/watch?v=H13AmCHEx3o
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka