Gość: x IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.12, 08:56 Czy ktos moze byl w piatek na balu sportowca we fregacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aśka z siatki Re: Bal sportowca IP: *.play-internet.pl 19.02.12, 12:45 Ja byłam na balu talpsu w internacie budowlanki -jazda byla do rana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Bal sportowca IP: *.smsiarkowiec.pl 19.02.12, 13:04 Pewnie Mastalerz był bo to wielki sportowiec i dziennikarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2 Re: Bal sportowca IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 13:57 i zatańczył :ostatnie tango : z P. Kołek I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka z siatki Re: Bal sportowca IP: *.play-internet.pl 19.02.12, 14:33 u nas nie było !był tylko strasznik wiejski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzo Re: Bal sportowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.12, 14:37 oj, Adaś, dałbyś sobie spokój, nie wypada się podpisywać po babsku - ale pewnie taki już masz charakter, że chowasz się za damską spódniczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titi Re: Bal sportowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.12, 19:30 swietna impreza wspaniale jedzonko mysliwski stol z min sarnina pasztety z zajaca kielbasa z dzika alkohol wylacznie importowany profesjonalna orkiestra i pomyslec ze to wszystko za darmo !dziekujemy !tylko tak dalej czekamy na replay! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Bal sportowca IP: *.r-link.pl 21.02.12, 08:39 tak, tak, u Zbycha jest pycha! ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to był bal Re: Bal sportowca IP: *.r-link.pl 21.02.12, 11:53 nadwislanski.pl/2012/02/21/najlepsi-najpopularniejsi-sportowcy-i-trenerzy-oks-lks-i-uks-2011-roku-wybrani/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Bal sportowca IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 14:58 Jak to jest mnie nie stać na piwo a szlachta magistratu bawi się za moje pieniądze przy maximusie i szwedzkim stole -a długi miasta albo rosną albo pokrywa to zwykły podatnik. Skoro to sportowcow bal -rozumiem ale po co te spasione gęby na balu -na tzw krzywy ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bal sportowca IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 16:04 haha jak za twoje pieniądze, skoro każda para płaciła za siebie? popłacz sobie jeszcze i ponarzekaj, jezeli nie masz na piwo to idź do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Bal sportowca IP: *.play-internet.pl 22.02.12, 19:03 Do ,Ja' za prąd i wynajęcie sali,obsługę też zapłacili? a to troszkę kosztuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Bal sportowca IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.12, 00:24 widzę, że nie znasz się na organizacji tego typu imprez. w koszta wrzucony jest przeważnie wynajem lokalu, aby placówka nic nie traciła. widzę, że nic Ci nie pasuje. było pójść na tą imprezę i się bawić za "pieniądze wszystkich podatników", jak twierdzisz, jeżeli Cię tak to boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Bal sportowca IP: *.play-internet.pl 22.02.12, 19:07 Nie wspomnę o paliwie do samochodow które kursowały dość często aby zawieźć i odwieźć gości magistratu (nie prywatne) pojawił się nawet znienacka wózek strasznej straży dziwne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luck Re: Bal sportowca IP: *.91a.tarnobrzeg.pilicka.pl 23.02.12, 14:59 Panowie.Bez dygresji.Zazdrość zżera tych,którzy tam nie byli.Wystarczy zasponsorować jakąś nagrodę w konkursie i jesteście zaproszeni.Przecież idąc na zabawe sylwestrową płaci się,albo na wesele daje w kopercie.A jak sie nie ma na piwo to sie w domu siedzi i chyba nie jest to wina Mastalerza,że sie robić nie chce komuś.To normalne ,że Prezydent jest zapraszany na takie imprezy i nie bawi się za czyjeś podatki jeśli jest gościem. PS.Zabawa była świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Bal sportowca IP: *.smsiarkowiec.pl 23.02.12, 17:04 Fakt, był to bal wspaniały! Niestety jestesmy zawistni i niezwykle zazdrośni. A tak dla zainteresowanych to Zbychu Bernat pozyskał tylu sponsorów i sympatyków, że na to wszystko co było na balu nie brakło pieniedzy. Na przyszłosc, prosze cos zasponsorowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Bal sportowca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.12, 18:39 A Ty skąd to wiesz? Pracujesz ze Zbychem:)? Odpowiedz Link Zgłoś