Dodaj do ulubionych

mandaty nad jeziorem

IP: *.tktelekom.pl 26.06.12, 09:34
straz miejska ma teraz żniwa nad jeziorem lepia mandaty jeden za drugim ratujac kase miasta Norbiego to jest porażka UM nigdzie tak niema zamiast sciagac plażowiczów to ich okradaja
Obserwuj wątek
    • nowaczek1 Re: mandaty nad jeziorem 26.06.12, 10:47
      Byłem i widziałem.
      Według mnie policja i straż miejska odwalały kawał dobrej roboty.
      Karali bydło smrodzące grilami w miejscach niedozwolonych i cwaniaczków próbujących wyjechać pod prąd.
      Gdyby nie stróże prawa, to nad zalewem byłaby całkowita samowolka, bo bydło i cwaniaki by rządzili.
      A ciebie nie ukaraliby, gdybyś przestrzegał tylko prawa i regulaminu plaży. Więc o co te jęki?
      • Gość: wsad w du... Re: mandaty nad jeziorem IP: *.tktelekom.pl 26.06.12, 12:07
        jakby ludzie bardziej kulturalni przyjeżdzali na machów to nie potrzeba by sciągaczy mandatów, sporo moich znajomych twierdzi że dopóki mieszczuchy z sianem i słomą wystającą z majtek będą nad wodą tą czy inną to oni tam nie pojadą, kultura niektórych zachęconych przez bliską odległość plażowiczów jest totalnym dnem

jakie miasto i jezioro taka klientela
      • Gość: Aldona Re: mandaty nad jeziorem IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 12:14
        Więc o co te jęki?

bo mleczne tępaki muszą jęczeć zamiast używać czopków i siedzieć cicho na doopie, a najgorsze jest to, że nie widzą potopu i wody w zalewie lub jeziorze
        • Gość: Gość Re: mandaty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 12:19
          Odezwała się dyżurna obrończyni Mastalerza.W każdej dyskusji,czy ma rację czy nie,zabiera głos broniący szefa...dobrze płaci chociaż?
          • Gość: tbg Re: mandaty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 14:11
            I bardzo dobrze! niech karają chołote.Jeszcfze tarnozaur powinien ich uszczypnąc w du.ę poczas kąpieli!

Ps.
            Tarnozaur to tajemnicza bestia z naszego jeziora.
            TEZ MAMY! a co..
            • Gość: gość Re: mandaty nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.12, 17:14
              I bardzo dobrze, że karzą.Niech wykazą większą inicjatywę za pieski żle zaparkowane auta na osiedlach,bo ci słomiarze są nie tylko nad jeziorem , ale również na naszych osiedlach.
      • karrambello Re: mandaty nad jeziorem 26.06.12, 16:32
        Wszystko pięknie, tylko pytam: gdzie jest normalna droga wyjazdowa z plażu, po wyjechaniu z której na Wisłostradę auta nie trzeba od razu rzucać na myjnie? Szkoda mi też pieszych którzy w tych tumanach kurzu muszą wracać do domu po relaksie na plaży... Wstyd dla gospodarzy, że jeszcze się za to nie wzięli.
        • gringo6910 Re: mandaty nad jeziorem 26.06.12, 22:18
          popieram, tragedia dla wracających, musi byc jakiś deptak a nie powroty w kurzu, ogromne zagrożenie, dojdzie do jakiejś tragedi jeżeli dalej tak to będzie wyglądało. Władzo nasz ocknijcie się i nie liczcie tylko na kase z biletów stwórzcie normalne warunki komunikacyjne, nikt nie przestrzega znaków zakazu przy ul. Dworskiej, magnetofony na full, okna otwarte , zimny łokiec i zero szacunku dla pieszych
    • Gość: opalacz Re: mandaty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 16:00
      Ja proszę o wydzielenie miejsc dla palaczy i karanie palących papierosy na plaży.
    • Gość: gość A co na to Sztygar Heniek? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.12, 16:28
      • Gość: dodo Re: A co na to Sztygar Heniek? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.12, 17:44
        Bardzo dobrze karać, karać i jeszcze raz karać , szkoda że nie parkują na plaży , co niektórym wydaje się że jak zapłaci 6 złoty przy wjeździe to może robić co chce, duży parking 150 metrów od jeziora to już za daleko, fura , komóra i wielkie panisko , widziałem pracę straszaków choć za nimi nie przepadam to odwalają z policją bardzo dobrą robotę, a temu który zaczął ten wątek, jak ci egzekwowanie prawa przeszkadza to nie jeździj nad jezioro, ani mi do Dziubka a tym bardziej do Masztalanki ale jak zwykle na tym forum ktoś szuka czegoś żeby zbesztać tych czy innych. POPIERAM W CAŁOŚCI PRACĘ NASZYCH MIEJSKICH STRASZAKÓW GONIĆ HOŁOTĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gość Re: A co na to Sztygar Heniek? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.12, 17:54
          Popieram w 100%.Gonić jeszcze na osiedlach za te fury ,bezmyślność,szpan,chamstwo i udawanie nowobogackich ze słomą w butach.
    • Gość: proboszcz Re: mandaty nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.12, 18:24
      burek, do budy!
    • Gość: PLAŻOWICZKA Re: mandaty nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.12, 19:03
      byłam w niedzielę nad jeziorem i miałam możliwość usłyszenia kilku komentarzy na pracę straży miejskiej, podziwiam tych panów za spokój im lepszy samochód tym większy cham za kierownicą, ja to bym zbeształa dziada dostał by kilka epitetów a jak by się dało porysowałabym mu ten śliczny lakierek. Naprawdę pierwszy raz w życiu staję w obronie Straży Miejskiej. Goście nie mają szacunku do kogokolwiek , parkują gdzie chcą idą na plażę i tam jeszcze większy cham wychodzi , byłam z małym dzieckiem a gość obok ma to w d....pie, chleje piwsko drze mordę nie mówiąc o papierosach , jestem za tym aby z naszego jeziora wszelkie chamstwo wyplenić i od niedzieli jestem za tym aby barany były karane mandatami za każdym razem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka