Dodaj do ulubionych

opłaty notarialne

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.12, 15:38
Czy może mi ktoś podpowiedzieć ile trzeba ponieść kosztów u notariusza przy zakupie działki budowlanej? Ja będę kupującym, wartość działki około 100 tyś PLN. Może kogoś polecacie, sprawność załatwienia, koszty. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: HEHEHE Re: opłaty notarialne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.12, 16:44
      Znam za 10 + vat załatwi ci wszystko na cacy
      • Gość: bidok Re: opłaty notarialne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.12, 22:36
        Bardzo śmieszne, wskazówka po .........
        • Gość: gbur Re: opłaty notarialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 22:49
          w Tarnobrzegu wielkiego wyboru nie ma :(
          ja zalatwialem u pani Wisz; zastrzezen nie mam, zostalem obsluzony sprawniej niz myslalem;

poczytaj tu:
          www.rotundabielsko.com/oplaty.asp#PCC
          i sobie oblicz
          lub podejdz do kancelarii i popytaj;
    • Gość: Lisa we włoszech to sie nazywa MAFIA IP: 91.240.30.* 15.10.12, 22:14
      taryfę notarialną ustala minister nomem omen "sprawiedliwości"
      Czy to sprawiedliwe, żeby za świstek napisany przez notariusza przy sprzedaży domu płacić równowartość 2 miesięcznych zarobków, bo ja uważam, ze to skandal, złodziejstwo, naciągactwo i żerowanie na społeczeństwie.
      Dawniej były państwowe biura notarialne i płaciło się tyle co w urzędzie za wydanie zaświadczenia ale lobby notariuszy postanowiło się dorobić i teraz grabią w świetle prawa.
    • Gość: kupię-sprzedam Re: opłaty notarialne IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 22:26
      Ja polecam kancelarię pana Sławomira Posłusznego- mieści się na Szerokiej praktycznie w sąsiedztwie pani Wisz. Załatwiałem u tego notariusza kilka transakcji i jestem bardzo zadowolny, podatek płaci się taki sam jak wszędzie, tu taniej nic nie będzie, więc warto poprostu popytać o resztę kosztów w samej kancelarii- ja tak właśnie zrobiłem
    • Gość: aa Re: opłaty notarialne IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 16.10.12, 11:03
      tak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka