Dodaj do ulubionych

Lodówka na chodnikach i drogach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.13, 21:26
Za godzine będę wracac do TBG-a mam wątpliwości czy wjadę na wiadukt ...... moze go jednak odlodzą ...czy mozna jakoś dołem przejechać?
Obserwuj wątek
    • Gość: jadący wiaduktem Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 21:35
      przelecisz górą i zrobisz w ciula tych co przejeżdżają przez wiadukt, tylko przed lotem nie ściągaj tych dziwnych okularów które nosisz
      • Gość: e Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 22:53
        Czy ktos w ty miescie zajmuje sie utrzymaniem drog?! No, kiszka jak nie wiem co......
      • Gość: :D Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.smsiarkowiec.pl 22.01.13, 16:52
        tylko ląduj telemarkiem
    • Gość: e Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 22:54
      miedzy tarnobrzegiem a nowa deba szklanka
      • Gość: kierowca Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.01.13, 23:33
        Przypominam sobie ubiegłą kadencję, ile krzyku było na sesjach. Dobrze się mordę darło gorzej realizuje. Fatalnie, wygląda że służb miejskich brak. Do roboty chłopy, bo jeszcze zimy nie ma a już nie dajecie sobie rady. Co będzie jak mocniej sypnie?.
        • Gość: szofer Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.01.13, 23:52
          Tyś taki kierowca jak z koziej d-py klarnet. Ja dziś przejachałem ponad 500 kilometrów po wschodniej Polsce i nie iwidziałem róznicy w utrzymaniu drog z powodu tego że padający deszcz przy minusowej temperaturze natychmiast zamarzał i na jezdni tworzył się lód.Najlepiej było jechać tam gdzie leżał swieży snieg. A twoje pisanie kierowco jest tylko lamentem politycznym i od razu czuć ze piszesz bez sensu i pojęcia.Natomiast przy takiej pogodzie niema w żadnym kraju świata służb żeby nadążyly likwidować gołoledź.
          • Gość: kierowca Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.smsiarkowiec.pl 22.01.13, 00:14
            Te szofer zapomniałeś jak krzyczałeś na Dziubińskiego jak spadł śnieg w takich ilościach ,ze nie można go było na bieżąco zgarnąć. J jak głośno krzyczał obecny Prezydent. A co teraz robi. Dalej krzyczy ,ze to wina Dziubińskiego. Swołocz i tyle.
            • Gość: szofer Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.13, 13:12
              Te kierowca! Ja nigdy nie krzyczalem na nikogo a tym bardziej na twojego pryncypała. Mnie nie przeszkadzał i nie przeszkadza śnieg ani lód. Jestem człowiekiem apolitycznym i wyrozumiałym.
              który patrzy na świat otwartym umyslem. Gorzej jest z tobą, bo gdy zaczynasz pisać od razu widać o co ci chodzi, to wszystko.
        • Gość: bakalarus Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.13, 19:27
          Polska ljest położona w takiej strefie klimatycznej że czasem jest zima, pada śnieg, sa minusowe temperatury i czego można się od aury spodziewać.Dajcie czas na odśnieżanie i zwalczenie śliskości na jezdni.Żadena firma nie ma czarodziejskiej mocy aby w sekundę wszystko zrobić
    • Gość: no to fru Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.smsiarkowiec.pl 22.01.13, 00:34
      po równym to już był jakiś piep..ony survival, ani chodzić ani jeździć
    • Gość: spera Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.flash-net.pl 22.01.13, 19:12
      dajta te lodówke bede miał na piwo
    • Gość: re-member Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.13, 19:52
      Poczytajcie dla przypomnienia, co obecny prezydent pisał nie tak dawno o odśnieżaniu norbertmastalerz.blog.onet.pl/2010/11/29/zima-znowu-sparalizowala-tarnobrzeg/
      • Gość: ILCZI Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.tktelekom.pl 22.01.13, 21:21
        A Niedbałowski zapie... dookoła po mieście i chwali Mastalerza...
      • Gość: Ludwik Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.smsiarkowiec.pl 22.01.13, 21:38
        Od deklaracji ponad dwa lata temu, do realizacji droga daleka, a w przypadku obecnego włodarza miasta to wygląda na drogę donikąd.
        • Gość: Gość Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 09:27
          A najlepszy jest ten cytat : "Jednego jestem pewien, że w Tarnobrzegu też da się skutecznie walczyć z zimą. I jeśli zostanę Prezydentem zadbam o to, bo jak każdy Tarnobrzeżanin, mam już serdecznie dość poruszania się po kompletnie zaśnieżonych drogach i chodnikach." Ładnie się atakowało i pluło na Dziubińskiego..."Jeśli zostanę prezydentem..."Zostałeś i co?Nic.To samo co było.Po co więc być mocnym tylko w gębie?
          • Gość: e Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.13, 14:17
            No i dotrzymał słowa. Nie chodzi po zaśnieżonych chodnikach i drogach. Wożą go.
    • Gość: juri Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 21:48
      W Rosji to mają zimny i jakoś drogi przejezdne, lotniska czynne - więc widać da się
      • Gość: dre Re: Lodówka na chodnikach i drogach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.13, 22:07
        a ja sie ciesze, w koncu mozna pojezdzic, zabawy co niemiara, nie odsniezajcie, biale rulez!!! drogowcy na urlopy, tak na dwa tygodnie, tyle powinno starczyc zeby sie nacieszyc do przyszlego roku, potem mozecie nasolic do nudnego czarnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka