Dodaj do ulubionych

Komuch Iwiński

31.08.13, 09:49
o Zolnierzach Wyklętych,Bierucie obrońsy Polski itd.A mnie się podoba aby Aleję Zasłużonych przemienić w Aleję Komunistycznych Zbrodniarzy.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7nyO7h7du0I-
www.facebook.com/photo.php?fbid=608499395838642&set=a.608499382505310.1073741835.106323832722870&type=1&theater
„Wałęsa wykazał wielki talent w zacieraniu śladów i wywoływaniu napięć międzyludzkich”. (…) Jest „nieobliczalny, nieodpowiedzialny, niepoprawny, a przede wszystkim nieudolny”
„Nie jest w stanie uczyć się na własnych błędach, gdyż jest przekonany, że ich nigdy nie popełnił”
Obserwuj wątek
    • Gość: Psychiatra Re: Komuch Iwiński IP: *.static.gorillaservers.com 31.08.13, 11:09
      Lechuś znów przedawkowałeś chłopie , i znów w kaftaniku pojedziesz na wycieczkę zwiedzać Jarosław powodzenia hej..
      • lechowski51 Re: Komuch Iwiński 31.08.13, 11:56
        Byle cham nie jest mnie w stanie obrazić.A komuch Iwiński broniący komunistycznych bandytów powinien stanąć przed prokuratorem a nie na sejmowej mównicy.
        • Gość: caro Re: Komuch Iwiński IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.08.13, 12:40
          Tzw. żołnierze wyklęci (specjalnie z małej litery) mordowali po wojnie własnych rodaków. Nie widzisz tego lechowski?
          • Gość: 68+ Re: Komuch Iwiński IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.13, 13:00
            Ja też nie widzę. Wymierzali kary zbrodniarzom, agentom i zaprzańcom.
            • Gość: caro Re: Komuch Iwiński IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.08.13, 14:06
              Tiaa... i zwykłym ludziom chcącym żyć normalnie po wojnie. "Ogień" bohatersko wrzucał granaty do żydowskiego domu dziecka.
              • ja-tarzan Re: Komuch Iwiński 31.08.13, 14:24
                Gdyby porównać tę rozmowę do meczu, to wynik byłby Samsonowicz-Iwiński: 10 do 0.
              • lechowski51 Re: Komuch Iwiński 31.08.13, 14:53
                Powtarzasz ubeckie kłamstwa.
                • Gość: Lolek Re: Komuch Iwiński IP: *.CNet.Gawex.PL 31.08.13, 19:34
                  Haha, jak zwykle merytoryczna odpowiedź Lechowskiego, poparta faktami i dowodami.
    • Gość: wezyr Re: Komuch Iwiński IP: *.play-internet.pl 31.08.13, 21:26
      Nikt nikomu do gara nie powienien zaglądać bez konstruktywnych wypowiedzi same przedruki i wklejanki i czyjeś insynuacje bądz dywagacje być może nie poparte prawdą nie powinny mieć miejsca-Lechoś jak coś wklejasz okraś to swoją wypowiedzią -boisz się reakcji czy nie masz pomysłu? sam przedruk bądź wklejanka zresztą znany w tych kręgach niczego nie dowodzi z twojej strony! albo masz fobię i skryte marzenia które tu upubliczniasz albo no facet zacznij się leczyć,oby nie było akurat to mnie nie interesuje ale interesuje mnie twoja ignorancja ludzi których nie znasz nie pokusił bym się kogoś krytykować na podstawie czyichś wypisow pod czyjąś komendę i robić z tego temat na forum zresztą bez jakiegoś szczególnego dyskursu typu pytanie bądź jaka wasza jest opinia na ten temat-po jaką cholerę to wklejasz dzięki temu jesteś na tym forum robakiem!
      Albo napisz co ci leży na sercu i niech się do tego odniosą inni albo nie papraj rąk
      • Gość: dociekliwy Re: Komuch Iwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 22:20
        A propos rąk.
        Czy aby cała :Polska i pól Europy nie widziała rąk w majtkach asystentki...............................
    • Gość: Mnieteż Re: Komuch Iwiński IP: *.rzeszow.hypnet.pl 31.08.13, 23:08
      Mnie też!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka