Dodaj do ulubionych

Pizzeria Harenda

IP: *.wdm.pl 21.12.13, 21:24
Serdecznie pozdrawiam właściciela owej pizzerii, który jest największym chamem w Tarnobrzegu!!

Zamówiłam dzisiaj pizzę, która miała być do godziny czasu. Po 1h10 minutach zadzwoniłam zapytać za ile ją dostanę, odpowiedziano mi, że za chwileczkę powinna być. Po 1,5h zadzwoniłam ponownie, wyjaśniłam sytuację, a właściciel bez słowa się rozłączył. Szczyt chamstwa!!

Nigdy więcej nie zamówię tam pizzy!
Obserwuj wątek
    • Gość: leń Re: Pizzeria Harenda IP: *.wdm.pl 21.12.13, 21:44
      zmasturbuj się
    • Gość: lolek Re: Pizzeria Harenda IP: *.wdm.pl 21.12.13, 22:53
      Wszyscy łączą się z Tobą w bólu.
      • Gość: ol Re: Pizzeria Harenda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.12.13, 00:45
        nie moge spac przez Twoje problem i zwalilem konia
    • Gość: Jurek Ogór Re: Pizzeria Harenda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.13, 11:13
      Jedna fest baba trochę dłużej poczekała na żarcie i już jej nerwy puściły.

Ty musisz być ...
      Nie to chyba niemożliwe!

Jeszcze żodyn drajwer z pizzą w godzinę do Sosnowca nie dojechał.
      • Gość: d Re: Pizzeria Harenda IP: *.play-internet.pl 22.12.13, 11:35
        też wczoraj miałam problem bo pizza prztjechała bardzo mocno spóźniona, ale wczesniej pan zadzwonił czy ją jeszcze po takim czasie przyjmę...
        • Gość: wudeem Re: Pizzeria Harenda IP: anonymous-tor-proxy 22.12.13, 11:43
          Do jakiego sosnowca ? IP WDM to firma tarnobrzeska zakłada takie nety
          • s0pran0 Re: Pizzeria Harenda 22.12.13, 12:04
            Akurat WDM to nie jest z Tarnobrzega tak poza tematem.
    • Gość: Harendowiec Re: Pizzeria Harenda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.13, 12:36
      Natłok zamówień uniemożliwił zwyczajowo terminowe dotarcie z pizzą. Poza tym swoje uwagi komunikuje się w sposób ogólnie przyjęty jako grzecznościowy. Nikt nie lubi inwektyw. Nie dziw się. że słuchawka została odłożona.
      • Gość: pizzomenka Re: Pizzeria Harenda IP: *.wdm.pl 22.12.13, 12:40
        WDM zakłada firma gremium raz wdm, a raz tbg.wdm.pl wszystko jasne ?
        • s0pran0 Re: Pizzeria Harenda 22.12.13, 16:42
          Wszystko jasne :) Gremium jest z Tarnobrzega a WDM z Mielca. Pozdrówka Wesołych Świąt i smacznej pizzy.
    • Gość: Doktor Topór Re: Pizzeria Harenda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.13, 16:59
      Podsumowując: Niech żyje Harenda!
      Precz z babami w pretensjach, które zamiast stać na swoim miejscu (kuchnia oczywiście), zamawiają pizzę w lokalach!
      Precz z chamskimi klientkami!
      Precz z naciągaczkami!
      Precz z żądającymi ciągłej, niezasłużonej niczym (no, wyjątkiem może być laska) adoracji blondynkami w białych kozakach z ambicjami księżniczek!
      Niech żyje samcza wolność wyboru meczu w tv!
      Na swobodę krasnale!
      W te święta piloty należą wyłącznie do was!
    • Gość: ff Re: Pizzeria Harenda IP: 80.50.63.* 22.12.13, 23:17
      co prawda do mnie dotarła na czas, ale składniki to sobie mocno pomieszali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka