Gość: Marian
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
31.12.13, 08:28
Ostatnio po raz kolejny dostałem do skrzynki Merkuriusz Tarnobrzeski drugi w tym miesiącu. W pierwszym Prezydent Mastalerz przeprowadził wywiad sam ze sobą w drugim nie kto inny jak Przewodniczący Kołek również rozmawiał z lustrem. Tylko mam pytanie kto za to płaci żeby panowie sami ze sobą rozmawiali? Jak już są w takiej desperacji że takie działania podejmują żeby udobruchać Tarnobrzeżan próbując ukryć swój brak jakichkolwiek kompetencji,to lepiej niech do lustra piją a nie udzielają wywiadu. W durnym "wywiadzie" najpierw Pan Kołek atakuje poprzedników a później wymienia sztandarowe inwestycje w mieście które zainicjowali właśnie poprzednicy. SAM O TYM MÓWI! więc jest wiarygodny o swoich indywidualnych osiągnięciach ni hu hu, bo ich nima. Ja osobiście nie życzę sobie aby za pieniądze miasta Pan Kołek na pierwszej stronie udzielał sobie wywiadu i był podpisany Szef struktur powiatowych Platformy Obywatelskiej. Co jak co to tego Pana stać na swoją butną promocje i nie muszą za to płacić mieszkańcy miasta - Zwłaszcza że tak naprawdę patrząc na tą gazetkę płacą za nic.