Gość: Monika IP: 81.26.8.* 07.02.14, 20:30 Czy w mailu wypada pisać wykładowcy słowa,które będą zbyt poufałe?Chodzi mi konkretnie czy mogę mu życzyć miłego urlopu?A jeśli tak to jak to napisać PS.miłęgo wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masturbator Re: E-mail-poprawna forma IP: *.tbg.edge.wdm.pl 07.02.14, 20:32 Dobrej dajki żeby ręką się nie napracował. Odpowiedz Link Zgłoś
s0pran0 Re: E-mail-poprawna forma 08.02.14, 18:40 Jeśli wykładowca chwalił się że udaje się na urlop, wtedy można napisać "Udanego wypoczynku" - wypada takie coś dodać na końcu maila, ale wtedy gdy w treści jest też co innego. Jeśli piszesz maila tylko o tym aby mu tego życzyć to nie bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: E-mail-poprawna forma IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.02.14, 10:35 Wazelina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: E-mail-poprawna forma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 11:01 Wszystko musi być z umiarem zdrowia można życzyć. A, gdy gorzkie życie pędzi, również i słodyczy. Mogę dalej Ci Moniczko, wiersz ten dalej klecić. Można Panu wykładowcy, zyczyć dużo dzieci. By w przyszłości wykładowca, nie miał żadnych ansów. Życz Mu zdrowia, oraz szczęścia i licznych awansów. Niech ma słodko wykładowca, czuje się jak w niebie. Pozdrów Pana wykładowcę, jak ja teraz Ciebie.:) www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo nooo:) Odpowiedz Link Zgłoś