Dodaj do ulubionych

Uwaga na Orlen

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.14, 07:23
Na Kwiatkowskiego , obok targowicy , Bliska przepoczwarza się w Orlen. I są zmiany. Pobierają opłatę 3 zł/h za parking, chociaż nie ma żadnej tablicy informacyjnej przy wjeździe, że jest tam płatny parking. Dzisiaj o 6.30 tam zatrzymałem się na chwilkę, żeby zobaczyć, czy są już bratki na targu, nie było mnie z 10 minut i zastałem karteczkę za szybą. Mój samochód był jedyny na tym ich parkingu. Pracownik powiedział, że informacja o płatnym parkingu jest przy wyjeździe. Oddałem mu zatem kartę klienta i tym samym noga moja więcej tam nie postanie. Dobrze , że koło Mrówki otwiera się nowa stacja benzynowa. Ostrzegam zatem - uwaga na Orlen
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Uwaga na Orlen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.14, 09:28
      Dobrze że się za to wzięli - w dni targowe pół terenu tej stacji było zapakowane przez tych co zostawili auto na 10 minut i normalne korzystanie ze stacji było utrudnione.
      Jak im oddałeś ta kartę to pewnie od tego czasu bezustannie ronią łzy.
      W ramach walki z koncernem Orlen możesz rozpocząć głodówkę protestacyjną - w przypadku utraty sensu życia po tym wydarzeniu można pomyśleć o rozwiązaniach bardziej drastycznych.
    • Gość: aha Re: Uwaga na Orlen IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.03.14, 09:30
      Trzeba było poprosić o paragon za ten "parking". Jak kiedyś potrzebowałem skorzystać z toalety na jednej ze stacji paliw i zawołali na mnie złotówkę to dając poprosiłem własnie o paragon. I pomogło - skorzystałem z toalety za darmo.
    • Gość: gość Re: Uwaga na Orlen IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.03.14, 09:33
      Nie po to firmy budują przy SWOICH obiektach parkingi, żeby ktoś podjechał sobie wygodnie i na ryneczek wyskoczył po warzywka. Biedronka się nieźle przejechała na tym interesie
      W ogóle powinny być jakieś winiety czy opłaty dla TRA, TOP, TSA oraz TSZ za stwarzanie zagrożenia w ruchu i wwożenie piasku do miasta...
      Jak ci drogo ładuj z kapcia z siatką na rynek będzie taniej.
    • Gość: kkk Re: Uwaga na Orlen IP: *.flash-net.pl 12.03.14, 09:58
      W sandomierzu na dużym orlenie koło giełdy tez biora opłatę za parking ale pierwsze pół godziny jest bezpłatne (byłem w ostatnią sobotę stałem tylko 28 minut udało sie)
    • Gość: vw Re: Uwaga na Orlen IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.03.14, 19:13
      Ja też tankuje zawsze na stacji po byłej bazie PKS, obecnie MRÓWKA i nie narzekam, dobre paliwo, nikt nie wciska mi na siłę płynu, hotdogów itp.
    • Gość: proboszcz Re: Uwaga na Orlen IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.03.14, 19:43
      Aleś mu kolego zagrał na nosie! Hoho! Musiało mu się zrobić przykro.

Na poważnie - wcale mi cię nie żal. Ktoś zainwestował w kostki, ktoś płaci podatek za to że deszcz pada. To, że zostawiasz 200 czy 400 zł miesięcznie nawet tylko na tej stacji nie daje ci prawa darmowego postoju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka