Gość: mleczna droga na IP: *.free.aero2.net.pl 11.09.14, 07:25 Przy wyjeździe z mrówki drogę zasłania taki plakat.Zenujące.Kiedy była ta normalność-za Dziubinskiego i Wójtowicza?,może wcześniej za Lichoty i Pietrowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirka Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.14, 07:45 Sam fakt, że pan Kiełb chce ściągnąć do miasta przedsiębiorców, co jest dla niego priorytetem (drugie hasło wyborcze), wie jak to zrobić i stworzyć dla nich takie warunki, żeby zechcieli inwestować w nasze miasto, a w związku z tym ludzie będą mieli pracę jest już dla mnie bardzo ważnym argumentem, żeby na niego głosować. Bo normalność to praca i jeszcze raz praca dla ludzi i godziwe jej warunki. Kiełb jest bardzo aktywnym kandydatem, dużo robi i to jest bardzo ważne, bo to znaczy, że równie aktywnym i zaangażowanym prezydentem będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodowity Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.14, 07:46 a co może teraz za mastalerza jest normalność? palnij sie w czoło i pomyśl co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.14, 08:02 Rządy Mastalerza to pasmo porażek i niespełnionych obietnic wyborczych. Zmarnowane 4 lata rządzenia, instalowanie palm na Wisłostradzie i błyszczenie w świetle jupiterów oto, co obecny prezydent najbardziej lubi robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buraczekcebulaczek Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.14, 08:16 Zapomniałeś napisać że rządy WSZYSTKICH to pasmo niespełnionych obietnic, każdy miał siągnąć inwestorów, pracodawców, itp. tylko pytanie po co ktoś tu przyjdzie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.14, 08:33 Za Dziubińskiego, Piertowa, Żwiruka czy innych nie było może i rewelacyjnie, ale było normalnie. Teraz za nierządów masztucha jest po prostu patologicznie! Panie Kiełb przywrócić normalność, niech nikt nie boi się mieszkać, żyć i pracować w Tarnobrzegu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.14, 08:53 widze ten plakat niestety codziennie. na fotelu widac wygodnie rozwalonego faceta ktory jak wygra to za 3 lata zrobi podobne zdjecie tylko z podwojnym podbrodkiem. to juz znam. gratuluje doradcow od wizerunku prosze pana chyba ze projekt byl autorski a to jeszcze gorzej. u mnie efekt odwrotny od zamierzonego, kasa w bloto. wszystkim sie w tym miescie juz poprzewracalo we łbach, wszyscy siedza w wygodnych fotelach i sr...ja z gory na innych. no cholera nie ma na kogo glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ mleczna droga na Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.14, 09:16 Żenujący jesteś TY i twój spasiony wódz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuwu Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.free.aero2.net.pl 11.09.14, 11:11 Co może zrobić marionetka mleczarza i Lenarta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ququ Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 11:24 a kosić kasę za qu... obijanie ciulem gruch i robienie w bambuko pracodawców !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiuj-wklej Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 11:47 Może ktoś odpowie - dlaczego wszyscy prominenci i przegrani politycy tarnobrzeskiej sceny politycznej po przegranych wyborach lokują się etatowow Tarnobrzeskiej Spółdzielni Mieszkaniowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 11:50 bo jeszcze pracodawcy nie poradzili sobie z mafią prezesowską i na co pozwala to zaje***e bezprawie w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali gevara Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.flash-net.pl 11.09.14, 12:44 Podobno terrorysta Kiełb, w rocznicę wiadomego zamachu, zamachnął się dzisiaj z rana na wodza. Stąd taka strzelanina w mieście i wycie syren wszelkich możliwych służb, mających syreny w samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ali gevara Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.14, 13:11 Popadało, komary tną więc nie dziwota, że gevara pie... bez sensu. Skąd Ty jesteś z Cmolasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiara Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.205.206.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.14, 13:28 Wierzę ,ze Pan Kiełb wygra . Jest najlepszym kandydatem . Jemu będzie zależeć na mieście. Znam Go i wiem ,ze kasa nie będzie dla niego celem władzy. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.14, 13:33 Ja i koledzy moi ze studiów głosujemy na Kiełba Grześka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja miasta Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 13:35 znasz go? swój lgnie do swego? kombinator do kombinatora? piesek hemoroidalny do pieska hemoroidalnego? a kiełbik do kiełbiowatego? a ja wam zrobię kuku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.free.aero2.net.pl 11.09.14, 16:47 Nie ma dla ciebie nadziei !!!! Jesteś skończony masztuchowski czopku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @małpy Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 13:37 nie obrażaj Cmolasu, on jest z Pierdzikowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.14, 17:54 Przecież Kiełb jako naczelnik wydziału Architektury,Budownictwa i Inwestycji był odpowiedzilny za kontakt z przedsiębiorcami i co? i gó... przez tyle lat. Do tej pory nie ma planu zagospodarowania dla dzielnicy A1 czyli wioski w centrum!!! taki to fachowiec pcha się do korytka . Przypomnijcie sobie hasło Jana Dziubińskiego w poprzedniej kampanii "nie" dla marketów i galerii handlowych w Tbg. A Grzesiu skutecznie jako naczelnik zniechęcał inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 18:10 no, ale teraz tata prezes namaścił go na zająca w przedbiegach i biedny kiełbik gania jak go harty kierują, ale to tylko jeszcze chwila i Grzesiu dostanie spad z kampani wyborczej by nie przeszkadzał tuzowi mleczno-solidarnościowemu, specjaliście od likwidacji Jeziórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.14, 18:29 Jestem przedsiębiorcą i kilka razy w/s pozwolenia miałem kontakt z panem Kiełbem, tylko dobre wspomnienia. rzetelny, uprzejmy i pomocny urzędnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 19:03 a o jakim pozwoleniu piszesz wojciechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.free.aero2.net.pl 11.09.14, 19:12 A czy ty masz pozwolenia na zmianę płci? Jesteś Kaśka z Wackiem? Czy może jesteś Grodzka, a ten Wacek to wspomnień czar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 19:15 Gieniu ty przecież nie wojciech, spadaj stary sklerotyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśka Re: Kiełb przywróci normalność IP: *.hostingitall.com 11.09.14, 20:04 Re: Kiełb przywróci normalność ? jak ty kiełbiku "przywrócisz normalność " w IV RP to ja od dziś zaczynam do żony mówić po Chińsku ! Normalny przypał który się pcha do koryta z kasą ? W spółdzielni ci mało ? świnka z dużym apetytem ! Nigdy tacy którzy opluwają innych u mnie , i rodziny nie dostaną głosu za chamstwo . Odpowiedz Link Zgłoś