Dodaj do ulubionych

Stasiak poparł Kiełba

21.11.14, 13:57
Na konferencji PiS Wiktor Stasiak poparł Grzegorza Kiełba. Kandydat na prezydenta rozwiał plotki mastalerza ze na pewno nie powoła na swoich zastępców Wąsika ani dziubińskiego. Wyraźnie za to powiedział ze jak wygra wybory to usiądzie do rozmów o wspólpracy z Wiktorem i radnymi PiS.
Obserwuj wątek
    • czasnajazz Re: Stasiak poparł Kiełba 21.11.14, 14:25
      Jedynie we współpracy widzę szansę na zatrzymanie upadku miasta oraz jego stopniowy rozwój w perspektywie czasu.

Kibicuję Tarnobrzegowi, bo tu wychowało się i wychowa jeszcze wielu wartościowych ludzi ale mam nadzieję, że ci przyszli nie będą musieli podróżować za chlebem albo prowadzić biznesów w innych częściach kraju.
      • lechowski51 Re: Stasiak poparł Kiełba 21.11.14, 16:09
        No to Mastalerz ugotowany!.Było czymś oczywistym,że Kiełb aby rządzić sprawnie miastem,musi dogadać się z PiS-em aby mieć większość w radzie Miejskiej.Mastalerz i jego pretorianie powinni powoli sprzątać biurka!
        • te-be-g Re: Stasiak poparł Kiełba 24.11.14, 18:44
          A wracając do tematu, to ciekawe, czy i Wianecki śladem Stasiaka, poprze Grzegorza Kiełba, czy może pozostanie cicho w obawie przed mściwością?
    • exkol Re: Stasiak poparł Kiełba 21.11.14, 17:08
      W.Stasiak byłby niemądry nie popierając G.Kiełba, choć wolałbym gdyby mogło być odwrotnie.
    • retinger Re: Stasiak poparł Kiełba 21.11.14, 18:02
      M.Stasiak postąpił roztropnie.
      • e-ftalo Re: Stasiak poparł Kiełba 22.11.14, 13:12
        tutaj film

www.youtube.com/watch?v=2hRiZJgLamY
        Nareszcie oficjalne poparcie,choć było to oczywiste(chociaż było na forum kilku niedowiarków)
        Tym samym G.Kiełb pokazał że nie będzie samodzielnie zarządzał miastem i skupiał władzy w swoich rękach,że będzie współpracował.Bardzo mnie to cieszy.Mimo że nie jest tak wygadany i nie rzuca tylu słów ,planów na wiatr jak Mastalerz.Bo z gadania nic nie przyjdzie.Już dziś wiem że w zespole ma kompetentnych współpracowników i są w stanie tworzyć realne projekty.
        gwoli przypomnienia,debata kandydatów na prezydenta 2010 i piękna mowa i plany obecnego prezydenta
        www.youtube.com/watch?v=gSorwutbcUw
        • dynam.it59 Re: Stasiak poparł Kiełba 22.11.14, 13:23
          Kiełb mówil ze ma byc jakas debata w radiu rzeszww, czy ktos wie ze taka debata jeszcze bedzie czy chodzi o ta co juz była?
        • witkac37 Re: Stasiak poparł Kiełba 23.11.14, 21:24
          Kto jest tym kompetentnym w zespole G. Kiełba?
          • wiemicho1 Re: Stasiak poparł Kiełba 23.11.14, 23:33
            Nie jestem pewien ale może tu chodzić o Panią Kociubę i Pana Piaska, niezależnych dziennikarzy, przyszłą Naczelnik Wydziału Oświaty i przyszłego Rzecznika Prezydenta. Może jeszcze Pan Kosowski, podwykonawca pokrzywdzony przez Gminę Tarnobrzeg przy budowie Parku, przedsiębiorca, który sławny jest z tego, że nie czyta umów, które pospisuje ale za to popiera Pana Kiełba w wyborach? On może na Naczelnika Wydziału Inwestycji? Zasłużył chłop niech ma.
          • czasnajazz Re: Stasiak poparł Kiełba 24.11.14, 02:02

Nie jestem pewien czy ktokolwiek powinien ci odpowiadać na to pytanie.
            Ktoś, kto ma problemy z oceną rzeczywistości wymaga raczej specjalistycznego leczenia - jedna sesja, podobnie jak jaskółka, "wiosny nie czyni".

To tak jakbyś nagle poznał(a) odpowiedź na jedno pytanie - ale nadal na setki innych już nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka