Dodaj do ulubionych

W razie wojny...

23.03.15, 22:32
Oświadczam, że będę bronił majątków polskich posłów, senatorów i polskiego rządu, a przede wszystkim naszych eurodeputowanych z takim samym poświęceniem jak oni bronili polskich hut, kopalń, stoczni ,zysku obcych banków i marketów i z takim samym oddaniem z jakim zreformowali nam służbę zdrowia, oświatę, wojsko. Rzucę się by bronić najdroższego w Europie gazu i prądu oraz kredytów, a przede wszystkim z wdzięczności, że po przekroczeniu przeze mnie półmetka kariery zawodowej dowiedziałem się, że przejście na emeryturę nie będzie zależeć od stażu pracy lecz od osiągniętego wieku i że będę pracował do 67 roku życia na tych którzy "miłością do Polski" wycierają sobie codziennie gębę . Nadstawię też karku za śmieciówki moich dzieci w takim samym stopniu w jakim są na nich dzieci posłów i senatorów
Obserwuj wątek
    • wislocki12 I tak Ci dopomóż... 23.03.15, 23:18
      I tak Ci dopomóż, Bóg! ;-))
      • e-zyleta Re: I tak Ci dopomóż... 24.03.15, 09:41
        Też będę bronić ojczyzny ,nawet mam stary helm poniemiecki z II wojny światowej.
        • waluczek Re: I tak Ci dopomóż... 24.03.15, 11:46
          I takim obrazom... widzim: Wykończyli ostatniego obroncę(Lechowskiego 51). Już tylko same gnoje, za 60 groszy od posta, tu zostali...
          Podobnie zresztą jak i na przeważającej większości forów
          Nie chcę siać paniki...idą bardzo złe czasy!!!
          • zim-io Re: I tak Ci dopomóż... 24.03.15, 14:29
            :-) widzim, widzim :-) Wykończylim Lechosia
            • americano2014 Re: I tak Ci dopomóż... 24.03.15, 14:35
              W końcu idioci sami się pozagryzacie!.Taki typ człowieka nie może zyc bez wroga
              • edekzgredek99 Re: I tak Ci dopomóż... 24.03.15, 15:18
                Lechowski jak tam zdrowko?
              • smieszekleszek Re: I tak Ci dopomóż... 24.03.15, 20:06
                Ty troolu forumowy zawsze miałeś wrogów , masz i będziesz miał, bez względu na twój zmienny login.Smród czuć za każdym twoim wpisem, mości lechowski sługo klechtów.
              • wislocki12 "idioci sami się pozagryzacie" 24.03.15, 20:35
                No tak, zawsze imponowałeś mi miłością do bliźniego, bez względu zresztą na jego światopogląd, że o poglądach politycznych nie wspomnę! ;-))
    • polak1706 Re: W razie wojny... 26.03.15, 23:20
      >Deklaruję, że w przypadku napaści Rosji na Polskę. Czyli państwa - które istnieje już tylko na mapie i tylko z nazwy. Stanę, jako patriota w OSTATNIM szeregu do walki z najeźdźcą! W pierwszym atak na wroga przeprowadzać będą KALUNY OBAMY: za mały na majdan Kaczyński, szaleńcy popychający nas do wojny Kowal, Kurski, Saryjusz-Wolski i Bujak, Czarnecki, Lipiński, Zalewski, wariat Wałęsa, oszust Balcerowicz, Tusk z gangu Olsena, ten - co okradł Polskę: Kulczyk i Solorz dzięki politycznym układom itp. Itd., Kazio z Isobelli Marcinkiewicz, Palikot bezmózgi troll ze sztucznym członkiem i pistoletem, wczoraj komuch dzisiaj żydowski kapitalista Oleksandr Kwaśniewski, obleśny Urban, bezmózgi Siemoniak człowiek o twarzy błazna, twarz żyda - Schetyna, gejowy Komorowski ospały lemur, klęczący przed chłopstwem Piechociński, Miller, Buzek, Macierewicz, Suchocka, Gronkiewicz, Sikorski, Kopacz, Boni, robiący kasę w spółkach skarbu państwa Bielecki, Kuźniar, Nałęcz, szaleniec Koziej, morderca Polko, trup Mazowieckiego, likwidator majątku narodowego Lewandowski Janusz, specjalista od jadalnej soli drogowej i toksycznego suszu jajecznego na polskich stołach oraz żydowsko islamskiego uboju rytualnego na żywca i bez znieczulenia oraz islamizacji Polski - chłop z mamoną w oku - Marek Sawicki oraz opętany w wiecznej wściekliźnie własnej Stefan Niesiołowski. Następnie przebiegły i niewierny Lis i reszta Sejmu - ich synowie, komornicy i prokuratorzy. Gdyby ci najwięksi patrioci z jakichś przyczyn nie mogli się stawić na polu walki, wówczas każda informacja skierowana do mnie w sprawie mobilizacji będzie przeze mnie ignorowana! Oświadczam, że nie mam zamiaru nadstawiać łba za: celebrytów, polityków, premierów, prezydentów, Zbawcę Jarosława, Wszechwiedzącego Macierewicza, sierotę bez klubu parlamentarnego schizofrenika Palikota, bijącego śmietanę na Ukrainie Kwaśniewskiego. Nie mam najmniejszej ochoty ginąć za komorników, „niezależnych” prokuratorów, urzędników państwowych, straż miejską, ABW, CBŚ, CBA, PKW, NIK, ABC, CDE… i inne instytucje reżimowe, sędziów ich limuzyny, wille, konta w banku, kochanki. Nie zamierzam ginąć za płatne autostrady, zrujnowany system ochrony zdrowia, lubiących pałować policjantów (suki), bawiących się już w wojenkę trepów, fotoradary, podsłuchy, cenzurę, brak wolności słowa i wolnych mediów oraz sfałszowane „wolne wybory”. Na pewno nie zginę broniąc majątków Kulczyka, Solorza, właściciela SKOK-ów, prezesów banków. Nie bronię interesów żydów polskich i zagranicznych oraz innych imperialistycznych pijawek i pasożytów. Czy ostatnia rzecz, jaką jeszcze mamy – lasy państwowe już wyprzedawane<
      • e-zyleta Re: W razie wojny... 26.03.15, 23:31
        Ale się napracowałeś, należy ci się zapłata za nadgodziny.
        • polak1706 Re: W razie wojny... 26.03.15, 23:33
          To kopiuj-wklej. Nie kumasz w nocy?
          • wislocki12 Z pecetem na wojnę? 27.03.15, 00:13
            A Ty jeszcze kumasz? Mam wątpliwości, niestety... ;-))
            • polak1706 Re: Z pecetem na wojnę? 27.03.15, 00:33
              Leki wzięłaś?
      • ja-tarzan Re: W razie wojny... 27.03.15, 07:26
        >Deklaruję, [...]

Czyli Twój patriotyzm i miłość do Ojczyzny jest zależny od sytuacji politycznej i struktury parlamentu?
        • polak1706 Re: W razie wojny... 27.03.15, 11:55
          To jest zdanie internauty, trudno się z nim nie zgodzić. Nie ma już czego bronić bo POlska to ch.j, du.pa i kamieni kupa.
          >Czyli Twój patriotyzm i miłość do Ojczyzny jest zależny od sytuacji politycznej
          i struktury parlamentu?<
          Patriotyzm rządzących zależny jest od stanu ich konta bankowego. O czym chcesz dyskutować skoro wszystko napisane.
          • ja-tarzan Re: W razie wojny... 27.03.15, 20:06
            >To jest zdanie internauty, trudno się z nim nie zgodzić. Nie ma już czego bronić bo POlska to ch.j, du.pa i kamieni kupa.

Czyli podzielasz to zdanie. Nie masz ojczyzny.

>>Patriotyzm rządzących zależny jest od stanu ich konta bankowego.

Pytałem o Twój patriotyzm, nie rządzących.
            • polak1706 Re: W razie wojny... 28.03.15, 13:25
              Mój patriotyzm ciebie g. obchodzi. Jednak mogę zasygnalizować, że w razie wojny mój karabin oddam tobie bez zastanowienia.
              • e-zyleta Re: W razie wojny... 28.03.15, 16:13
                Wiesz co polak ? Ja bym nawet do ciebie nie strzelał, ponieważ ty jesteś taki patriota że zanim , cokolwiek by się stało, miałbyś pełne pory i smród byłby nie do wytrzymania.Wspólczuję.
                • polak1706 Re: W razie wojny... 28.03.15, 16:32
                  dzięki!
                • polak1706 Re: W razie wojny... 28.03.15, 16:39
                  Aby było śmieszniej to... interesuje mnie technika wojskowa a ściślej: co polska armia posiada na swym stanie, co polski przemysł obronny ma do zaoferowania, co zamierza zakupić armia.
                  Codziennie zaglądam na takie strony:
                  www.altair.com.pl/
                  www.magnum-x.pl/
                  www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/15531?t=Wirtualny-kryzys-prawdziwe-wyzwanie tu obrońcy ojczyzny oglądają TV
                  dziennikzbrojny.pl/
                  www.defence24.pl/wojsko-polskie
                • polak1706 Re: W razie wojny... 28.03.15, 16:47
                  Aby było jeszcze śmieszniej to nie chcę takiej Polski jaka się szykuje dzięki głupocie POlityków
                  www.youtube.com/watch?v=AmA1QCzbwhw
                  Ale taka będzie. Nie żyjesz w dużych miastach dlatego nie wiesz, że kolorowych, ciapatych, obcych jest już bardzo dużo w Polsce i "zmienią oni bieg wydarzeń" w tym kraju na naszą niekorzyść.
                  Wolę Polskę taką,
                  www.sandomierz.vtour.pl/
                  ale taka Polska będzie zanikać.
                  Niedawno był wystawiony na sprzedaż zamek w Baranowie. Zainteresowani byli Hindusi. Nie dokonali zakupu tylko dlatego że nie znajdował się przy drodze głównej. Chcieli go zaadoptować na MOTEL.
              • ja-tarzan Re: W razie wojny... 29.03.15, 08:20
                >>Mój patriotyzm ciebie g. obchodzi.

To po co o nim piszesz na publicznym forum?
    • wislocki12 Syndrom Macierewicza 28.03.15, 19:41
      Ja bym jeszcze pobronił Macierewicza i... jego syndromu... ;-))
    • genia50 Re: W razie wojny... 29.03.15, 09:32
      Ten A.M. to sie nie zna na katastrofach lotniczych,a ciagle dziala i jatrzy.A moze jeszcze (o,zgrozo!)za niezle ludzkie pieniadze.
      • americano2014 Re: W razie wojny... 29.03.15, 10:07
        Komuna i tuskoland wychowały niestety chorą część naszego narodu dla której Ojczyzna to Palikot,Solorz,Tusk itd a nie groby ojców,spuścizna kulturowa,język,nasze piękne krajobrazy...
    • genia50 Re: W razie wojny... 29.03.15, 11:49
      Niektorzy chyba przybyli z ksiezyca,sa starsi ode mnie,a udaja,ze nie wychowywali sie za tzw.komuny.Americano2014 gdzie sie wychowywales jak nie w Polsce?W jakosc tego wychowania nie wnikam.
      • americano2014 Re: W razie wojny... 29.03.15, 12:25
        Mnie genia wychowywała przyzwoita polska rodzina,która nauczyła mnie szacunku do własnej Ojczyzny.Uczyłem sie tez tego od mądrych Polaków,jak choćby od kard.Wyszyńskiego,który mówił nam-pamietajcie o dorobku waszych ojców,bo jak wy nie będziecie o tym pamietać,o będa o tym mówić przydrożne kamienie.
        • e-zyleta Re: W razie wojny... 29.03.15, 12:42
          A może byś wkleił szefa skoków niejakiego Bireckiego.
          • americano2014 Re: W razie wojny... 29.03.15, 13:24
            Ty nawet chłopie nie jestes śmieszny!
            • edekzgredek99 Re: W razie wojny... 29.03.15, 13:47
              Najwazniejsze ze ty lechowski jestes smieszny
              • e-zyleta Re: W razie wojny... 29.03.15, 19:06
                Śmieszny, głupi i do tego chory na żyda.
                • palacz67 Do Zylety 29.03.15, 20:08
                  Dla mnie to sprawa prosta, jesteś, Zyleta, burak i prostak.
                  Ps. Byłam w czwartek u spowiedzi, piszę szczerze, co myślę o Tobie, nie obrażaj się, pozdrawiam:-)
                  Jest kilku takich na forum, mam specjalną półkę na Was, przykro mi, jestem szczerym człowiekiem. Napisałam Ci o tym wczoraj w wątku " odchodzę z forum". Nie wiem, czy przeczytałeś, więc tu powtórzę.
                  • kolekcjonerkosci69 Re: Do Zylety 29.03.15, 20:39
                    Marysiu vel palacz!!! odejdz wstydu oszczędz... Jesteś jak biegunka-wraca co jakiś czas choć obiecała że już nigdy...Tylko biegunkę można za Wisła wymienić na ból głowy a Ciebie nie.
                  • edekzgredek99 Re: Do Zylety 29.03.15, 20:41
                    Droga pani palacz. To że ja pan żyleta i pan wisłocki gnieździmy się na jednej półce nie ulega wątpliwości. Ale bardzo mnie ciekawi na jakiej półce trzyma pani mendzącego lechowskiego, podobno przyjaciela. Mam nadzieję, że jednak nie na naszej ;)
                  • e-zyleta Re: Do Zylety 29.03.15, 22:55
                    Mówisz o sobie?Przecież w knapach gleba nieurodzajna. Ja tylko przypominam co ten dziwak pisał wczesniej i na co ty byłaś obrażona również. Moge to zacytowć po odnalezieniu wątku. A moze ty chcesz zejść z tego forum nastepny raz.
                    • e-zyleta Re: Do Zylety 29.03.15, 23:25
                      Tak naprawdę to lubię takie slodkie komplementy, boję się żeby tylko nikt nie napisał że mam os-aną pupkę.
            • wislocki12 Godność i szacunek 29.03.15, 19:45
              Szanowny Klechowski vel Americano! Czasami mam wrażenie, że jesteś całkowicie pozbawiony poczucia godności i szacunku dla siebie, że o owej "przyzwoitej polskiej rodzinie, która nauczyła Cię przecież jakoby szacunku do własnej Ojczyzny" nie wspomnę.
              • e-zyleta Re: Godność i szacunek 29.03.15, 20:01
                Nauczyła go wysyłania do obozów, lewaków i tych z pejsami
                • wislocki12 "Przyzwoita polska rodzina" 29.03.15, 20:26
                  Jak każda "przyzwoita polska rodzina"! ;-))
                  • americano2014 Re: "Przyzwoita polska rodzina" 29.03.15, 20:34
                    Z fobiami musisz poradzic sobie sam.To naprawdę jest uleczalne!.Bo do chamstwa Twojego kumpla e-zylety zdążyłem się juz przyzwyczaić
                    • wislocki12 To nie fobie, to azymut! 29.03.15, 21:22
                      Moje fobie są dla mnie kompasem, a twoje chamstwo w zupełności mi wystarcza! :-((
                • edekzgredek99 Re: Godność i szacunek 29.03.15, 20:33
                  Pan Jezus był Żydem. Jego matka Żydówką. Lechowski taki podobno modlący się a Żydów by w obozach zamykał.Lechowski wyjaśnij nam to. Prosimy.
                  • giesiu79 Re: Godność i szacunek 29.03.15, 20:59
                    Lechowski to najszczęśliwszy chłop na świecie ? kiedy siedzi na klozecie !
                    Klawiatura dla niego to mała bzdura , im więcej zarobi groszy ! to nam się chłopek panoszy (americano2014)......
                    Jeżeli był na zmywaku w UK to na pewno uczył go ten mały żółty garomyj , to jego film
                    instruktażowy :
                    viralka.pl/on-mistrzowsko-opanowal-mycie-naczyn-zobacz/
                    Lechowski staraj się dalej przebić donosicielstwem tego gościa POWODZENIA !!!
      • edekzgredek99 Re: W razie wojny... 29.03.15, 21:01
        Gieniu lechowski się nie wychował a uchował. Sama widziałaś jaki to burak i z wyglądu i z zachowania.
    • genia50 Re: W razie wojny... 29.03.15, 20:56
      Americano nie jestes w porzadku,siejesz nietolerancje i nie pozwalasz nikomu miec innych niz Ty pogladow.To nie jest dobre zachowanie.Najgorszy to ten,co niby modli sie pod figura,a diabla ma za skora.Zwalczanie wszystkich "innych"to fobia,
      • wislocki12 "Diabeł za skórą" 29.03.15, 21:25
        No tak, "diabeł za skórą." Właśnie o to chodzi, niestety! :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka