Dodaj do ulubionych

I prawo wislockiego

19.08.15, 23:35
Zauważyłem na tym forum przedziwną zależność: im mniej lechowskiego, tym więcej polaka i... vice versa. Ciekawe, co to mogłoby to oznaczać? ;-))
PS. Nawet tych samych sformułowań używają... :-((
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: I prawo wislockiego 20.08.15, 06:45
      A ja zauważyłam, że 3 osoby z forum ładnie prostują wątki:-)
    • polak1706 Re: I prawo wislockiego 20.08.15, 15:39
      niestety wisłocka, twój talent detektywistyczny jest bardzo niskiego intelektu :-(
      • lechowski51 Re: I prawo wislockiego 20.08.15, 19:12
        Były sbek po WUML-u ma taki sam talent detektywistyczny,jak dr.Ewa do rządzenia naszym pastwem
        • peres3 Re: I prawo POLSKI , precz z Watykanem !!! 20.08.15, 19:35
          Lechowski51 napisał:Były sbek po WUML-u ma taki sam talent detektywistyczny,jak dr.Ewa do rządzenia naszym pastwem ....
          spadaj goju ! jesteś adminem tego forum i zarabiasz , żydek da na pajdę 'WATYKAŃSKIEGO" chleba zboczeńców KRK ....
        • wislocki12 Beata, mgr etnografii zresztą... 21.08.15, 01:05
          Myślę, że mgr etnografii, Beata, zresztą, da sobie znacznie lepiej radę z naszym "pastwem", co by to nie miało oznaczać... ;-))
    • palacz67 Do Wisłockiego 20.08.15, 19:50
      Witam, wchodząc na to forum staram się rozumieć drugiego człowieka. Polak 1706 życzliwie z Tobą rozmawia, poświęca Ci wiele czasu. Wiele razy Go prowokujesz ale On nie potrafi się na Ciebie gniewać. Owszem, czasem polecą "zdrobnienia", ale to raczej Twoja wina. Może powinieneś w końcu to docenić? Nie będę się rozpisywać, bo pewnie i tak to do Ciebie nie dotrze. Polak już Ci odpowiedział, że nie jest Lechowskim. Zachowujesz się jak niegrzeczne dziecko w piaskownicy, które złapie garść piasku i sypnie znienacka komuś w oczy. Dorośnij i nie oskarżaj bezpodstawnie drugiego człowieka. Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru.
      • wislocki12 Kreacja czy kreatura? 21.08.15, 00:32
        Masz rację:
        "Polak 1706 życzliwie z Tobą (ze mną) rozmawia, poświęca Ci (mnie) wiele czasu."
        Ostatnio nawet komplementem mnie potraktował: "niestety wisłocka, twój talent detektywistyczny jest bardzo niskiego intelektu (chyba chodziło mu o lot?) :-(
        Ty chyba też marnie mnie oceniasz, skoro piszesz: "Nie będę się rozpisywać, bo pewnie i tak to do Ciebie nie dotrze." :-(
        PS. Myślę, że nazywasz się lechowski51, i nie jest to, niestety, pierwsza twoja kreacja! ;-))

• wislocki12 Kandydat czy członek? 21.08.15, 01:16
        Przepraszam, czy Ty przypadkiem nie nazywasz się Leszek K., jak ktoś już to na forum zauważył, jesteś przedsiębiorcą z Mielca i owym wielonickowym? Zapytaj marmara, co miał na myśli! :-((
        PS. W jakim charakterze tym razem wystartujesz - jako kandydat czy członek komisji? :-((
      • palacz67 Re: Do Wisłockiego 21.08.15, 08:02
        Tak, jak przypuszczałam, moje słowa upomnienia do Ciebie nie dotarły. Pozdrawiam. Tak po ludzku powiem, że jest mi Ciebie naprawdę szkoda.
        • edekzgredek99 Re: Do Wisłockiego 21.08.15, 13:21
          Lepiej droga pani palacz niech pani sie uzali nad swoim mezem . O ile istnieje. Biedny to chlop majacy taka przeslodzona i swietojebliwa zone. Nic se zycia nie uzyje. Chyba tylko zdrowaski klepie i wole nie wiedziec w jakiej intencji ;)
        • wislocki12 Podobno są zawodne... 21.08.15, 13:44
          A mnie ani trochę nie żal siebie. Przecież nie musiałem pakować się w durne dyskusje z Tobą? :-((
          PS. A propos wyczekiwanego synusia: może zamiast RNP spróbować prezerwatywę? Podobno są zawodne... ;-))
          • edekzgredek99 Re: Podobno są zawodne... 21.08.15, 17:06
            Panie Wislocki przeciez pani palacz to wieczna dziewica. Kto by mial ochote przeleciec taka nudna i mdla kobiete.
          • palacz67 Re: Podobno są zawodne... 21.08.15, 20:21
            Bez odbioru!
            • palacz67 Re: Podobno są zawodne... 21.08.15, 20:22
              To było do Wisłockiego, z Edkiem już od dawna nie gadam.
              • wislocki12 Właśnie odpowiadam 21.08.15, 21:03
                No i wislocki Ci odpowiedział! Nie zauważyłaś? Sprawdź! ;-))
                PS. A ja myślałem, że to właśnie ze mną nie gadasz... Ja gadam ze wszystkimi! ;-))
                • polak1706 Re: Właśnie odpowiadam 21.08.15, 21:13
                  >Ja gadam ze wszystkimi! <
                  Ty marudzisz a inni gadają. A najczęściej gadasz sama ze sobą.
                  • wislocki12 III prawo nadchodzi... 21.08.15, 21:29
                    Że marudzę, to może nawet i masz rację. Sam się dziwię, że jeszcze mi się chce gadać z Wami, wbrew I prawu wislockiego, zresztą. Ale że sam z sobą? Nie żartuj, ja przecież nie podpieram kołkiem i na siłę niejakiego pamietamy3322 (taki sam intelektualista jak i Ty, zresztą)! ;-))
                    PS. Mam wrażenie, że rodzi się właśnie III prawo wislockiego! ;-))
                    • polak1706 Re: III prawo nadchodzi... 21.08.15, 21:40
                      Masz sierotko jakieś kompleksy intelektualne. To trauma z dzieciństwa?
                      • wislocki12 Ratio, czyli rozum 21.08.15, 21:48
                        Ależ skąd? To zaledwie próba zracjonalizowania i uporządkowania tego forum! ;-))
                        PS. Na szczęście ludzi pokroju lechowskiego, polaka czy palacz, nie miałem okazji spotkać w dzieciństwie... :-))
                        PS. Pewnie nie będziesz całkowicie usatysfakcjonowany - jestem półsierotą, zaledwie! :-((
                        • polak1706 Re: Ratio, czyli rozum 22.08.15, 16:45
                          >jestem półsierotą,<
                          Stąd trauma. Nie potrafisz odróżnić dobrych od złych.
                          • palacz67 Re: Ratio, czyli rozum 22.08.15, 18:30
                            Dobry człowiek rozpozna dobrego człowieka w forumowym tłumie, pozdrawiam:-)
                            • wislocki12 "Dobry człowiek"? 22.08.15, 20:58
                              "Dobry człowiek"? Nie żartuj, przecież on nawet półsierocie nie potrafi współczuć! ;-((
                              PS. Jak tam synuś z "kalendarzyka", że o szklance zimnej wody nie wspomnę? ;-))
                          • wislocki12 Serce z kamienia 22.08.15, 20:54
                            Wiedziałem, że masz serce z kamienia... :-((
              • wislocki12 II prawo w akcji 21.08.15, 21:06
                Mylisz się, Dziecko, właśnie odpowiedziałaś sobie! ;-))
                PS. Okazuje się, że II prawo wislockiego oddziaływuje również na drzewko postów. ;-))
      • wislocki12 Pomówienia, insynuacje i wulgaryzmy 22.08.15, 01:24
        I Ty to nazywasz "zdrobnieniami"? Przecież to regularne pomówienia, insynuacje i wulgaryzmy! :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka