Dodaj do ulubionych

Bareja to cienias...

14.01.16, 14:27
"...problemy prokreacyjne Polaków" są poważne i biorą się m.in. z "korzystania przez chłopców z laptopa położonego na kolanach, noszenia zbyt obcisłej bielizny, czy podgrzewania siedzeń w samochodzie..."
To spędza sen z powiek vickowi w ministerstwie zdrowia...Czekamy na prezerwatywy z dziurką...
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Bareja to cienias... 14.01.16, 15:56
      Pisałem że masz łeb "zdygany" przez wódę!
      Nie chlaj tyle barani łbie!
      • kundzia670 Re: Bareja to cienias... 14.01.16, 17:09
        Takie tam luźne polaków rozmowy.
      • wislocki12 Tam, gdzie można? 14.01.16, 20:57
        Krystyna Pawłowicz:
        "Bojkotujmy, tam gdzie można, prasę, towary i banki niemieckie! Za ich „kary", sami wymierzajmy Niemcom gospodarcze kary – pisze na swoim profilu Facebook'owym prof. Krystyna Pawłowicz z PiS. Tymczasem Polska zarobiła na handlu z Niemcami 6 mld euro."
        A tam, gdzie nie można to już nie? ;-)

www.fakt.pl/politycy/prof-krystyna-pawlowicz-z-pis-namawia-do-bojkotu-niemieckich-towarow,artykuly,602933.html
        • polak1706 Re: Tam, gdzie można? 14.01.16, 21:04
          a ile straciła na handlu z Niemcami?
          • wislocki12 Pawłowicz jak Bareja 14.01.16, 22:19
            Może i nic nie straciła, ale czy to nie jest kliniczny przypadek z rodem Barei? ;-))
            • polak1706 Re: Pawłowicz jak Bareja 14.01.16, 23:22
              nie straciła? jesteś pewna? Tak ci powiedział Petru i GW?
              • wislocki12 Nawet Bareja! 14.01.16, 23:53
                Czasami mam podejrzenie, że takiej postaci jak prof. Krystyna Pawłowicz to nawet Bareja nie wymyślłby! ;-)
                PS. Takiej jak Ty - też! ;-))
                • edekzgredek99 Re: Nawet Bareja! 15.01.16, 08:58
                  Bareja by nie wymyslil. Ale Pan Bog ma jaja i poczucie humoru i nam zeslal taka Pawlowicz. Niby baba ale jakas taka dziwna. Moze to z braku seksu. Podobno masturbacja nie zastapi prawdziwego seksu i orgazmow. Moze byc w wyjatkowych sytuacjach kolem ratunkowym ale na dluzsza mete prowadzi do zlosliwosci i frustracji. I kto te babe wybral?
                  • exbenek Re: Nawet Bareja! 15.01.16, 14:17
                    Kto ją wybrał -podobne do niej ,tzw wieczny ugor. Psy od nich uciekają z wyciem ,a koty rzucają się w otmęty wód płynących. Tej pani nie chcą nawet towarzyszki z PIS.
          • genia50 Re: Tam, gdzie można? 15.01.16, 18:33
            Nie znam sie na autach,ale czy o.Rydzyk ma polskie auto czy niemieckie ?I co co niektorzy na to?
      • ja-tarzan Re: Bareja to cienias... 16.01.16, 07:21
        >>a ile straciła na handlu z Niemcami?

Po pierwsze to nie jest bilans eksportu i strat, a eksoprtu i importu.

Jeśli coś importujemy, to nie dlatego, że chcemy się Niemcom przypodobać, a po prostu dlatego, że tych towarów potrzebujemy.
        Ty importowanych produktów nie kupujesz?

Bilans handlowy jest wynikiem współpracy gospodarczej, która jest nieodzowna.
        Znasz li kraj, który nie importuje nic?

Takie populistyczne polityczne podejście nie ma zastosowania w biznesie... na szczęście, bo czasy gdy miało minęły ;) Pamiętasz ustalane przez KC "kontyngenty, plany itd? Czy może po prostu nie masz pojęcia POlaku o czym piszesz? ;)

>>Nie chlaj tyle barani łbie!

Zwróć honor Exbenkowi, bo baranim łbem jest autor cytowanej "medyczno-socjologicznej analizy" problemów prokreacyjnych Polaków. Niestety "naukowiec" piastuje stanowisko...

Polaku, miałem nadzieję na "dobrą zmianę" lub choćby niezłą, ale w imię znudzenia i zadrażnienia działaniami PO nie można BEZKRYTYCZNIE BRONIĆ KAŻDEJ BZDURY, CZY NIEPRAWORZĄDNOŚCI.

Jeszcze mam resztki nadziei, że to pokłosie, taki atak frontalny na fali "a masz peło coś chciało", by udowodnić, że "czas złodziei się skończył", ale zbyt wiele jest działań, które nie sa dla społeczeństwa korzystne ... a osoby "na świeczniku" nie powinny wygłaszać bzdur.
        Mam nadzieję, że PiS się opamięta, a osoby lubujące się w wypowiadaniu idiotyzmów schowa głęboko.
        • polak1706 Re: Bareja to cienias... 16.01.16, 19:41
          A ja mam nadzieję że PiS się nie opamięta!
          >krys do tygrysek4444: Jak widac Niemcy maja wazniejsze problemy do rozwiazania niz sprawa "demokracji" w Polsce, ktora ani nie prowadzi do "islamizacji" Europy ani nie zagraza bezpieczenstwu Niemiec i Europy. Polska demokracja zagraza jedynie niemieckim planom hegemonii, planom wspolczesnego "Drang nach Osten", planom niemieckiej hegemonii w Polsce, "ubezwlasnowolnienia" i "zniewolenia" Polski przez Niemcy w mysl "szczytnych" i absurdalnych idealow "jednosci Europy pod niemieckim berlem". To jest "drzazga w oku" pani Merkel i to jest glowna przyczyna wizyty Steinmeiera w Polsce - "przywolac Polakow do porzadku" i "ustawic w szeregu". Juz kilka takich lekcji przerabialismy i jak do tej pory nie przyniosly one "niemieckich efektow". "Jeszcze Polska nie zginela, poki MY zyjemy..." zwiń<
          Tak! Jesteśmy drzazgą w oku Szwabskich polityków i nawet naszych z PO co to doskonale przyczyniali się do realizacji niemieckich planów. To w tym cała rzecz... no ale to trzeba chcieć zrozumieć.
          To NIEMCY są źródłem zła w Eurokołchozie i powinny być na nie nałożone dotkliwe finansowe sankcje!
        • polak1706 Re: Bareja to cienias... 16.01.16, 19:48
          >ale zbyt wiele jest działań, które nie sa dla społeczeństwa korzystne ... <
          Które to działania?
        • polak1706 Re: Bareja to cienias... 17.01.16, 20:54
          Biznes to biznes! Słabszy zostaje pachołkiem, wasalem i w samych gaciach
          www.biztok.pl/gospodarka/polska-poddostawca-europy-miazdzacy-raport-o-dzialalnosci-korporacji-w-polsce_a22545
          Sprzedawców było mnogo; Tusk, Balcerowicz, Lewandowski, Kopacz i inne miernoty z PO
          • wislocki12 Wolisz selfie? 17.01.16, 20:58
            Ty to już prawie jak pamietamy3322. Odpowiedzi forumowiczów w ogóle Cię nie interesują. Wolisz selfie? ;-))
    • wislocki12 Laptopy i... majtki 14.01.16, 22:22
      Pan Pinkas (co za nazwisko!) ma rację - najgorsze są te laptopy na kolanach, że tak powiem, i ciasne majtki! ;-))
      • genia50 Re: Laptopy i... majtki 15.01.16, 15:22
        Pinkas to nazwisko ,które nosili Zydzi mieszkający za nasza wschodnia granicą,przeważnie mieli rude podkręcane włosy i rumiane policzki.
    • polak1706 Re: Bareja to cienias... 15.01.16, 01:01
      >Czekamy na prezerwatywy z dziurką..<
      działaj!
      ofsajd.onet.pl/dziewczyny/francuska-modelka-cwiczy-na-plazy-co-za-widok/kl8q8n
      • exbenek Re: Bareja to cienias... 15.01.16, 14:09
        Ja nie pouczam narodu co ma robić z "klejnotami rodowymi"i czy ma je ściskać,grzać czy chłodzić . Ciekaw jestem czy vminister ma jakieś rady czy "robotę" dla "pustych strzelców" jak kurdupel? Toż to niepowetowana strata dla narodu że taka "torba",by nie powiedzieć -Złota Torba. Chodzi pełna...
        Co do "chlania" i "łba" lepiej mieć go "przechlanego" niż genetycznie pustego - jełopie.
        • polak1706 Re: Bareja to cienias... 15.01.16, 18:26
          Jak zwykle błysnąłeś barani łbie! Barani łeb to barani łeb, a kiedy jeszcze jest przechlany stanowi zagrożenie także dla siebie pijaczyno!
          • wislocki12 Re: Bareja to cienias... 16.01.16, 21:01
            Wpisz swoją odpowiedź
          • wislocki12 Nie tylko Bareja i... Pinkas 16.01.16, 21:04
            Nie tylko Bareja i... Pinkas to cieniasy! ;-)
            PS. Może on i pijaczyna, ale... za to jaki trzeźwy! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka