Dodaj do ulubionych

Kurs hipnozy - byliby chętni?

01.10.17, 09:42
forum.gazeta.pl/forum/w,60,164779593,164779593,Kurs_hipnozy_regresyjnej_praktycznej.html
maksymkomar.pl/regresja/
Może i nas w mieście też by się dało taki kurs zorganizować lub ewentualnie na jakiejś imprezie pokaz hipnozy scenicznej?

Nawet w Rzeszowie będą w październiku kursy hipnozy 20-22 (dariuszwresilo.pl/) oraz 27-29 (hipnoza.com.pl/kursy-treningi/)
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Pacaneum 01.10.17, 20:49
      Wystarcza mi niedzielna msza św.! ;-))
    • genia50 Re: Kurs hipnozy - byliby chętni? 01.10.17, 21:01
      A jak hipnotyzer sprawi, że stanę się zbyt uległa i mnie wykorzysta?Czytałam o tym...
      • ceilemalowane Re: Kurs hipnozy - byliby chętni? 02.10.17, 18:19
        Poczytaj o prawdziwych hipnotyzerach, a nie jakieś zakłamane mity. nie zrobisz nic wbrew własnej woli. Nawet jak ktoś będzie Ci w hipnozie kazał się rozebrać to się zwyczajnie obudzisz i spoliczkujesz tą osobę za głupotę.
        Zamiast zakłamanych mitów poczytaj o zastosowaniu hipnozy w leczeniu czy psychologii czy do poprawy jakości swojego życia. Hipnoza daje ogromne możliwości.
        • genia50 Re: Kurs hipnozy - byliby chętni? 02.10.17, 18:26
          Czytałam m.in." Piątą zimę magnetyzera". Może to rzeczywiście nieodpowiednia lektura, albo jej nie zrozumiałam.
          P.S.Już słyszę p.Palacz67 :"Geniu, czytaj ze zrozumieniem".
          • zolza670 Re: Kurs hipnozy - byliby chętni? 02.10.17, 18:47
            Niech się Pani nie przejmuje...każdemu się może zdarzyć...a nasza droga Pani Palacz jeszcze nic ze zrozumieniem nie przeczytala i się nie przejmuje :-)
            • cielakpomalowany Re: Kurs hipnozy - byliby chętni? 02.10.17, 19:04
              To jest powieść, taka sama jak "doktor Frankensthein", a nie książka naukowa poparta faktami. Przeczytaj "Wyższa Szkoła Hipnozy" lub Bożena Figarska "Regresja hipnotyczna". Nawet 90% książek o ezoteryce dostępnych w księgarniach czy na portalach to zwykła fantazja autora, którą się np dobrze czyta, ale merytorycznie to tylko bujdy lub wiele niedomówień, bo gdzieś tam coś usłyszał i podkoloryzował, żeby się dobrze sprzedawało.
              • zolza670 Re: Kurs hipnozy - byliby chętni? 02.10.17, 19:06
                A coś Ty taki napalony?
          • e-zybi Re: Kurs hipnozy - byliby chętni? 02.10.17, 19:08
            W tej dziedzinie (hipnoza) mam swoje malutkie osiągnięcie. W młodości przyłapałem kota (mój pupil) jak wyjadał mi kiełbasę z kanapki. Spojrzałem mu prosto w ślepia i nic nie mówiąc chciałem wyrazić w ten sposób swoje niezadowolenie. Po dłuższej chwili wzrokowego kontaktu upadł na bok i nie dawał oznak życia. Przestraszony dotknąłem go, wstał, wycofał się tyłem i zniknął. Nie wiem czy w ten sposób wykazał tylko skruchę czy może była to forma hipnozy z mojej strony...a może mam "moc" 😉
            • zolza670 Re: Kurs hipnozy - byliby chętni? 02.10.17, 19:11
              Hmmm...myślę, że wylazła z Pana ukryta moc...hmmm...może na kursie Pan to udoskonali? ;-)
            • wislocki12 Koty to dranie! 02.10.17, 20:23
              Sprytny ten kot. Wykręcił się... ;-))
        • wislocki12 Ile i dlaczego tak drogo? 02.10.17, 20:22
          No to się zgłaszam. Ile i dlaczego tak drogo? ;-))
        • wislocki12 "Hipnoza daje ogromne możliwości" 02.10.17, 20:28
          Paru paniom z tego forum to pewnie z przyjemnością pozwoliłbym się zahipnotyzować... :-))
          • zolza670 Re: "Hipnoza daje ogromne możliwości" 02.10.17, 20:51
            Niech zgadnę...ma Pan na myśli naszą drogą Panią Palacz...tak się biedactwo stara wkraść w Pana łaski ;-)
            • wislocki12 Mimo wszystko 02.10.17, 21:24
              Mimo całej swojej inteligencji i intuicji tym razem nie trafiłaś... ;-))
              • meduzasrebrna Re: Mimo wszystko 03.10.17, 12:08
                maksymkomar.pl/regresja/ za takie pieniądze warto spróbować. Inne kursy kosztują od podobnej kwoty nawet do kilku tysięcy, a ten jest dość praktyczny. Na kursie będzie też praca w parach i np strach przed dentystą czy inne fobie można usunąć. Nawet nałogi można wyleczyć dość szybko nawet w czasie jednej sesji. W hipnozie nawet można nauczyć się słówek obcego języka w zależności od osoby od 100 do 500 w ciągu jednej sesji. Ilość miejsc ograniczona, a grupa się dopiero zbiera.
                • e-zybi Re: Mimo wszystko 03.10.17, 12:51
                  Czy bajer to też hipnoza?
                  • zolza670 Re: Mimo wszystko 03.10.17, 13:53
                    Hmmm...jak ktoś ma dobry bajer to mu kurs hipnozy nie jest potrzebny...a za zaoszczędzone pieniądze może sobie sprawić nowe buty albo torebkę...albo zupełnie coś innego ;-)
                    • e-zybi Re: Mimo wszystko 04.10.17, 06:41
                      Kupiłem sobie to "coś innego" a co? ;-)
              • zolza670 Re: Mimo wszystko 03.10.17, 14:10
                No to zostało nas dwie...ja i Pani Genia...ponieważ ja nie jestem kobietą...hmmm...tak twierdzi Pani Palacz...to pozostaje Pani Genia...świetny wybór...gratuluję...nie będzie się Pan nudził, z Panią Genia można konie kraść :-)
                • wislocki12 Nobody 03.10.17, 20:16
                  "Nobody's Perfect"! ;-))
                  • zolza670 Re: Nobody 03.10.17, 21:05
                    Ja jednak jestem ;-)
                    • wislocki12 Szczęście 03.10.17, 21:08
                      Całe szczęście! ;-))
                    • genia50 Re: Nobody 03.10.17, 21:39
                      Ja kiedyś dążyłam do doskonałości, ale teraz już mi się nie chce, może więc ta hipnoza by mnie podciągnęła (tym bardziej,że bez wysiłku z mojej strony).
                      • wislocki12 Autosugestia jest lepsza... 03.10.17, 22:36
                        Ja też już nie dążę. A w hipnozę nie wierzę. Autosugestia jest lepsza... ;-))
                        • loraztraktora hipnoza 04.10.17, 16:18
                          Autosugestia. że jest lepsza może tylko powiedzieć osoba która nie próbowała hipnozy.
                          Jeśli ktoś chce skorzystać z kursu to niech się szybko zapisuje ze względu na ograniczoną liczbę osób. Ja już zapisana. W stanie hipnozy byłam kiedyś i wiem jak to jest.
                          • e-zybi Re: hipnoza 04.10.17, 17:08
                            Loro z kim będziesz w parze? z makumbą, cielakiem czy meduzą. Najlepiej w grupie...zawsze ciekawiej ;-))
                          • wislocki12 Sobie łatwiej 04.10.17, 20:28
                            Może i masz rację, ale moim zdaniem łatwiej samemu sobie coś wmówić niż bliźniemu... ;-))
                            • zolza670 Re: Sobie łatwiej 05.10.17, 18:06
                              Hmmm...taki jeden wielu bliźnim ciemnotę wcisnął i...mamy dojną zmianę...może też skończył jakiś kurs...kto go tam wie...
                              • wislocki12 Taki jeden... 05.10.17, 20:43
                                Promotorem jego pracy doktorskiej był marksistowski profesor Stanisław Ehrlich. :-(

www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/222398,1,doktorat-prezesa-jaroslawa-kaczynskiego.read
                                • wislocki12 "Na równi z marszałkiem Józefem Piłsudskim" 05.10.17, 20:50
                                  "Jego prace nie należą obecnie do kanonu lektur studentów prawa czy politologii. Tymczasem 50 lat temu prof. Stanisław Ehrlich był w gronie najbardziej poważanych i wpływowych profesorów Uniwersytetu Warszawskiego. Odegrał ogromną rolę w kształtowaniu światopoglądu wielu młodych prawników. Jednym z nich był Jarosław Kaczyński. Ehrlich został jego intelektualnym mistrzem.
                                  Od końca lat 60. Jarosław Kaczyński uczestniczył w seminarium prowadzonym przez znanego wówczas profesora. Stanisława Ehrlich był także promotorem jego pracy magisterskiej, a następnie doktoratu obronionego w 1976 r.
                                  W „O jednym takim... Biografia Jarosława Kaczyńskiego" Piotra Zaremby Kaczyński mówi nawet, że Ehrlich był jego mistrzem na równi z marszałkiem Józefem Piłsudskim!

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/prof-stanislaw-ehrlich-byl-mistrzem-jaroslawa-kaczynskiego/retvnxz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka