Dodaj do ulubionych

Ma się tę(ą)(om) wiedzę(em) i kw(f)alifikacje....

06.04.18, 16:00
Ze względu na obecność na forum klawiatury i Szanownej Poprawiaczki ,w tytule użyłem wszystkich form jakie mi przyszły do głowy .

"Dla mnie 12 tysięcy brutto to dużo, chociaż pracowało się po 16 godzin - Misiewicz skomentował swoje zarobki jako rzecznika MON. Wspomniał ponadto, że w Enerdze zarabiał 3 tysiące brutto, a w Polskiej Grupie Zbrojeniowej "nie ma pojęcia, ile zarabiał". - 50 tysięcy brutto, jak donosiły gazety, na pewno nie. Gdzieś koło 20 tysięcy - odparł dopytywany dalej..."
"Ma sie ten pałer i panceż " ;-)
Obserwuj wątek
    • a.sdf.gh.kl Re: Ma się tę(ą)(om) wiedzę(em) i kw(f)alifikacj 06.04.18, 22:36
      I jeszcze: dyć to przecie, dyć mówię, a juści....
      "w tytule użyłem wszystkich form jakie mi przyszły do głowy." Nie przyszło ci do głowy, że czas wziąć sznur i powiesić się na suchej gałęzi? Jednego czubka byłoby mniej.
      • smieszekleszek Re: Ma się tę(ą)(om) wiedzę(em) i kw(f)alifikacj 06.04.18, 22:51
        "Nie przyszło ci do głowy, że czas wziąć sznur i powiesić się na suchej gałęzi? Jednego czubka byłoby mniej." Coś mi się tu nie zgadza, szczególnie, ta sucha gałąź, czyżbyś mu zyczył szczęścia? Hi ,hi...
        • a.sdf.gh.kl Re: Ma się tę(ą)(om) wiedzę(em) i kw(f)alifikacj 06.04.18, 22:53
          Masz rację. Ma być mocna, by czyn był skuteczny ha, ha!
          • wislocki12 "By czyn był skuteczny" 06.04.18, 23:05
            No tak:
            "Ministrowie jednogłośnie podjęli decyzję o tym, że z wcześniej przyznanych nagród nie będą korzystać. Do końca maja przekażą nagrody na konto Caritasu. Nie będą korzystali również z odpisów i ulg - powiedziała Kopcińska dziennikarzom."

wpolityce.pl/polityka/389206-kopcinska-jednoznacznie-jestesmy-administracja-ktora-dotrzymuje-slowa-nagrod-w-rzadzie-nie-bedzie
            • a.sdf.gh.kl Re: "By czyn był skuteczny" 06.04.18, 23:25
              Błędna decyzja. Czy nagradzani za PO/PSL też oddawali nagrody dla Caritasu?
              • wislocki12 Caritas? 06.04.18, 23:32
                Może jakieś szczegóły? I dlaczego Caritas? Przecież to nie Caritas nagradza członków rządu! ;-)
                • wislocki12 Dobrowolne datki 07.04.18, 20:53
                  Podobno Caritas przyjmuje tylko dobrowolne datki... ;-)
                  • zolza670 Re: Dobrowolne datki 07.04.18, 21:04
                    Pan się nie martwi...przyjmą ;-)
      • exbenek Re: Ma się tę(ą)(om) wiedzę(em) i kw(f)alifikacj 07.04.18, 20:03
        Nie przyszło mi do głowy żeby wziąć sznur . Jedyne co mi przychodzi do głowy , czytając takie wpisy to fakt że:
        Natura tworząc twoje komórki , musiała zmieszać naprawdę wiele rodzajów guana ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka