Gość: ola IP: *.sympatico.ca 28.02.05, 22:31 moze mi ktos poleci dobrego dentyste z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.sympatico.ca 03.03.05, 19:42 mam rozumiec ze w calym Tarnobrzegu nie ma dobrego dentysty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 00:12 dr. p.kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:13 Jakuszewski Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.pbw.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:24 wg to dr Jerzy Mycek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.05, 20:17 Pani dr Adamczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technik dentystycz Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 15:14 widze ze ilu dentystow w tbgtyle opini.dl mnie 95% dentystow to partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:51 mieszka i przyjmuje na osiedlu Miechocin ul. Budowlanych numeru nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colgate Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:40 na Budowlanych mieszka i pracuje dr Jakuszewski. Jedyny dobry w tym mieście stąd długa kolejka oczekujących Odpowiedz Link Zgłoś
presio5 Re: najlepszy dentysta,ktory? 16.08.05, 08:30 tak?????? to który jest najlepszy?? ja w sobotę byłem u kaczmarka i muszę przyznać że obsługa sprzęt oraz leki ktore podaje ma i-klasa. polecam. przyjmuję za witarem dawnym bazarem. Odpowiedz Link Zgłoś
mira40 Re: najlepszy dentysta,ktory? 03.05.05, 16:43 dzieki,ale ktorego wybrac dalej nie wiem. Ktory ma nowoczesny sprzet?i najlepsze zastrzyki znieczulajace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:35 właśnie ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proteza ... Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 03.05.05, 22:08 A gdzie mam pójść ja - został tylko jeden ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:22 Cześć Mira 40! Dziś akurat byłam u dentystki pani Jolanty Adamczyk! Rewelacja! Najlepszy sprzęt, bo nowoczesny, znieczulenie zastrzykime bezbolesne, poza tym pani stomatolog jest bardzo miłą osobą i naprawe jest OK! Polecam wszystkim, którzy omijają dentystę szerokim łukiem! Jak się zdecydujesz, to pozdrów ja od Anety, która była u niej 5 marca !!! :-) Napisz też jak było i czy jesteś po wizycie zadowolona tak, jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
mira40 Re: najlepszy dentysta,ktory? 07.05.05, 02:28 dzieki Aneta musze robic jedynki, dlatego to takie dla mnie wazne, poza tym ciekawa jestem czy ma odkurzacz do sciagania sliny jak do nie trafie to napewna pozdrowie, a gdzie ona przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:03 Czesc Mira 40 Ma odkurzacz do sciagania sliny, ogolnie jest rewelacyjna, poważnie! Przyjmuje na ulicy Wyspiańskiego, w pawilonach na parterza, adres dokładny to: Wyspiańskiego 9. Trzeba pójść i się na wizytę umówić, naprawdę polecam tę panią stomatolog! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:15 nie wiem jak w tbg . natomiast w sandomierzu polecani sa panstwo Gutowscy. maz i zona-obydwoje stomatolodzy pracuja w osrodku zdrowia "rodzina" w sandomierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:24 A ja polecam Panią Stępni(e)owską na Sienkiwicza. Jedyny problem to się do niej dostać :) na pewno nie robi na materiale z Ukrainy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 01:29 Adamczykowa jest bardzo miła, plomby niestety trzymaja się pół roku, miałam założone trzy i trzy wypadły. I nie jest profesjonalnym podejściem jeżeli w trakcie borowania zadzwoni telefon to pacjent jest totalnie olewany takie są niestety prawa rynku płacę to i wymagam, ja na pewno z usług tej pani nie skorzystam. I po "kolejkach" widzę że duzo klientów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:11 A tam olewana od razu? Przecież jak dzwoni telefon, to trzeba go odebrać, prawda? Przy mnie też zadzwonił i nie czułam się olana, potrwało to parę sekund, więc odpoczęłam w tym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:58 Dawniej się szło do kowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 18:23 Preprowadź sie w do pegeeru, tam nikt nie chodzi do dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Re: najlepszy dentysta,ktory? 30.07.05, 19:11 Pani Galek z Dzikowa (niestety zapomniałem imienia i ulicy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarma Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:51 szewerynr? od wiejskiej po lewej stronie trzecia szeregówka, jest napis na scianie domu Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Re: najlepszy dentysta,ktory? 08.08.05, 16:58 No to właśnie tam,zgadza się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sypo Re: najlepszy dentysta,ktory? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 08.08.05, 20:28 super dentystka leczyłem u niej zęby w 1999 r jeszcze jak przyjmowała na chopina do tej pory mam wszystko ok POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś