marek9947 11.07.05, 21:29 a co sadzicie o klubie fm? jeszce nie mialem okazji tam zawitac, a klub jest czesto reklamowany w mediach i mam ochote do niego wpasc. oplaca się?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: klub fm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:38 kropka skoro dajesz negatywna odpowiedz moze podasz konkretne argumenty, ktore sa podstawa twojego nastawienia do klubu fm. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: klub fm 12.07.05, 12:20 Ktoś pytał o opinię, więc ją wyrażam. I nie musze jej popierać argumentami, bo nawet nie ma czego komentować. A ty skoro pracujesz w klubie fm to pracuj, zamiast wdawać się w dyskusję na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarma Re: klub fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:40 kropeczka zgadzam sie: zajefajna imprezownia jest u Dziubka nad Wisłą!!!!! Ot co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....} Re: klub fm IP: 195.205.230.* 12.07.05, 13:33 a gdzie jest ten klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: klub fm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:21 klub fm to porazka, wystarczy przejsc kolo niego a mam wrazenie jakbym przechodzil kolo wiejskiej młockarni( ten dj powinien już chyba odejśc na emeryture), poza tym można poczuć woń moczu i wymiocin tak po godzinie 1:00 w nocy,poza tym dużo gó..arstwa,wiecej grzechów nie pamiętam,no cóż sami sprawdzcie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thps2 Re: klub fm IP: 80.50.61.* 17.07.05, 00:16 A ja powiem że Klub FM jest spoko. Muza leci nawet nawet spoko. Co powiesz DJ to puści bez ory. Ta impra ma swój klimacik i tanie wstępy a poza tym można zamówić pizze jak sie zgłodnieje np o 1 rano. Ogólnie spoko mi sie podoba- Odpowiedz Link Zgłoś