Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 08:48 jaszczur!!!!! do q-y nedzy dlaczego kasujesz watki?? nie masz nic innego do roboty?? rozbierz się i pilnuj ubrania!!!!!! nie pasuje ci?? daj se spokuj i weź się za inna robotę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaszczur12 Re: kasowanie 14.03.06, 12:55 Gość portalu: ja napisał(a): > jaszczur!!!!! do q-y nedzy dlaczego kasujesz watki?? nie masz nic innego do > roboty?? rozbierz się i pilnuj ubrania!!!!!! nie pasuje ci?? daj se spokuj i > weź się za inna robotę!!!! Napisz do mnie mail to Ci wytłumacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za Re: kasowanie IP: *.mnc.pl 15.03.06, 09:41 > Gość portalu: kotos napisał(a): > (zreszta ten watek i tak bedzie skasowany) I słusznie, że będzie. Kultury hamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: kasowanie IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:31 Jeśli zwraca się komuś uwagę co do jego kultury, wypada przy okazji napisać to bez błędów ortograficznych. Taka moja drobna uwaga, bo głupawy wątek do skasowania oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotos [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: kasowanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:58 Popieram cie Jaszczur i tak trzymać a bydło to niech idze na pastwisko a nie na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś