Dodaj do ulubionych

Kłeczek kapituluje

04.07.06, 12:12
Poseł Kłeczek nie wystartuje w nadchodzących wyborach prezydenckich. Panujący
Jan Dziubiński, go wystraszył i ostatecznie pozbył się poważnego konkurenta
(15% w sondażach przedwyborczych. Szkoda, bo Pan Darek to prawdziwa prawica,
a nie farbowany lis z PRL-u, jakim jest Dziubiński. Co gorsza Zarząd
Wojewódzki PiS - u na Podkarpaciu w najbliższym czasie poprze Janka.
Obserwuj wątek
    • Gość: maroone Re: Kłeczek kapituluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:18
      > Szkoda, bo Pan Darek to prawdziwa prawica
      ???
      eeetam
      • Gość: Markus Re: Kłeczek kapituluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:08
        To było do przewidzenia . W takim mieście nie może być dwóch kandydatów z
        prawicy . Sumując więc procenty klasyfikacji prowadzonej przez Echo Dnia lewica
        jest bez żadnych szans na wygranie wyborów.
        • Gość: gienia Re: Kłeczek kapituluje IP: 80.249.6.* 04.07.06, 15:35
          Chyba nie myslicie ze Dziubek nadal bedzie panowal?????!!!Bez przesady! to
          byloby starszne! serio mam juz dosc ogladania tych samych gab od dziesiecioleci
          i zeby jeszcze cos z tego bylo....nie dajmy sie zwariowac! niech bedzie z lewa,
          prawa - wszystko jedno - to ma byc gosc ponad ukladami, madry gospodarz, moze
          byc nawet z Melmak!
          • Gość: wyborca Re: Kłeczek kapituluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:26
            gienia, trzeba miec fiola zeby takie glupstwa opowiadac. wybory, kazde musza
            byc swiadome, a nie na zasadzie nie bo nie, w wielu przypadkach nalezy poprzec
            czlowieka ktorego nie darzy sie sympatia, ale dlatego ze jest gospodarzem, jest
            sprawiedliwy, jest madry , bezpkompromisowy itd. wybory za postawione piwko czy
            kielbaske, to glupota. tylko prymityw w taki sposob sie promuje. demokracja to
            madry wybor inaczej tragedia. gienia pomysl i juz szukaj kandydata, nie kolesia
            czy znajomego' ale patrioty, gospodarza, u ktorego nie tylko kasa sie
            liczy.przeciez oddajemy wladze i nasze sprawy, to w rece uczciwych
            • Gość: gienia Re: Kłeczek kapituluje IP: 80.249.6.* 05.07.06, 10:49
              Wyborco chybasmy sie nie zrozumieli....czy ja napisalam ze wybory maja byc
              nieswiadome? albo ze za falszke? albo ze trzeba poprzec kogos tylko dlatego ze
              sie go lubi? wlasnie napislaam, ze ma to byc GOSDPODARZ, a nie gosc, ktory
              mysli kategoriami dzisiaj, a nie mysli co bedzie za pare lat, ktos, kto nie
              wpedza razem ze swoja swita miasta w horrendalne kredyty, ktos kto nie kupczy
              majatkiem i dobrem wspolnym...o to mi w moim poscie chodzilo - przeczytaj
              prosze uwaznie i tez nie pisz glupstw.
              Moge tego ktosia nie darzyc sympatia, ale jezeli bede o nim wiedziala, ze jest
              uczciwy, roztropny i prawy- zaglosuje na niego. I nie bedzie mialo dla mnie
              ZADNEGO znaczenia czy jest z lewa, prawa czy z kaczych dolow.
              pozdrawiam
    • Gość: atom Re: Kłeczek kapituluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:02
      Szok, nie żartuj. Najgorsza wiadomość dla Tarnobrzega.PIS popiera korupcję ,
      Uchanskiego , Stępnia, to całe tarnobrzeskie bagno?
      • Gość: niezainteresowany Re: Kłeczek kapituluje IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 05.07.06, 23:18
        PIS to dno do potęgi. Co Wam zaofiarowali ???? gó..o i tak samo dali. Głosujcie
        głosujcie na PIS. Dno totalne dno.
    • Gość: maciuga poseł Kłeczek jest Posłem i jak może kapitulowac ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:41
      ktos kte skłucic Prezydenta z posłem ale nici z tego !
      • kolorrek Re: poseł Kłeczek jest Posłem i jak może kapitulo 06.07.06, 10:19
        Ależ Prezydent już dawno jest skłócony z Posłem. Wstyd jeśli Kłeczek poprze
        Dziubińskiego.
    • Gość: ja Re: Kłeczek kapituluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:19
      i Bogu dzięki bo skoro miałby takie podejście jak do pacjentów w szpitalu to
      będziemy mieć dużo szczęścia , że nie będzie nikomu szkodził
      • Gość: gosc Re: Kłeczek kapituluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:51
        to on ich usypiał,znaczy się tych pacjentów ?
    • Gość: Syn Re: Kłeczek kapituluje IP: 217.96.44.* 22.07.06, 12:30
      Kłeczeke jest porządnym gościem i chce zaprowadzic porządek w tym mieście!!!
      • Gość: Wereda Re: Kłeczek kapituluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:01
        Kłeczek jak chce być dla Miasta a nie dla siebie to wystartuje,bo jak poprze
        Dziuba to tak jakby poparł wszystkich lizydupów ,dobrych dla każdego kto da
        więcej,więc jak nie chce być prezydentem to niech złoży mandat/nie chodzi o ten
        za wykroczenia drogowe/i zajmie się medycyną cz też Ruchem-będzie to uczciwe.
        Poparcie przekrętów umoczy prawice /nie przefarbowaną -tylko uczciwą /na długie
        lata i albo będą Mastalerz,Dziubki czy Niedbałowskie albo OBYWATEL MIASTA Typu
        Uziela
      • Gość: eh Re: Kłeczek kapituluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:20
        jak juz piszesz 30 postow z tego samego IP podpisuj sie a nie raz syn, raz Ula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka