IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:06
Dlaczego Pis-owcy jak również poierani przez Pis;-)
milczą na tydzień przed wyborami
w sprawach podwyżek cen paliw, gazu ziemnego ,
oleju opałowego cen papierosów itd
Mają one nastąpić nie na początku roku a w marcu ,
aby owlec wku..enie mas w czasie
Może chociaż zabierzecie głos Wy tarnobrzescy Pisowcy,
tacy dumni z rządzącej partii ,
oczywiście spodziewam się jakichś wyjaśnień - od osób kompetentnych ,
jak również przygotowany jestem na opisy lżące moją skromną osobę od pospolitych cebrzyków
??
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: podwyżki IP: 80.48.126.* 06.11.06, 19:43
      ci z PIS dziasiaj nie odpowiedzą bo chodzą po mieszkaniach rozdając ulotki -
      dwie z PIS znalazłam pod drzwiami a trzecią przyniósł mi do mieszkania sam
      kandydat (ładnie prosił o głos w wyborach-był miły gładki i mało rzeczowy)
    • Gość: maroone Re: podwyżki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.06, 21:57
      Słuchaj niepopierający:
      jeśli uważasz, że podwyżki akcyzy to wymysł PiS, to grubo się mylisz.
      Jest to wyłącznie konsekwencja naszego zjednoczenia z Unią Europejską i dostosowywania do jej fiskalizmu.
      Jak pewnie dobrze pamiętasz, to Leszek Miller z pełnym poparciem UW, PO i całej lewicy wprowadzał nas do Unii i oni negocjowali warunki. PiS zajmował stanowisko niejednoznaczne.

Albo więc sam jesteś kłamcą, albo właśnie osobą niekompetentną.
      • pismak5 Re: podwyżki 07.11.06, 09:41
        A za czyich rządów sprzedano PSE ??? Więc nie dziwcie się SLD-owcy, że jak
        sprzedaliście sieci zachodnim firmom to chcą na tym zarobić, bo to nie są
        instytucje charytatywne.

• Gość: niepopierający Re: podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:06
        Maroone
        Czy wobec tego że to cyt"PiS zajmował stanowis
        > ko niejednoznaczne."
        są całkowicie bez winy?
        Poobrażani sąsiedzi Polski to może też wina SLD UW itp.?
        Kwaśniewski odchodził z ponad 50 % poparciem , Kaczyński po niespełna roku rżądów
        ma grubo poniżej 40...
        Być może nie do końca orientuję się w polityce międzynarodowej , ale dlaczego "Tanie państwo" wydrze ode mnie średnio 10 % pieniędzy więcej?
      • Gość: Gardan Re: podwyżki IP: 195.150.233.* 07.11.06, 18:26
        Człowieku jakbyś dobrze czytał traktat o przystepieniu RP do Unii to byś zmienił zdanie o 180 stopni. Podwyżki PiS tłumaczy wejściem Rp do Unii. Jesli tak to dlaczego nie przedstawi konkretnych porozumień a tylko mówi, że winna jest Unia??? Dlatego, że takich porozumień NIe MA a Unia nie wymusza konkretnych podwyżek. To tak jakby w Unii powiedzieli, że masło od jutro ma kosztować 5 zł. Czysta głupota. PiS chce wyciągnąć jak najwięcej kasy od ludzi i wszystkie podwyżki tak tłumaczy licząc na niewiedze społeczeństwa. A jak sie spytać o konkrety to nikt nic nie wie. Emerytom, rencistom, słuchaczom Radia Ma-Ryja i osobom niewykształconym i nie znającym się na polityce wszystki podwyżki można wytłumaczyć wejściem RP do Unii a oni naiwnie w to uwierzą. A wystarczy tylko troche pogrzebać w necie.....
    • Gość: Pisiak Re: podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:10
      Sam sie prosiłeś: POSPOLITY CEBRZYK!!!!!!!!!!!!!!!!! <My uczciwi PIS=-owcy walczymy o interes Polski? I tak będzie zawsze -już niedługo zmienimy konstytucję i wreszcie będzie IV RP trwająca do upadku cywilizacji!
    • Gość: Pisiak Re: podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:11
      Sam sie prosiłeś: POSPOLITY CEBRZYK!!!!!!!!!!!!!!!!! <My uczciwi PIS=-owcy walczymy o interes Polski!!!! I tak będzie zawsze -już niedługo zmienimy konstytucję i wreszcie będzie IV RP trwająca do upadku cywilizacji!
    • Gość: koko Re: podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:39
      (Jest to wyłącznie konsekwencja naszego zjednoczenia z Unią Europejską i
      dostosowywania do jej fiskalizmu.)
      Ktoś tak napisał JA mam gdzieś zjednoczenie z Unią Europejską.
      Chcą takich samych cen a zarobki 5 euro na dzień.
      Jak potrzebują murzynów do pracy mogli zrobić to inaczej.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka