Gość: nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 07:42 Pomóżcie, zastanawiam się nad wyborem położnej ,taka co jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyszłaMama Re: Która położna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 08:28 ja tez o to prosze.chociaz ta bardzo sie boje tego szpitala naszego to chce wiedziec tak na wszelki wypadek.Ps.Nowa, a nie zastanawialas na ND?Mnie tam ciagnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Która położna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:53 ND nie wchodzi w grę ,nie podoba mi się oddziali mo gorsze zaplecze diagnostyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Która położna? IP: 80.249.6.* 05.01.07, 16:17 Dziewczyny...a jakiego lekarza wybrac zeby byl przy porodzie???Moze w stalowej woli? Stalowka ma niezle notowanie w akcji "rodzic po ludzku" - co myslicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszłaMama Re: Która położna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:22 ooo nie pomyslalam....moze i stalowa.. :) moj maz tam pracowal i w sumie chwali szpital.nie wiem czemu nie pomyslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik szp. Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:42 Tarnobrzeg ma większe notowania niż St.Wola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epritneTBG Re: Która położna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:24 no właśnie, ale wróćmy do tematu: która położna? jestem tu nowa i nie mam rozeznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:02 Emilia Sadecka, położna środowiskowa na indywidualnym kontrakcie. Lekarz koniecznie poza Tarnobrzegiem, najlepiej Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurse Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:10 Najlepiej to znalezc dobrego lekarza,ktory wlasciwie bedzie prowadzil ciaze.Gdy przyjdzie czas rozwiazania bedzie przy Tobie, a o polozna to sie nie martw1 zlecenia wydaje lekarz.Polozna ma znaczenie wowczas,jezeli lekarz do ktorego chodzilas przez okres ciazy nie bedzie przy porodzie.Jezeli juz chcesz wiedziec, to ja rodzilam przy doswiadczonej poloznej, niekoniecznie milej(ale to nie o to tak to konca chodzi)ale uwazam,ze bardzo kompetentnej jaka jest Irena Smolinska, POLECAM! tylko z tego co wiem, obecnie pracuje na ginekologii,ale zapytac mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:43 Wszystkim Mamom oczekującym na urodzenie się dziecka polecam książkę "Narodziny bez przemocy" Frederika Leboyer. Dopiero po tej lekturze wybierzcie szpital, lekarza i położną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżi Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:44 naprawde wszystkie połozne w tarnobrzegu są miłe i bardzo pomocne - ja nie mam zadnego "ale" do tarnobrzeskiej porodówki. Niektóre dziewczyny same nie wiedza czego chca a potem maja pretensje do wszystkich, np. o to ze boli, LUDZIE!!!! to ne wina poloznej ze poród boli!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 75 Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:03 pytanie; jeśli chodzi o położną w szpitalu, to i tak sobie nie wybierzesz, bo będzie ta, której wypadnie dyzur w dzień porodu. Ważna jest jednak położna środowiskowa,i to nawet pod koniec ciąży. A po porodzie, dla niedoświadczonej mamy to sakrb, jeśli jest miła i fachowa. Polecam panią Sadecką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy ojciec Re: Która położna? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.01.07, 22:11 Moja żona rodziła w tarnobrzeskim szpitalu, a przy porodzie asystowała jej bardzo miła kompetentna i rzeczowa, a co najważniejsze doświadczona położna p. Lucyna Rodzeń. Poród przebiegł bez bólów i powikłań. Polecam tarnobrzeską porodówkę i P. Lucynę P.S. Dziękuje za opiekę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:32 chyba zartujesz mowiac o tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
polakitos Re: Która położna? 15.01.07, 20:41 niema porodu bezbolu!!! radosc zacmiewa bol a co ma byc to bedzie nawet ginekolog w zlotych rekawiczkach niepomoze ani polozna w pieknym fartuchu wszystko drogie mamy w waszych rekach. Odpowiedz Link Zgłoś