Dodaj do ulubionych

Która położna?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 07:42
Pomóżcie, zastanawiam się nad wyborem położnej ,taka co jest dobra.
Obserwuj wątek
    • Gość: przyszłaMama Re: Która położna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 08:28
      ja tez o to prosze.chociaz ta bardzo sie boje tego szpitala naszego to chce
      wiedziec tak na wszelki wypadek.Ps.Nowa, a nie zastanawialas na ND?Mnie tam
      ciagnie...
      • Gość: nowa Re: Która położna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:53
        ND nie wchodzi w grę ,nie podoba mi się oddziali mo gorsze zaplecze
        diagnostyczne.
        • Gość: mala Re: Która położna? IP: 80.249.6.* 05.01.07, 16:17
          Dziewczyny...a jakiego lekarza wybrac zeby byl przy porodzie???Moze w stalowej
          woli?
          Stalowka ma niezle notowanie w akcji "rodzic po ludzku" - co myslicie???
          • Gość: przyszłaMama Re: Która położna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:22
            ooo nie pomyslalam....moze i stalowa.. :) moj maz tam pracowal i w sumie chwali
            szpital.nie wiem czemu nie pomyslalam.
            • Gość: pracownik szp. Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:42
              Tarnobrzeg ma większe notowania niż St.Wola.
    • Gość: epritneTBG Re: Która położna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:24
      no właśnie, ale wróćmy do tematu: która położna?
      jestem tu nowa i nie mam rozeznania
      • Gość: ala Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:02
        Emilia Sadecka, położna środowiskowa na indywidualnym kontrakcie. Lekarz
        koniecznie poza Tarnobrzegiem, najlepiej Rzeszów.
    • Gość: nurse Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:10
      Najlepiej to znalezc dobrego lekarza,ktory wlasciwie bedzie prowadzil ciaze.Gdy
      przyjdzie czas rozwiazania bedzie przy Tobie, a o polozna to sie nie martw1
      zlecenia wydaje lekarz.Polozna ma znaczenie wowczas,jezeli lekarz do ktorego
      chodzilas przez okres ciazy nie bedzie przy porodzie.Jezeli juz chcesz
      wiedziec, to ja rodzilam przy doswiadczonej poloznej, niekoniecznie milej(ale
      to nie o to tak to konca chodzi)ale uwazam,ze bardzo kompetentnej jaka jest
      Irena Smolinska, POLECAM! tylko z tego co wiem, obecnie pracuje na
      ginekologii,ale zapytac mozesz.
      • Gość: DK Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:43
        Wszystkim Mamom oczekującym na urodzenie się dziecka polecam książkę "Narodziny
        bez przemocy" Frederika Leboyer. Dopiero po tej lekturze wybierzcie szpital,
        lekarza i położną.
      • Gość: dżi Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:44
        naprawde wszystkie połozne w tarnobrzegu są miłe i bardzo pomocne - ja nie mam
        zadnego "ale" do tarnobrzeskiej porodówki. Niektóre dziewczyny same nie wiedza
        czego chca a potem maja pretensje do wszystkich, np. o to ze boli, LUDZIE!!!!
        to ne wina poloznej ze poród boli!!!!!!!
    • Gość: 75 Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:03
      pytanie; jeśli chodzi o położną w szpitalu, to i tak sobie nie wybierzesz, bo
      będzie ta, której wypadnie dyzur w dzień porodu. Ważna jest jednak położna
      środowiskowa,i to nawet pod koniec ciąży. A po porodzie, dla niedoświadczonej
      mamy to sakrb, jeśli jest miła i fachowa. Polecam panią Sadecką
    • Gość: szczęśliwy ojciec Re: Która położna? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.01.07, 22:11
      Moja żona rodziła w tarnobrzeskim szpitalu, a przy porodzie asystowała jej bardzo miła kompetentna i rzeczowa, a co najważniejsze doświadczona położna p. Lucyna Rodzeń. Poród przebiegł bez bólów i powikłań. Polecam tarnobrzeską porodówkę i P. Lucynę
      P.S. Dziękuje za opiekę
      • Gość: zzz Re: Która położna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:32
        chyba zartujesz mowiac o tej pani
        • polakitos Re: Która położna? 15.01.07, 20:41
          niema porodu bezbolu!!! radosc zacmiewa bol a co ma byc to bedzie nawet
          ginekolog w zlotych rekawiczkach niepomoze ani polozna w pieknym fartuchu
          wszystko drogie mamy w waszych rekach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka