12.02.07, 20:16
Który gabinet kosmetyczny w Tarnobrzegu wykonuje depilację intymną, proszę o
opinie, informację, ewentualne ceny,
Obserwuj wątek
    • Gość: depilator Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:27
      ja ci chetnie zrobie i to za darmo
      • Gość: ciekawa Re: depilacja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.02.07, 08:31
        A można wiedzieć jaką metodą?
        • Gość: depilator Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:46
          jezyczkiem
    • Gość: Doradca Re: depilacja IP: 213.199.214.* 13.02.07, 21:02
      Zależy Ci na obnażaniu się przed obcą osoba? Chyba nie. Wygalaj delikatnie sama
      lub skorzystaj z oferowanych tu i ówdzie w telewizyjnych marketach niedrogich
      przyrządów do tego celu.
    • Gość: mktwkr Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:56

zadbane kobiety potrafią zorganizować się we własnym zakresie.
      a przy odrobinie fantazji :)
    • nom73 Re: depilacja 14.02.07, 11:51
      Takie zimno i chcesz pozbyć się futerka? ;-)
      • Gość: kucharz Re: depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:20
        ty jestes glupi jak ktos pyta to odpowiadaj na pytanie to co napisales to nie
        wiem po co?ani smieszne ani zadna odpowiedz zastanow sie nad soba bo szkoda
        tego forum na glupie teksty.gowno cie powinno obchodzic jej futerko zajmij sie
        swoim
        • Gość: obserwator Re: depilacja IP: 213.199.214.* 15.02.07, 00:41
          Kucharzu! dałeś popis swojej kultury.Takie forum jest także po to by było nie
          tylko poważnie ale i weselej, z "przymrużeniem oka" a ty takie teksty sadzisz że
          cho , cho! Zastanów się nad sobą!
          • Gość: luzak Re: depilacja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.02.07, 00:47
            Kucharz wyluzuj.
        • nom73 Re: depilacja 15.02.07, 11:12
          Kucharz, jak Cię ciśnie to popuść. ;-)

"to futerko jest lepsze, to futerko mieć wolę" :-)
    • kasiula12344 Re: Ja robiłam w Krakowie 26.02.07, 16:56
      Nie wiem czy w Tarnobrzegu jest taki sprzęt, nie sądze bo to są drogie
      urzadzenia. Ja robiłam w Revision. I nie słuchaj tych prześmiewców, naprawdę
      warto.
      Powodzenia
      • Gość: sinus_alfa Re: Ja robiłam w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:25
        Przy Lilien 3 w Tarnobrzegu mają wysokiej klasy laser i w sumie najlepszy
        sprzęt. Jeśli zależy Ci na skuteczności to tylko tam. Wcale nie gorzej niż w
        super gabinetach a taniej o jakieś 30-50%
    • Gość: Misia Re: depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:39
      U nas możesz iść na depilację woskiem , koszt ok.30 zł , trochę boli ale idzie
      wytrzymać , w Kielcach robią laserem ale to nie na naszą kieszeń , trzeba brać
      kilka zabiegów a po dwóch latach trzeba powtarzać , depilatorem nie polecam bo
      później włoski wrastają w skórę.
    • Gość: naaaw Re: depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:08
      jest bardzo fajny gabinet kosmetyczny tuz przy dworcu PKS w Tbg w zielonej
      szeregówce. depilacja woskiem nogi i bikini 40 zł.polecam
      • Gość: rozczarowana Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:56
        wszędzie ale nie tam bylam i stwierdzam prak praktyki malo profesionalnie.
        • Gość: Krzyś - depilator Re: depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:39
          ja zajmuję sie depilacją. Robie to profesjonalnie. Używam do tego zapalniczki i
          czasami spirytusu. Polewam delikatnie spirytusem włoski łonowe a potem iskierka
          mały ogień i wydepilowane w 100 % bikini i nie tylko. która chętna ???

ps.
          przyjmuje tylko w wieku od 17 - 28 lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka