dr_maslak 13.03.07, 17:01 ostatnio po podskoczeniu cen mieeszkan w tbg od wielu ludzi slyszalem ze tsm i ttbs maja budowac jakies nowe bloki:D wiecie cos o nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pinio Re: nowe bloki w tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.07, 17:08 Słyszałem o planach budowy bloku przy ul.Kopernika obok tzw Bułgara.Ponoć ma tam stanąć wierzowiec na 250 mieszkań.Na ten temat wypowiadał się jeden z wiceprezydentów w Miejskiej Telewizji Tarnobrzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 17:47 Zgadza sie tez slyszalem ze ma powstac 3 bloki 8-mio pietrowe w sumie 250 nowych mieszkan . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 13.03.07, 18:58 omg? serio czy kity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: nowe bloki w tbg IP: *.pcz.pl 13.03.07, 22:49 To jest prawda, a prace maja ruszycna jesien, maja byc to 3 8-pietrowe bloki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak Re: nowe bloki w tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.03.07, 00:30 A jak te trzy wieżowce się tam zmieszczą przecież to nie jest duży plac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 14.03.07, 08:55 macie moze jakies linki potwierdzajace to co mowicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nowe bloki w tbg IP: *.pcz.pl 14.03.07, 09:12 A czemu sie maja nie zmiescic to jest dosc duzy teren i bez problemu mozna tam postawic trzy bloki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 14.03.07, 09:27 ale to jest pewne w 100%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: nowe bloki w tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:48 to że roboty ruszą na jesieni to bujda. Juz musiałyby trwać prace projektowe, a nic takiego sie nie dzieje. TSM to zdechły organizm, juz on nic nie wybuduje. Ostatnie ich budowy to domki prezesów, byłego i obecnego. Gdyby miasto zabrało im wreszcie tereny budowlane, na których os 15 lat nic nie wybudowali a których nie udało im sie opylić pod sklepy, i podarować te tereny TBSowi to bloki by powstały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 14.03.07, 09:52 szkoda, a moze jedank budowlaniec sie myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 16:55 a kto tu napisał ze spoldzielnia wybuduje bloki ??? w merkuriuszu pisze jak byk albo z grudnia albo z listopada ubieglego roku ze TTBS bedzie budowalo 3 bloki 8 pietrowe na ulicy kopernika . ps .wypowiadal sie preze TTBS w tym artykule co oddali do uzytku te dwa nowe bloki na Dekutowskiego wiec chyba cos w tym jest a nie info wyssane z palca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 14.03.07, 19:32 no i o to mi chodzilo, tez sie zastanawialem nad tym ze tsm napewno nic nie wybuduje bo to bidy:D tylko ttbs ratuje nasz honor, szkoda ze te wczesniejsze bloki ttbsow nie mialy 8pieter, ale dobre i takie. wie ktos czy mozna przeczytac ten numer merkriusza w necie? jak tak to prosze o link:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 14.03.07, 19:44 merkuriusza da sie chyba przeczytac na tarnobrzeg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 14.03.07, 19:53 jakos tego nie ma ani w wydaniu z grudnia ani z listopada www.tarnobrzeg.pl/php/index.php?action=samorzad_item&menu=all&id=6&nazwa=merkuriusz jak ktos ma czas to moze poszukac:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:49 Ja proponuje sie poprostu przejść do Ttbs, ale ja mieszkam w tym nowym bloku na Dekutowskiego i na zebraniu prezes się chwalił, że będzie budowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 15.03.07, 09:56 ja mieszkam w nowych blokach na kopernika, i nie slyszalem jak sie prezes chwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:58 A ja słysszałam jak było oficjalne oddanie, a później w tygodniku pisali i też się wypowiadał, że w tym roku ruszy budowa na kopernika.. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nowe bloki w tbg IP: *.pcz.pl 15.03.07, 12:19 I cos tym musi byc teraz jest duzy popyt na mieszkania, wiec mysle ze te tez by sie rozeszły. A poza tym w oklicach jak Mielec, Sandomierz czy Stalowa ceny mieszkan sa po ok 3 tys. m2 i wiecej, a w Tbg dalej 1,6 - 2 tys. Z opini wielu osób mieszkajacych w innych osciennych miastach wiem ze jesli było bo to tylko mozliwe kupili by mieszkanie w Tbg bo tu jest wiele taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 15.03.07, 14:36 wiec jesli maja rozpoczac budowe w tym roku to z pewnoscia sa juz jakies projekty tych bloków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:49 Pewnie tak:) A swoją drogą to jakiś nerwowy bardzo człowiek z Ciebie, wyluzuj troszku:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 15.03.07, 15:53 kto, ja? jesli tak to nie jestem nerwowy tylko po prostu ciekawi mnie ten temat:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:21 nie wydaje mi sie zeby na takim terenie miały powstać 3 wiezowce przecież trzeba też zrobić jakieś parkingi ciekawe gdzie to wszystko sie pomieści na tym placuna kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: nowe bloki w tbg IP: 80.51.159.* 16.03.07, 07:03 rozmawiałem osobiście z panem prezesem Brzezowskim /TTBS/- na pewno będzie budowa wieżowca za Bułgarem w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:13 No dobra, niech Ci będzie nie jesteś:) pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiezowiec Re: nowe bloki w tbg IP: 80.249.6.* 16.03.07, 08:21 No i co z tego ze TBS zbuduje? Nie kazdy chce mieszkac w blokach TBS, bo to jest forma najmu i nie jest to twoje tak czy siak...wiec TBS-y wcale nie rozwiazuja problemu mieszkan w Tbg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 16.03.07, 11:21 lepsze ttbsy niz nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiezowiec Re: nowe bloki w tbg IP: 80.249.6.* 16.03.07, 11:37 Pewnie , ze lepsze, ale jednak to nie wszystko- bo nie kazdy moze starac sie tam o mieszkanie....a nie kazdego tez stac na budowe wlasnego domu... wiec tak naprawde to brakuje w Tbg nowoczesnych mieszkan dostepnych bez ograniczen - i to jest problem. I dobrze byloby, gdyby sie takie mieszkania pojawily, a nie tylko tbs-y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: nowe bloki w tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 10:20 no ale w sumie lepsze ttbsy niz nic, a pozatym i tak wiecej jest chetnych nawet na tbsy niz jest lokali, wiec gdy wybuduja nowe bloki za bulgarem to nie bedzie najmniejszego problemu z ich zbytem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 05.04.07, 15:08 macie cos nowego na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: nowe bloki w tbg 06.04.07, 02:28 >>macie moze jakies linki potwierdzajace to co mowicie? hmmm...... no i co tu wkleić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 06.04.07, 08:47 w jakims numerze merkuriusza o tym pisze, ale nie pamietam w jakim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 17.04.07, 20:53 czyli sa jaies konkrety w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkrety Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 20:20 Mieszkania TTBS TARNOBRZEG. Tarnobrzeskie Towarzystwo Budownictwa Społecznego przygotowuje się do realizacji kolejnej inwestycji mieszkaniowej. Tym razem zbuduje trzy ośmiopiętrowe bloki, które staną przy ulicy Kopernika w pobliżu wieżowca „Bułgar”. Lada dzień 70-arowa działka przeznaczona na to budownictwo będzie własnością TTBS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 27.04.07, 08:34 <wow>:D jakie zrodlo tego co tu napisales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:04 Wczoraj w tygodniku o tym pisali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 27.04.07, 09:17 heh mam link www.tyna.info.pl/#start spoko ze cos robia tbsy znowu, to ich chyba najwieksza inwestycja, wiecie kiedy zacznal cos tam robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:18 Napewno w tym roku ja stawiam na czerwiec/lipiec zacznie sie budowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 27.04.07, 14:42 no ciekawe kiedy sie zacznie budowa, oby jak najpredzej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.07, 17:10 w mtvt mowili ze ma byc 1 blok, a tutaj na forum ze 3 bloki, czyli ile w koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
scapolo Re: nowe bloki w tbg 28.04.07, 18:23 to może ma byc jeden wieżowiec z trzema klatkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:14 "inwestycja ma ruszyć we wrześniu.Najpierw zacznie się budowa bloku w którym lokale zostaną przeznaczone do sprzedaży na własność lokatorom.W części parterowej budynku znajdą się również pomieszczenia na działalność usługowo- handlową. Pozostałe dwa budynki będą przeznaczone pod wynajem.Będą to popularne czynszówki.Budowa pierwszego bloku czynszowego ruszy ruszy w marcu przyszłego roku, a drugiego w 2009.Wtedy też zakończy sie całość realizowanej inwestycji". To informacja, którą podał ostatni Tygodnik Nadwiślański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.04.07, 13:18 czyli we wrzesni tylko jeden zacznal budowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:03 tak wygląda, zgodnie z tą informacją :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 03.05.07, 16:57 w najnowszym tygodniku nadwislanskim czytalem o budowie bloku na dekutowskiego przez tsm, slyszeliscie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: nowe bloki w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 18:15 czytałem,nieźle zaplanowany interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: nowe bloki w tbg IP: *.kbd.pl 07.05.07, 14:42 sa jakies projekty tych blokow? moze nawet w necie sa:D jak ktos ma to poprosze o link Odpowiedz Link Zgłoś