Dodaj do ulubionych

namioty weselne

IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 16.04.07, 21:59
mam pytanko czy moze ktos z was orientuje sie czy w okolicach tarnobrzega
albo sandomierza znajduje sie jakas wypozyczalnia namiotow albo domkuw
weselnych jesli tak porosze o jakis kontakt
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: namioty weselne IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 17.04.07, 19:56
      prosze jak cos wiecie piszcie
      • Gość: aska Re: namioty weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:03
        ja milam wypozyczane w okilach klimontowa.
        dosc solidna firma,sami rostawiali,oraz demontowali.
        nie mam przy sobie num.
        bylabys zainteresowana?
        • Gość: aska Re: namioty weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:05
          aha...oni maja tylko domki.
          z tego co pamietam rozne rozmary( 50, 100, 150 , 200 osb)
          ja mialam w takim swoje wesele pare miesiecy temu :)
          bylo super!
          mam zdjecia tych domkow.jak chcesz napisz jakimas zmail to ci przesle.
          • Gość: magda Re: namioty weselne IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 18.04.07, 09:25
            madziunia148@wp.pl jesli mozesz to zalatw mi jakis namiar bardzo bym byla
            wdzieczna bo jest to mi naprawde bardzo potrzebne i jak mozesz przeslij mi
            takrzee jakies zdjecie ale bardzo bym prosila o numer telefonu
            • Gość: zaraz Re: namioty weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:02
              Jest wypożyczalnia w Wielowsi - przy przedszkolu na niedużej krzyżówce w prawo, potem w pierwszą nieco rozkopaną drogę w prawo (ale da się dojechać) i niedaleko jest dom z szyldem "wypożyczalnia naczyń". To tam
              • patrycja2526 [...] 09.04.14, 13:15
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gg Re: namioty weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 01:01
      u nas pewnie nie ma takiej firmy
      • Gość: kiki Re: namioty weselne IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.14, 08:58
        .. ja miałam w takim domku weselnym - rewelacja goście byli zachwyceni odmianą:)
        Wypożyczaliśmy niedaleko Klimontowa w Pęcławicach u pana, który ma na nazwisko Król.
        My mieliśmy dwa wypożyczone domki- w jedna część jadalna (na 150 osób, spory domek wybraliśmy) drugi połączony fajnie z pierwszym (deszcz był y nie straszny) do tańców.

Ale wiem, że jest teraz nowe małżeńswo, które się zajmuje wypożyczeniem domków też w okolicach Klimontowa ( jak się jedzie do Staszowa, miejscowość Budy) . Nie znam nazwiska ale ma to p. Iwona. Ona ma nowe te domki, ponoć b. ładne (mama moja widziala bo byla na weselu) , ma także od razu do wypożyczenia wszystko co niezbędne - nowe zastawy, gary, chłodnie na wędliny, placki itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka