Dodaj do ulubionych

Centrala a zysk!!

22.07.13, 18:51
Pamiętajcie jedno Centralę interesuje tylko zysk a nie krytyczne uwagi na temat pracy kierownictwa w marketach!!!
Centralą można potrząsnąć tylko w jednym przypadku , pokazywaniem tutaj ich nieudolności i napisaniem listu do Zarządu Casto!
Ja ze swojej strony robię w tym kierunku bardzo wiele i mam nadzieję już w tym roku odczujecie pozytywne zmiany bo pełna dokumentacja tego Castodramatu i nie miła niespodzianka została wysłana do odpowiednich osób !!!
Obserwuj wątek
    • masakra1001 Re: Centrala a zysk!! 22.07.13, 22:39
      Przestań pierdolić farmazony idioto,możesz się jedynie po brudnej dupie podrapać
    • pio_nek Re: Centrala a zysk!! 23.07.13, 09:55
      Ooo! Nareszcie idealna koncepcja-list.Tylko zły adres.Wyślij pełną dokumentację do Tworek.I jeszcze w tym roku odczujemy zdecydowaną poprawę.
      • kanibalizm Re: Centrala a zysk!! 23.07.13, 10:54
        Leszczu to co możesz to babki z piasku stawiać , mózg trzylatka tylko do tego Cię predysponuje.
    • 123totu Re: Centrala a zysk!! 05.08.13, 03:08
      Castorama to pomysłowy wynalazek dla zapewnienia sobie indywidualnych zysków i uniknięcia indywidualnej odpowiedzialności
      • 123totu Re: Centrala a zysk!! 05.08.13, 03:40
        Jeszcze mały szczegół bo, najlepiej liczącymi ludźmi są nie matematycy, ale handlowcy
        • castoludy Re: Centrala a zysk!! 06.08.13, 22:45
          Racja tylko czasem doproś się o coś czego potrzeba w ofercie ...... bywa nieosiągalne a powinniśmy się rozwijać tzn. iść do przodu a my czasem idziemy 2 do przodu 3 do tyłu.
          • prawda997 Re: Centrala a zysk!! 07.08.13, 18:38
            A napiszę ci tak , że nie licz od kierownika na towar za który nie weżmie prowizji i gadżetów !
            To nagminny proceder zamawiają tylko towary z których coś mają lub mają nażucone z góry
            te chinskie badziewie - który zachwalają na potęgę a sami nie wiedzą że przez ten badziew z Chin szykują dla siebie wypowiedzenia!!!
            • kanibalizm Re: Centrala a zysk!! 07.08.13, 22:22
              Co ty bredzisz "rowerowy chłopcze" mój boss jak i zresztą my wypychamy to badziewie gdzie się tylko da,tam gdzie komuś cudem udało to sprzedać.Więc nie pierdol że jakikolwiek kierownik chce mieć ten syf na swoim dziale. to nie portal randkowy że może chlapać o wszystkim o czym nie masz zielonego pojęcia.
              A najbardziej wkurwia jak gdzieś to sie wypchnie to automatycznie zamawiane jest z DC,i nikt nie ma na to wpływu.
          • poznaniak.1981 Re: Centrala a zysk!! 07.08.13, 23:06
            Masz rację , ale nie masz pojęcia ile biorą łapówkarze zastępcy i kierownicy za sprowadzenie towaru nie rokującego zysku i który na siłę muszą doradcy sprzedawać !
            Nie polecanie tych towarów klientom od razu jest brane jako nie wykonywanie poleceń służbowych i masz przechlapane - na podwyżki nie masz co liczyć i zawsze będziesz piewszy do zwolnienia na dziale !
            Tym samym sprzedaż towaru nie rokującego podniesienia koszyka , doprowadza niestety do braku zysku a tym samym skutkuje brakem premi!
            Cierpi na tym zawsze doradca , kierownicy zawsze sobie radę dadzą bo mają plecy ich się nie zwalnia , bo kto na górze da swoim zrobić krzywdę????
            • masakra1001 Re: Centrala a zysk!! 08.08.13, 06:14
              Prawda/poznaniak na jaką cholerę piszesz pod kilkoma nickami bierzesz nas za idiotów,czy się po prostu gubisz?
            • jemgo Re: Centrala a zysk!! 14.08.13, 03:14
              Skąd bierzesz takie sensacje. Odnoszę wrażenie że jesteś zupełnie z innej bajki, a może nawet nie jesteś wogóle pracownikiem Casto.
              A jeśli jednak jesteś pracownikiem Casto to mam dla Ciebie kilka porad.
              Po pierwsze aby oskarżać kogoś o łapówkarstwo trzeba mieć dowody.
              Po drugie jeśli kierownik mówi Ci co masz sprzedawać a co nie, to nie jest polecenie służbowe (a raczej jego prośba tylko może w nieudolny sposób przekazana) i nie może być powodem zwolnienia. Owszem on w ten sposób dba o swój tyłek bo musi się pozbywać badziewia które zamówił. Poza tym to ty rozmawiasz z klientem i przecież nie będziesz wciskał komuś taniej rzeczy jak on chce kupić coś drogiego i dobrego.
              A spełnić prośbę kierownika możesz jak widzisz kogoś niezdecydowanego, takiego który liczy tylko na to abyś to ty za niego dokonał wyboru (a takich klientów jest dużo).
              Po trzecie i ostatnie zastępców też się zwalnia, tylko że w bardziej wyrafinowany sposób.
              • kanibalizm Re: Centrala a zysk!! 14.08.13, 07:02
                On nie pracuje już w Casto jakiś czas,zwolniony za brak jakichkolwiek kompetencji.
                Więc wymyśla bajeczki aby zaistnieć.
              • prawda997 Re: Centrala a zysk!! 14.08.13, 17:18
                Napiszę ci tak w skrócie - robię w branży markety budowlane już od ponad 20 lat , pierwsze moje kroki były nie w Polsce i sporo widziałem i słyszałem , więc mogę sporo tej wiedzy
                przenieść na to forum!
                Odnośnie brania od przedstawicieli za towar , to mnie nie przekonasz , że to jest kłamstwo .
                Znam takie przypadki , które zostały udowodnione bo z możliwości otrzymania profitów nikt nie zrezygnuje , tylko obecnie nie jest to łatwo udowodnić !
                Wiesz na szym polegają szkolenia u producentow w terenie ???
                To jest tylko przykrywka , nie jeżdzi się tam na szkolenia a w innym celu .
                A jeżeli chodzi o kierowników zdarzaja się jeszcze tacy , którzy pod rygorem mówią ci wprost w oczy że masz tym handlować , bo inaczej nie myśl o podwyżkach i premi !
                To co nakazują kierownicy nie jest zgodne z Kartą Etyki , ale na podstawie moich obserwacji jest ona nie przestrzegana a Dyrekcja sobie nic z tego nie robi!
                Spróbuj powiedzieć klientowi , że towar markowany przez Casto pochodzi z Chin to masz już przechlapane , odczułem to na swojej skórze !!
                A co do zwolnień zastępcy czy kierownicy , którzy mają kolegów na górze są nie do ruszenia , tak więc nie opowiadaj takich bajek!
                Na koniec może poczytaj sobie wszystkie moje wpisy na tym forum i pamiętaj w życiu nigdy na tym forum nie podałem kłamstwa do wiadomości i za to jestem non stop obrażany przez fikcyjne niki z góry ( kanibalizm), które myślą że się poddam !!
                Do zobaczenia !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka