Gość: Biba IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.07, 02:04 Czy jest w okolicy Tarnobrzega solidny zakład konserwujący i zabezpieczający przed rdzą nasze autka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żona Re: Konserwacja podwozia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:47 Mój sąsiad bosko konserwuje podwozie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Konserwacja podwozia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:00 No prosiłem by na forum publicznym o mnie nie mówić bo teraz to i ta Krysia z parteru będzie nie do odgonienia a już nie wspomnę o Heli z czwartego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona_sąsiada Re: Konserwacja podwozia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.07, 18:49 Zapomniałeś o Dorotce z warzywniaka i o Ani ze spożywczego...i o Pani Krysi z Kiosku Ruchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Konserwacja podwozia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.07, 18:23 Jak widzisz Biba znaleźli się tylko dyżurni idioci. Chyba jednak woda w Tbg nie jest najzdrowsza a fachowcy od konserwacji nie zaglądają na to porąbane forum. Odpowiedz Link Zgłoś