Dodaj do ulubionych

***Seks w akademiku***

IP: *.ds.uni.wroc.pl 06.11.04, 23:37
Nie moge wytrzymać- wszyscy się pieprzą za ścianą, a ja nie- nie mam z kim,
co robić?! Czy wypada mi zaproponować szybki numerek ze śliczną sąsiadką z
piętra ponizej czy raczej powinienem do nich dołączyc? Nadmienię, że jestem
bi z tendencją do biuściastych blondynek
Obserwuj wątek
    • Gość: Remi Re: ***Seks w akademiku*** IP: *.devs.futuro.pl 07.11.04, 08:13
      Fajny ten akademik :D
      • Gość: askaa Re: ***Seks w akademiku*** IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 18.11.04, 17:38
        ktore miasto?:)poznan?
        • Gość: Artur Przezywacz Re: ***Seks w akademiku*** IP: *.pai.net.pl 18.11.04, 18:29
          KLUCZBORK
    • Gość: Artur Przezywacz Re: ***Seks w akademiku*** IP: *.pai.net.pl 18.11.04, 18:29
      > Nie moge wytrzymać- wszyscy się pieprzą za ścianą, a ja nie- nie mam z kim,
      > co robić?!

Zrob w scianie dziure. W zaleznosci od desperacji:

1. mozesz przez nia podgladac
      2. mozesz sie z nia pieprzyc

A teraz spadaj, bo nie mam czasu
    • Gość: Misio Re: ***Seks w akademiku*** IP: *.client.comcast.net 18.11.04, 18:53
      Wkrecaj sie na kazda impreze , ostra bania i dupe zaliczysz jakas bankowo :)
      Odupczylem sie w akademiku tak ze na pare lat mi starczy . Kazda baba jak
      wypije robi laske gdzie byle :) hehe Kazio tak spiewal i to swiete slowa -
      babie daj wodki to malpi rozum moment :)
      Akademiki w czestochowie - zwlaszcza skrzat - zaplecze WSP - najlpesze wiejskie
      panienki nie przelozone jeszcze - te jak poczuja miod to dopiero jazda sie
      zaczyna :) polecam :)
      • Gość: bella Re: ***Seks w akademiku*** IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.11.04, 22:39
        expert sie znalazl!
        • Gość: misio [...] IP: *.client.comcast.net 19.11.04, 06:56
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: sigma przeważyło jedno za IP: 195.150.224.* 19.11.04, 07:37
            zalozę się ze wszystkie były pryszczate a nie mogąc znalezc nic sensownego
            zdecydowały się na Ciebie. Rozpatrzyły wszystkie za i przeciw. Przewazyło jedno
            za : Było im ciebie szkoda. I tak bedziesz teraz zył do konca wspomnieniami.
            Pffffff
            A tak a propos; Jak się tryperek rozwija?
            Skutecznych leków życzę.
            • Gość: misio Re: przeważyło jedno za IP: *.client.comcast.net 19.11.04, 15:22
              Fajnie sie pisze takie rzeczy nie ??? Ulzyc sobie mozna :-) - bo trzeba w kacie
              walic pracie - niema szans na baby to tak bywa - studiowalem , mieszkalem 5 lat
              w akademiku i baby z wsp kladly mi sie do lozka jak chcialem i brzydkie i ladne
              • Gość: jajajajajajajajaja hmm... rymy częstochowskie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.11.04, 15:46
    • Gość: przeczytaj Re: ***Seks w akademiku*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:24
      Dawaj adres
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka