Gość: jakkkk IP: 195.205.97.* 10.05.07, 09:58 poleccie mi dobrego instruktora bo chce wykupic sobie godz. jazdy i zeby nie byl zbyt drogi ...z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: dory instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 13:26 robiłem prawo jazdy dobre 17 lat temu i nie znam teraz instruktorów, ale z tego co widze jak oni ucza zdac egzamin, bo o nauce jazdy jak sama nazwa wskazuje nie ma mowy, to żaden nie jest dobry. Źle uczą jeździć nie stosuja sie do znaków i stwarzają zagrożenie na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
scapolo Re: dory instruktor 10.05.07, 15:35 Tak, stwarzają zagrożenie na drogach, szczególnie pojazdy z L jak ich jedzie jedna za drugą conajmniej pięc lub więcej, czasami można dostac wysypki jadąc w takim ogonku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: dory instruktor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.05.07, 19:06 A Ty byś uczył jeżdzić dobrze żebyś nie mógł na egzaminie zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: dory instruktor 02.06.07, 22:35 Nie rozumiem tego zdania. Co do pojazdów z literką L na dachu to faktycznie, bez opanowania techniki jazdy na placu manewrowym nie powinny wyjeżdżać na ulicę, tamują ruch jadąc 20km/h. A jak rusza spod skrzyżowania to może ze 2 samochody przejadą na zielonym świetle, destabilizacja ruchu. Wyjeżdżając na drogę kursant powinien mieć na tyle opanowany samochód, żeby potrafił utrzymać kierunek prosty przy prędkości conajmniej 50km/h. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: dory instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:59 ja uwazam że Maciek Adamowicz jest spoko instruktorem,nie krzyczy jest fajny i ma pojęcie a co najwazniejsze duzo osób zdaje za pierwszym razem jak się u nich uczy.To jest ośrodek"na serbinowie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: dory instruktor IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 11.05.07, 18:16 tak napewno zdaja za pierwszym razem!!! smieszne!!! zdaja jak daja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadel Re: dory instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 01:11 Popieram Maciek jest bardzo dobry, przygotowuje profesjonalnie-szczerze ci powie teraz możesz iśc zdawać i zdasz albo cóż jeszcze pięc jazd potrzebujesz bo pewne elementy sa słabe itd mój kuzyn nie mógł zdać i poszedł do Maćka na doszkolenie i zdał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dory instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:05 Pan Kasperski Sławomir w LOku kiedys prowadził super intruktor cierpliwy, dobry i wyrozumiały polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: dobry instruktor IP: *.i-service.pl 16.05.07, 13:18 Polecam chłopaków z Formuły. Łopatalogicznie uczą, nie da się nie pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: dory instruktor IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.05.07, 14:35 pan kasperski z loku to juz pewnie gfdzies zapity lezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihi Re: dory instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 14:08 Jasne Maciuś, śmieszne że on w ogóle umie jeździć hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: dory instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:16 Polecam pana Chrząstka z Automobilklub- super profesjonalna nauka! zdałam za 1 razem:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś