Gość: gosc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.09.07, 10:01 Jakie wrażenia po koncercie Markowskiej?opiszcie swoje wrażenia bo ja niestety nie mogłam być:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dino Re: koncert Markowskiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.09.07, 10:47 Tak dała czadu, że aż korki wysiadły i było 15 minut przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: koncert Markowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:44 Niestety nie moglem byc do konca ale jest to gwiazda naprawde swiatowego formatu, dni Tarnobrzega wymiekaja pod jedna taka postacia. Naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: koncert Markowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 16:22 Trzeba przyznać ze Jan Borysewicz ma bardzo ładną córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqweszxc Re: koncert Markowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:31 Racja, ale bardziej chyba do mamy podobna, tylko troche wyższa od Gosi Ostrowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: koncert Markowskiej 03.09.07, 05:14 Gość portalu: KK napisał(a): > Trzeba przyznać ze Jan Borysewicz ma bardzo ładną córkę. chyba Grzegorz Markowski :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: koncert Markowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 12:14 całe szczęście że dobie dzisiejszej muzyki sa komputery, oraz ma ojca ktora ją wylansował. gdyby zaspiewał bez podkładu kicha kompletna. w porównaniu z mechanikami... ktorymnie potrzeba nawet muzyki ona wypadła cienka jak d...pa wężą. totalna beznadzieja. za to szanty I klasa. goście naprawde potrafia śpiweac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: koncert Markowskiej badziew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:38 Zgadzam się Markoka o badziew wylansowany dzięki układom ojca.Zresztą jej piosenek nie da si.e słuchać.Totalna kicha pod każdym względem.Ale szant dało się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: koncert Markowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 09:09 jak zwykle w tbg zenada .cale wakacje nic sie nie dzialo zadnych imprez koncertow.wstyd po okolicznych miejscowosciach a nawet wsiach mozna sie bylo wybrac na jakies fajniejsze imprezy .markowska zadna gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś