Gość: zuza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.07, 20:01 co sadxzicie o sklepie JEDRUS?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: JEDRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:44 jedyny chyba sklep w którym nigdy nie ma kolejek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech1980 Re: JEDRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:46 przeterminowane produkty- zupki. Ciasta, pieczywo mają meszek w postaci pleśni....zauwazone w tamtym tygodniu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: JEDRUS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.07, 18:25 kolejki to nie podstawa dobrego handlu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: JEDRUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 18:30 pani ze stoiska miesnego ma ladnego pieska yorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: JEDRUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 07:49 a ja uważam, że tam jest drogo, nie robię tam zakupów, jedynie pierożki mają dobre - domowej roboty więc czasem po te pierożki idę (no i chyba najwiekszą zaletą sa właśnie w jędrusiu te wyroby domowe, można tam kupić pierogi, kotlety, gołąbki, kopytka, nawet saurówki i sałatki) ....a tak poza tym nie kupuję! Co sądzicie o kupowaniu tam tych rzeczy??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: JEDRUS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.09.07, 21:30 a wiesz z czego to jest robione??? skoro towar zostaje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annia Re: JEDRUS IP: 80.51.27.* 28.09.07, 18:13 co sadzicie o zalodze w sklepie jędruś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśa Re: JEDRUS IP: 80.51.27.* 28.09.07, 18:17 moim zdaniem jedna zmiana w tym sklepie jest calkiem drentwa i sztywna chyba wiecie o jakiej zmianie muwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panisko Re: JEDRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:26 ja też wiem , o jakij zmianie mówicie.Jęsli jednak ktoś chce napisać swe uwagi - to winien nauczyć się podstaw ortografii. CZŁOWIEKU jakże nie możesz sie spalić ze wstydu, że nie potrafisz po polsku napisać podstawowych słów np mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panisko Re: JEDRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:44 Słowo drentwa należy pisać: "drętwa" Ludzie !!!korzystajcie ze słowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panisko Re: JEDRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:42 Nalezy napisać było drętwa, a nie drentwa Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: JEDRUS 02.10.07, 06:11 "należy napisać było" też nie jest poprawne, poprawnie byłoby "należało napisać"..... jeśli kogoś pouczacie - sami się nauczcie. A'propos.... "drentwa" zauważone a co z "muwie"? To już nie razi ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panisko Re: JEDRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:21 Absit !! Masz rację, ale o wyrazie "mówić " przez "Ó" zamknięte też pisaęłm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panisko Re: JEDRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:40 Załoga fatalna, ale dostosowana do poziomu właścicieli. Niestety, w dużej mierze właściciele prezentują poziom intelektualny poniżej poziomu swych pracowników.A do tego wszystkiego Pani Paszta raczy swych klientów modłami, przemówieniami i innymi " gadżetami" Radia Maryja. Niechże Ona ( Pani Pasztowa )nie tylko nam serwuje modły , ale również przestrzega zasad chrześcicjańskich ( np. nie ustala nowych dat terminów przydatności do spożycia po raz trzeci, nie robi pierogów , naleśników itp. z produków po upływie terminu przydatności do spożycia itp.). Poziom zaopatrzenia i ilość klientów moze wyłącznie świadczyć o tzw. praniu brudnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: JEDRUS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.09.07, 19:55 Moja koleżanka tam pracuje (nie wiem czy już ma umowę), pewnie na "czarno". Słyszałem o zwalnianiu (czyt. nie przedłużaniu umowy) po roku pracy, bo by dostać dofinansowanie z UPracy na osobę z "zasiłkowni" trzeba ją zatrudniać minimum 1 rok. Tak było kiedyś, nie wiem jakie są w tej chwili procedury. Potem, czyli po "zwolnieniu" osoba rejestruje się w UP jako bezrobotna, pracując na "czarnucha" i po miesiącu jest kierowana do pracy w to samo miejsce. Pensja minimalna. Ale to tylko wiem z opowieści, jaka prawda? Trzeba by zapytać pracujące tam kobiety. Ale z drugiej strony nie dziwcie się, że pracownicy są tacy a nie inni, jaka płaca taka praca niestety. Gdybym tyle zarabiał też miałbym to gdzieś byle 8h przeleciało. Ale na szczęście ja mam bdb pracę i dziękuję za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: JEDRUS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.09.07, 20:21 jeżeli już pracujesz i zachowujesz się jakbyś pracowała za karę, to lepiej siedz w domu i nie pokazuj swojej głupiej miny innym zadowolonym z życia ludziom! Gdy ci praca w życiu szkodzi, porzuć pracę, o co chodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: JEDRUS IP: 80.51.159.* 29.09.07, 15:06 Kogo sie tyczy ten ostatni komentarz? Ja tam widzę dziewczyny uśmiechnięte, szczęśliwe i tryskające życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: JEDRUS IP: 80.51.27.* 01.10.07, 22:38 gabi masz racje jeja o kogo ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: JEDRUS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.07, 08:26 A chodzi mi o te skrzywione ekspedientki w Jędrusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: JEDRUS IP: 80.51.27.* 02.10.07, 09:43 to znaczy o kture czy o wszystkie bo moim zdaniem wszystkie nie som skrzywione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panisko Re: JEDRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:24 Mysle,że celowo robisz wszelkie błedy ortograficzne, możliwe do wykonania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: JEDRUS IP: 80.51.27.* 01.10.07, 22:43 panisko kto jest fatalny to jest bo ja uwazam ze zaloga jest normalna moze wsumie nie wszyscy to ci przyznm racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: JEDRUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 00:35 a czy ktoś może wie gdzie się zawieruszyła p. Łucja, która siedziała przez parę ładnych lat na kasie. Ps. bardzo mi jej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: JEDRUS IP: 80.51.159.* 02.10.07, 12:27 Pewnie nareszcie doczekała się urlopu o ile istnieje tam coś takiego jak urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: JEDRUS IP: 80.51.27.* 02.10.07, 22:35 byla pewnie na urlopie bo juz spowrotem sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy Re: JEDRUS IP: 80.51.159.* 02.10.07, 22:40 Kierownik sie pewnie już cieszy z powrotu ulubionej pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: JEDRUS IP: 80.51.159.* 02.10.07, 22:37 Byłam na zakupach dzisiaj. Jest pani za którą tak tęsknisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: JEDRUS IP: 80.51.27.* 02.10.07, 22:39 to moze podejdziesz do sklepu i ja odwiedzisz skoro tak ci jej brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy Re: JEDRUS IP: 80.51.159.* 02.10.07, 22:42 Uważaj na konkurencję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytator Re: JEDRUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 10:21 Pani Paszta raczy swych klientów modłami, przemówieniami i innymi " gadżetami" Radia Maryja. Niechże Ona ( Pani Pasztowa )nie tylko nam serwuje modły , ale również przestrzega zasad chrześcicjańskich ( np. nie ustala nowych dat terminów przydatności do spożycia po raz trzeci, nie robi pierogów , naleśników itp. z produków po upływie terminu przydatności do spożycia itp.). Odpowiedz Link Zgłoś