Dodaj do ulubionych

pusta informacja w Albercie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 21:10
Czy Wam też się zdarza czekać na kasjerki w markecie Albert przy informacji?
Bo ostatnio przy każdej mojej wizycie muszę odczekać 15 minut, aż jakaś pani
się w końcu zlituje i podejdzie do informacji aby mnie obsłużyć.
Gdy kupuję gazety, to przynajmniej ochroniarz każe mi płacić przy kasach, ale
jak potrzebuję doładować kartę do telefonu lub kupić alkohol to nie ma uproś -
trzeba się uzbroić w cierpliwość i swoje odczekać.
Nie dość, że sklep świeci pustkami, bo wszyscy kupują w innych marketach, to
jeszcze tak się traktuje klienta.
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: pusta informacja w Albercie IP: 80.51.252.* 11.09.07, 06:35
      a nie pomyślałaś, że po prostu nie ma rąk do pracy! Bo kto będzie pracował za
      500 zł.?????????
      Sama pracowałam krótko w markcie, nie polecam nikomu! To naprawdę ciężka praca!
      Taka pani kasjerka nie ma tylko na kasie stać! Musi jeszcze latać po sklepie,
      towar wyładowywać, lodówki myć, na zapleczu towar przebierać, jak są klienci
      biegiem lecieć na kasę, żeby przypadkiem jakiś niecierpliwy klient nie zemścił
      na obsługę....a potem znów do roboty!
      Od kiedy zobaczyłam jak taka charówka wygląda naprawdę w supermarkecie,
      wierzcie mi, że nie narzekam na kolejki!
      A Tobie ali życzę więcej zrozumienia!!!
      • Gość: klientka Re: pusta informacja w Albercie IP: 80.51.252.* 11.09.07, 06:36
        zapomniałam dodać, że przez te 8 godzin w supermarkecie nie ma nawet czasu iść
        od łazienki czy kanapkę zjeść!!!!!!!
        • Gość: ali Re: pusta informacja w Albercie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 17:01
          Rozumiem, że w marketach jest dużo roboty.
          Ale prawda jest taka, że nie tylko te panie ciężko pracują za marne grosze!!!
          Tak jest z 70% pracowników! Ja również zaliczam się do nich.
          I również muszę tak pracować, by klient był zadowolony i w mojej pracy jest nie
          do pomyślenia, aby sobie klient czekał aż ktoś go obsłuży tak jak jest właśnie w
          Albercie.
          Niech po prostu zamkną tą informację, a gazety z alkoholem przeniosą na sklep!!!
          I nie zmienię mojego poglądu.
          Pan śmieszny ochroniarz zawsze znajdzie czas aby stanąć koło mnie i patrzeć mi
          na ręce, wiec niech jakaś kasjerka też sobie znajdzie.
          • Gość: ciotek Re: pusta informacja w Albercie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 20:42
            a ja wole 100razy alberta niz kaufland - oszustwo na co 3 towarze i te sciemy ze
            pomyłka systemu ,pracownika lub ze to juz nieaktualne,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka