Gość: Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:56 Kupię używany ,sprawny panel- front do samochodowego radia Sony XR-C6220R lub XR-C6210R w rozsądnej cenie.kontakt 0158321249 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edward Re: Panel do radia IP: 83.1.120.* 09.03.09, 21:21 niedawno wyjęto mi właśnie takie radio przez okno - "na szczęście" panel miałem w domu a auto w tym radio było ubezpieczone. sprzedam tanio - 150zł pod warunkiem, że kupujący udowodni pochodzenie swojego radia jakimś rachunkiem lub fakturą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Panel do radia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 17:00 To radio trafiło do mnie do naprawy lub na części Klient kupował lodówke na giełdzie a w zamrażalniku były dwa radia Sony XR-C6220R- bez panela i WV Alpha-kompletne Do WV Alpha -dokupiłem w Sigmie kostki i Alphe oddałem chociaż domagała się SAFETY.Zrobiłem wywiad w autoryzowanym serwisie to podali mi koszt panela 60.00PLN+ koszt przesyłki 15.00PLN/Rzeszów/ kont.0158321249 Wyjmowaniem sie nie param.Naprawiam dla satysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Panel do radia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:28 Jeśli gość Edward chciałby rzucić okiem na sprzęt XR-C6220R czynił przeszkód nie będę.Numeracja tłoczona na obudowie SO RB06X 7500180 Numery na etykiecie- naklejce e13 020338.Odbiornik nie posiada kostki konektorowej i okablowania.Cechą charakterystyczna-ukrzywiony prawy zawias. Proszę o identyfikację.kont.0158321249 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Panel do radia IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.09, 15:55 Witam mam akurat taki panelik tylko szczerze mówiąc nie wiem czy działa, jak chcesz to pisz jakub.stanczyk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej do Kuby Re: Panel do radia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:45 Transakcja jest możliwa po skompletowaniu.Nie mam pewności co do radia czy jest o.k.Wolałbym rozmówić się na telefon ,bo i tak przebywam w Sandomierzu.Podaj nr.tel.stac.lub kom....może akurat zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Wrocław Re: Panel do radia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 12:27 Może ma ktoś z Was jeszcze taki panel (XR C6220R)? Ja znowu kupilem jakis rok temu samochod z komisu i gosc mnie zapewnial ze zalatwi od poprzedniego wlsciciela panel do radia, samochodu juz nie mam a radio mi sie ostało, wrzuciłbym ojczulkowi bo jego juz kiepsko gra. Najchetniej osobiscie bym odebral, jezdze duzo sluzbowo po kraju i moge odebrac, ew mam znajomych w Mielcu i Przemyslu ktorzy moga za mnie dokonac zakupu. Jakby ktos cos wiedzial to dajcie znac... tylko w rozsądnej cenie, za 150zł to mozna komplet kupic, ostatnio przegapilem koncowke aukcji i poszedl mi z przed nosa za40zł. timmaker@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś