Dodaj do ulubionych

gala samby

IP: 83.1.115.* 20.04.09, 07:37
bylem wczoraj na 19 gali samby ktora byla zorganizowana na hali sportowej osiru w tarnobrzegu. impreza zorganizowana na bardzo duzym poziomie. wiec i ludu byl ogrom. za to wiec chwala organizatorom. bo takich imprez w naszym tarnobrzegu wciaz jest za malo. ale porazka zaczela sie gdzies kolo godz. 20.15 kiedy owa impreska sie zakonczyla. okolo 1.5 tysiaca ludzi ruszylo ku jednemu wyjsciu. uwazam ze jak na impreze z takim stazem to wielki blad. wystarczyla by tylko jedna iskra zapalna aby powtorzyly sie historie z gdanska i nie dawno z kamienia pomorskiego. pozniej by szukali winnych. dlaczego tak duza grupe widzow wypuszczano przez jedne drzwi 80tki. a moze zawinili ochraniacze z argusa . ktorzy zapomnieli pomyslec. poddaje to pod rozwazenie. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: gala samby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 08:06
      dokladnie, tez bylem na Gali dzwi wyjsciowe powinny byc wszystkie
      pootwierane na tyle osob co bylo !! ludzie sie siłowali aby otworzyc
      drugą czesc dzwi przy glownym wejsciu,ale niestety nikomu sie to nie
      udalo a o ochronie nie wspomne bo w trakcie wychodzenia ludzi z Hali
      ani jednego nie bylo://
    • Gość: gosc Re: gala samby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 08:37
      nudno bylo ja wczesniej wyszlam
      • Gość: ja Re: gala samby IP: *.flash-net.pl 22.04.09, 15:27
        dobrze ze wczesniej wyszlam, z U can dance porazka dziewczyna,chlopak nawet
        nawet spoko
        • Gość: aaa Re: gala samby IP: 83.1.121.* 22.04.09, 18:49
          jasne najłatwiej jest krytykować a sprobuj tak zatanczyc ja ona hmmm ? co za
          ludzie:/
          • Gość: jajaje Re: gala samby IP: *.oke2-bras2.adsl.tele2.no 26.04.09, 23:33
            a byliscie dzis na hali? tam dopiero byla lipa. tylko nie zauwazylem czy drzwi naprawili.
            • Gość: iii Re: gala samby IP: 83.1.115.* 27.04.09, 07:51
              wczoraj na hali była lipa i to konkretna zero organizacji, a drzwi nadal zepsute
              ale nie było tylu ludzi co na gali.
              • Gość: piotrek Re: gala samby IP: 83.1.117.* 27.04.09, 07:55
                Jakieś konkrety co do tej "lipy" może podasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka