Dodaj do ulubionych

Sprawdzian kompetencji - przykład I

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:24
test jest do kitu w ogólne nie ma sensu go rozwiązywać,poniewaz
nie wiadowo o co chodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: pustelink Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: 172.20.6.* 23.02.04, 13:26
      ten test wypadł ekstra nic dodać nic ując
    • Gość: ppppp Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:27
      test był super
    • Gość: rosa [...] IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 16:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: M@rtyn@ Czy tak wygląda sprawdzian kompetencji?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:25
        Beznadzieja kompletne dno!
    • Gość: doma Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 09:09
      zrąbany spr. chociaż miałam 95 %
      • Gość: semeligelimelion Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.tomaszow.mm.pl 25.03.04, 15:54
        ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...
    • Gość: ANIA Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 09:23
      TESTY SĄ DO BANI
    • Gość: Klaudia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 09:31
      Ten sprawdzian jest na poźomie noworodka i jest nadzwyczajnie chory
    • Gość: dziewczyna888 Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.nat.ino.tvknet.pl 17.03.04, 12:25
      ten test jest beznadziejny jak mam zaznaczać jak sprawdziś czy dobrze
      zaznaczyłam????:P:P:P:P beznadzieja!!!!!!!!!!!:P:P:P
    • Gość: Ewiklir's Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:16
      Nie chce zniechęcać autorów testu, ale w tym teście (zadania z biegunem) były
      tak jakby pomieszane. Nie było wiadomo o co w tym chodziło...
    • Gość: Krystian Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.znet.pl 23.03.04, 20:24
      Guwno i wodorosty nawet nie ma odpowiedzi aby sprawdzic test!!!!!!
    • Gość: Rafał [...] IP: *.znet.pl 23.03.04, 20:30
    • Gość: Denver Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: 212.244.93.* 24.03.04, 19:02
      o ja jaki ten test jest tepy to niemiara jak go robiłem to w ciagu godzinki
      miałem odp na 14 pytan jaki ten test jest tepy powtarzam o jaaaa wielki pech ze
      niema innego w internecie o jaaa
    • Gość: Rysiu Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.core.lanet.net.pl 24.03.04, 19:05
      Ten test jets za ŁATWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: marynia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 17:29
      Słuchajcie !!Jezeli ktos uwaza ,ze ten test jest do "kitu", lub ze nie wie o co
      chodzi w tescie swiadczy o tym ze 1 KWIETNIA DA OGROMNA PLAME!!Ciekawa jestem
      jk poszedł im test probny .... uwazam ze był łatwiejszy od tego ktory mamy
      przed oczyma !! DZIEKI WSZYSTKIM ZAPRZECZYTANIE MOJEJ UWAGI !!
    • Gość: mm@wp.pl Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 22:06
      ten test jest do kitu,gdzie jest jakiś załącznik dotyczący trasy
      wyprawy,wszystkie wykresy,rysunki powinny być w treści testu a nie niewiadomo
      gdzie.
    • Gość: Pasttinho [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 13:24
    • Gość: Miaska Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:33
      To jest bez sensu... jak mam sie sprawdzic?? :[
    • Gość: koniol Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.03.04, 15:36
      potwierdzam. zaczęłam rozwiązywać i chyba już nie skończę...
    • Gość: Koleś Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 17:52
      Porąbane gówno moglibyście dać chociaż odpowiedzi!
    • Gość: lelenka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 09:18
      Ten test był bezsensowny!!!i do bani
      hała
    • Gość: madzia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 09:19
      Ten test jest dla daunów czy geniuszy ??????
      Kaszana!!!
    • Gość: goniec podlaski Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.light.csk.pl 29.03.04, 10:23
      chańba dawać taki sprawdzian on jest śmierdzący ser tak samo jak ci co go robili
    • Gość: szóstoklasistki Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 13:31
      nie można zaznaczać odpowiedzi i sprawdzić jak poszedł test. Zbyt tródne
      pytania!
    • Gość: Klaudii :) Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 29.03.04, 16:40
      Ten test jest rąbnięty, niewiadomo o co chodzi, a najgorcze było z tą wycieczką
      na biegón połnocny, zkąd mam wiedzieć ile im marsz zająć godzin, pisze tam
      tylko że dziennie im to zajmuje 6 godzin, nie pisze ile wtedy przejdą w jakimś
      tam czasie. Test jest rąbnięty, walnięty i to jest gówno.
      • Gość: Klaudii :) Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 29.03.04, 17:19
        sorry za błędy, niepatrzyłam co pisze.
    • Gość: nieznany Niezrozumiałe "teściki" IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.03.04, 19:06
      A teraz wymyślają różne głupoty na te testy abyśmy mieli z tym jak największe
      trudności!No cóż...kto chce to się stara, a jak nie to przynajmniej coś
      kombinuje żeby nabić sobie choć kilka punktów za testy...ugh...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka