Gość: pasterniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:24 test jest do kitu w ogólne nie ma sensu go rozwiązywać,poniewaz nie wiadowo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pustelink Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: 172.20.6.* 23.02.04, 13:26 ten test wypadł ekstra nic dodać nic ując Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:27 test był super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa [...] IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 16:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@rtyn@ Czy tak wygląda sprawdzian kompetencji?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:25 Beznadzieja kompletne dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doma Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 09:09 zrąbany spr. chociaż miałam 95 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeligelimelion Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.tomaszow.mm.pl 25.03.04, 15:54 ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 09:23 TESTY SĄ DO BANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 09:31 Ten sprawdzian jest na poźomie noworodka i jest nadzwyczajnie chory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna888 Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.nat.ino.tvknet.pl 17.03.04, 12:25 ten test jest beznadziejny jak mam zaznaczać jak sprawdziś czy dobrze zaznaczyłam????:P:P:P:P beznadzieja!!!!!!!!!!!:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewiklir's Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:16 Nie chce zniechęcać autorów testu, ale w tym teście (zadania z biegunem) były tak jakby pomieszane. Nie było wiadomo o co w tym chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.znet.pl 23.03.04, 20:24 Guwno i wodorosty nawet nie ma odpowiedzi aby sprawdzic test!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał [...] IP: *.znet.pl 23.03.04, 20:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denver Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: 212.244.93.* 24.03.04, 19:02 o ja jaki ten test jest tepy to niemiara jak go robiłem to w ciagu godzinki miałem odp na 14 pytan jaki ten test jest tepy powtarzam o jaaaa wielki pech ze niema innego w internecie o jaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.core.lanet.net.pl 24.03.04, 19:05 Ten test jets za ŁATWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 17:29 Słuchajcie !!Jezeli ktos uwaza ,ze ten test jest do "kitu", lub ze nie wie o co chodzi w tescie swiadczy o tym ze 1 KWIETNIA DA OGROMNA PLAME!!Ciekawa jestem jk poszedł im test probny .... uwazam ze był łatwiejszy od tego ktory mamy przed oczyma !! DZIEKI WSZYSTKIM ZAPRZECZYTANIE MOJEJ UWAGI !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm@wp.pl Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 22:06 ten test jest do kitu,gdzie jest jakiś załącznik dotyczący trasy wyprawy,wszystkie wykresy,rysunki powinny być w treści testu a nie niewiadomo gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasttinho [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miaska Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:33 To jest bez sensu... jak mam sie sprawdzic?? :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniol Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.03.04, 15:36 potwierdzam. zaczęłam rozwiązywać i chyba już nie skończę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 17:52 Porąbane gówno moglibyście dać chociaż odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelenka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 09:18 Ten test był bezsensowny!!!i do bani hała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 09:19 Ten test jest dla daunów czy geniuszy ?????? Kaszana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec podlaski Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.light.csk.pl 29.03.04, 10:23 chańba dawać taki sprawdzian on jest śmierdzący ser tak samo jak ci co go robili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szóstoklasistki Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 13:31 nie można zaznaczać odpowiedzi i sprawdzić jak poszedł test. Zbyt tródne pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudii :) Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 29.03.04, 16:40 Ten test jest rąbnięty, niewiadomo o co chodzi, a najgorcze było z tą wycieczką na biegón połnocny, zkąd mam wiedzieć ile im marsz zająć godzin, pisze tam tylko że dziennie im to zajmuje 6 godzin, nie pisze ile wtedy przejdą w jakimś tam czasie. Test jest rąbnięty, walnięty i to jest gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudii :) Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 29.03.04, 17:19 sorry za błędy, niepatrzyłam co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Niezrozumiałe "teściki" IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.03.04, 19:06 A teraz wymyślają różne głupoty na te testy abyśmy mieli z tym jak największe trudności!No cóż...kto chce to się stara, a jak nie to przynajmniej coś kombinuje żeby nabić sobie choć kilka punktów za testy...ugh... Odpowiedz Link Zgłoś