Dodaj do ulubionych

Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególnych...

IP: 217.96.6.* 30.03.04, 14:56
Nie ma kilku grup z mojej szkoły, w śród nich mojej
dlaczego?

e-mail walter_p@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: konstancja Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.Net.pl / *.di.net.pl 30.03.04, 17:35
      Mam pytanie: czy mogę wymyśleć teraz nazwe dla mojego KI?? jeśli tak to gdzie
      mogłabym ją teraz wysłać??
      Prosze o odpowiedź.

mój mail:
      konstancja14@op.pl
    • kamilpalos Brak nazw komitetów na liście 31.03.04, 10:26
      We wtorkowym wydaniu gazety (30.03.2004) nie wydrókowano nazw komitetów z
      naszej szkoły, dlatego można pomylić numery poszczególnych komitetów jeżli w
      jejdnej klasie jest ich kilka. Dlaczego dopuszczono się takiej pomyłki???
    • Gość: krzysio Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.streamcn.pl 02.04.04, 18:20
      no mojej szkoly tez nie ma
    • Gość: Myszka Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 15:36
      Co to jest, że ilekroć odwiedzam stronę, "listy są w trakcie uzupełniania"?!
      To skandal!!! Zastanówcie się lepiej, czy organizowanie konkursu tylko po to
      aby denerwować jego uczestników ma jakikolwiek sens. Skąd mogę teraz wiedzeić,
      czy mój komitet inwestycyjny został przyjęty?? Wstydźcie się. Macie czego!!!
    • Gość: mstar skargi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 10:13
      moja szkoła jest i jest spoko... a to że wy mieszkacie gdzieś czego nie ma
      nawet na mapie to już nie problem redakcji
    • Gość: erica_kane Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 14:23
      Nie jestem pewna jednego.Moja grupa została zgłoszona faksem przez
      opiekuna.Niesety nie znamy swojego numeru KI.Strona od kilku dni jest
      uzupełniana.Gazeta WYborcza z data 30 marca nie jest do kupienia.

Kasia_88@autograf.pl
    • Gość: Sztygara Kto nad tym wszystkim panuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 15:06
      Czy wy jestescie jacys nienormalni. Ilez mozna uzupelniac te listy??? Moze by
      mi ktos odpisal na to pytanie??? Nie mam słów do was. A tak w ogóle to co wy
      sobie myslicie olewacie nas i tyle!!!!
    • Gość: uyiduyi Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 13:58
      e6i7e7ituktui5e78u57uuuuuuuuuuuuuuuutyyyiu
    • Gość: Portalos Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:09
      Jakoś swojej druzyny znalezc nie moge - jakas lipa i tyle chyba
    • Gość: MASU Znalazłes bład-daj nam znac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:35
      Znalazłes bład-daj nam znac??? coo ta cała strona jest błedem !!dlaczego
      umiesciliscie nazwy komitetow w acrobat reader????????? nie chce to sie
      odtworzyc
    • Gość: Czahrov Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: 195.117.171.* 21.04.04, 07:11
      Kiedy to do cholery będzie gotowe ??!!??!! Jak mamy inwestować nie wiedząc na
      którym jesteśmy miejscu ???
    • Gość: MISTRZE GIEŁDY Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.adner.net / *.net 13.05.04, 12:26
      Dlaczego nie ma naszych kodów do wysłania formularza???? Co to ma Qrwa być??? J
      czemu tylko na Dolnym Slasku zostały anulowane ostatnie inwestycje. Nie ma
      równych szans. Macie anulować wszystkim bo jak wpadne do waszego sekretariatu
      to wszystkich roz.....ole!!!!!!!!!!! Barcelowicz musi odejść hwdp.
    • Gość: Mariusz Prosze o przesłanie mi numeru mojego komitetu! IP: *.rzeszow.msk.pl 01.06.04, 17:19
      Prosze o przesłanie mi numeru mojego komitetu!Moj adres m-kret@wp.pl, bo sobie
      zgubiłem!Nasza nazwa to Brygada RR z II LO!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka