Gość: walter IP: 217.96.6.* 30.03.04, 14:56 Nie ma kilku grup z mojej szkoły, w śród nich mojej dlaczego? e-mail walter_p@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konstancja Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.Net.pl / *.di.net.pl 30.03.04, 17:35 Mam pytanie: czy mogę wymyśleć teraz nazwe dla mojego KI?? jeśli tak to gdzie mogłabym ją teraz wysłać?? Prosze o odpowiedź. mój mail: konstancja14@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamilpalos Brak nazw komitetów na liście 31.03.04, 10:26 We wtorkowym wydaniu gazety (30.03.2004) nie wydrókowano nazw komitetów z naszej szkoły, dlatego można pomylić numery poszczególnych komitetów jeżli w jejdnej klasie jest ich kilka. Dlaczego dopuszczono się takiej pomyłki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.streamcn.pl 02.04.04, 18:20 no mojej szkoly tez nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 15:36 Co to jest, że ilekroć odwiedzam stronę, "listy są w trakcie uzupełniania"?! To skandal!!! Zastanówcie się lepiej, czy organizowanie konkursu tylko po to aby denerwować jego uczestników ma jakikolwiek sens. Skąd mogę teraz wiedzeić, czy mój komitet inwestycyjny został przyjęty?? Wstydźcie się. Macie czego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mstar skargi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 10:13 moja szkoła jest i jest spoko... a to że wy mieszkacie gdzieś czego nie ma nawet na mapie to już nie problem redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erica_kane Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 14:23 Nie jestem pewna jednego.Moja grupa została zgłoszona faksem przez opiekuna.Niesety nie znamy swojego numeru KI.Strona od kilku dni jest uzupełniana.Gazeta WYborcza z data 30 marca nie jest do kupienia. Kasia_88@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztygara Kto nad tym wszystkim panuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 15:06 Czy wy jestescie jacys nienormalni. Ilez mozna uzupelniac te listy??? Moze by mi ktos odpisal na to pytanie??? Nie mam słów do was. A tak w ogóle to co wy sobie myslicie olewacie nas i tyle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyiduyi Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 13:58 e6i7e7ituktui5e78u57uuuuuuuuuuuuuuuutyyyiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portalos Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:09 Jakoś swojej druzyny znalezc nie moge - jakas lipa i tyle chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MASU Znalazłes bład-daj nam znac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:35 Znalazłes bład-daj nam znac??? coo ta cała strona jest błedem !!dlaczego umiesciliscie nazwy komitetow w acrobat reader????????? nie chce to sie odtworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czahrov Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: 195.117.171.* 21.04.04, 07:11 Kiedy to do cholery będzie gotowe ??!!??!! Jak mamy inwestować nie wiedząc na którym jesteśmy miejscu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISTRZE GIEŁDY Re: Wykaz komitetów inwestycyjnych w poszczególny IP: *.adner.net / *.net 13.05.04, 12:26 Dlaczego nie ma naszych kodów do wysłania formularza???? Co to ma Qrwa być??? J czemu tylko na Dolnym Slasku zostały anulowane ostatnie inwestycje. Nie ma równych szans. Macie anulować wszystkim bo jak wpadne do waszego sekretariatu to wszystkich roz.....ole!!!!!!!!!!! Barcelowicz musi odejść hwdp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Prosze o przesłanie mi numeru mojego komitetu! IP: *.rzeszow.msk.pl 01.06.04, 17:19 Prosze o przesłanie mi numeru mojego komitetu!Moj adres m-kret@wp.pl, bo sobie zgubiłem!Nasza nazwa to Brygada RR z II LO! Odpowiedz Link Zgłoś