Dodaj do ulubionych

prace mgr i licencjackie

13.04.04, 22:06
Hej! Pisałam na zlecenie 2 prace licencjackie, które jednak po zakończeniu
osiągnęły poziom i rozmiary magisterskich. Niestety mój zleceniodawca się
wycofał w ostatniej chwili. Chętnie je sprzedam komuś innemu. To prace z
ekonomii w turystyce (a konkretnie w hotelarstwie) ogólnie rzecz biorąc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: prace mgr i licencjackie IP: 217.98.107.* 13.04.04, 23:16
      z turystyki średnio przeciętny na jeża student prawei wszystko jakiego kierunku
      sam potrafi napisać
      • oliwkap Re: prace mgr i licencjackie 13.04.04, 23:52
        ale nie każdemu sie chce :)
        • Gość: Richelieu* Re: prace mgr i licencjackie IP: 217.98.107.* 14.04.04, 01:31
          więc to są śmierdzące lenie, w dodatku głupie śmierdzące lenie bo mogli by
          pieniądze przeznaczyć na książki, na kurs, na wycieczkę, na weekend z
          ukochaną/ym. A tak co? jajco
          • oliwkap Re: prace mgr i licencjackie 14.04.04, 10:59
            I tu się z Toba w 100% zgadzam, ale musimy też wziąć pod uwagę tych, którzy nie
            mają czasu na pisanie pracy mgr, czy lic., poniewaz ciężko pracują na
            utrzymanie siebie i swojej rodziny (własnie dla takich ludzi pisałam te prace).
            A ja ten czas mam, wiedzę tez i mogę wychowując córeczkę (na urlopie
            wychowawczym) zarabiać na nasze utzrymanie. Pozdrawiam!
            • r.richelieu Re: prace mgr i licencjackie 14.04.04, 16:31
              jak to nie mają czasu? kiedy idzie się na studia to powinno się mieć czas, a
              nie zdaje się i myśli, że jakoś to z czasem będzie. Jeśli zaś faktycznei zdarzy
              się choroba, dziecko, praca to bierze się urlop, porządkuje życie, i wraca na
              studia.
              • oliwkap Re: prace mgr i licencjackie 14.04.04, 21:57
                Ok, a co powiesz na ogłoszenia: zatrudnię, wiek do 25 lat, wykształcenie
                wyzsze, z doswiadczeniem? Dziś nie wystarczy tylko studiować (chyba, ze sie ma
                bogatych rodziców i w perpektywie ciepłą posadkę w rodzinnej firmie).
                • Gość: Richelieu* Re: prace mgr i licencjackie IP: 217.98.107.* 14.04.04, 22:47
                  2 kierunki, podypl, 1 rok dr, 3 języki biegle, 2 tak sobie
                  5 lat doświadczenia
                  lat niecałe 26
                  żadnej lewizny
                  rodzice wykszt. zawodowe więc brak ciepłej posadki w perspektywie

nie można? można
                  • oliwkap Re: prace mgr i licencjackie 14.04.04, 22:57
                    Wiem, że można: lat 25, 2 kierunki, laureatka konkursu Primus Inter Pares,
                    najwyzsz średnia na roku, podczas studiów praca w loklej rozgłosni radiowej i w
                    lokalnej telewizji, instruktorka aerobiku (przed ciążą 14 godz. tygodniowo) i
                    to jeszcze nie wszystko, ale dajmy spokój. Nie wszyscy sa tacy zdolni jak
                    my :))))
    • fan_gazety A nie masz choć trochę "kaca" 15.04.04, 10:58
      że bierzesz udział w oszustwie? Przecież prace mają swoich autorów. Autor to
      ten, co napisał, a nie ten co kupił. W tym drugim wypadku byłoby na stronie
      tytułowej: "Kupujący" zamiast "Autor". Czy naprawdę "wszystko" wolno?
      Wiem, wiem - powiesz: "O co chodzi? Ja tylko sprzedaję, a niech kupujący zrobi
      z tym, co uważa za stosowne". Tak, czy tak, pisanie komuś prac na zlecenie to
      szwidel i tyle - obustronny. Nie przyjąłbym do pracy kogoś, kto dyplom sobie
      częściowo kupił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka