Dodaj do ulubionych

Co studiować?

11.05.14, 18:51
W tym roku wybieram studia i zastanawiam się nad dwoma kierunkami...
Myślę nad pedagogiką, chciałabym uczyć dzieci w wieku przedszkolnym, lub klasy 1-3. Ukończyłabym później jakiś kurs rysunku i może udałoby się nawet uczyć na zajęciach z rysunku, techniki, itp. Albo druga opcja - administracja. Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • onlineekspertwsb Re: Co studiować? 23.05.14, 19:24
      Witam!

W ramach uzupełnienia dodam, że konkurs "Zostań magistrem" dotyczy wyłącznie studiów II stopnia. Nagrodą główną w nim jest rok studiów II stopnia za darmo.

Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki
    • iwona.gurdak Re: Co studiować? 26.05.14, 14:33
      Czy są jakieś dobre szkoły wyższe katowice? Mam tam załatwioną pracę i poszukuję dobrych studiów. Najbardziej interesuje mnie ekonomia.
      • onlineekspertwsb Re: Co studiować? 15.10.14, 12:28
        Pani Iwono, z Katowic jest rzut beretem do Chorzowa, a na tamtejszej Wyższej Szkole Bankowej może podjąć Pani studia na kierunkach: finanse i rachunkowość, politologia, zarządzanie. Serdecznie zapraszamy.

WSB to największa grupa wyższych uczelni w Polsce. Studentom oferujemy studia zarządzanie w aż 10 miastach w Polsce: Bydgoszczy, Chorzowie, Gdańsku, Gdyni, Łodzi, Opolu, Poznaniu, Szczecinie, Toruniu oraz Wrocławiu.

W razie pytań jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam, Andrzej Czarneckia
        Online Ekspert WSB II stopnia
    • tomarko Re: Co studiować? 02.11.14, 16:54
      Skoro zastanawiasz się nad pedagogiką, to już się nie zastanawiaj :) Gorąco polecam Wyższą Szkołę Pedagogiczną im. J. Korczaka, w której sama studiuję. Wysoki poziom nauczania, nowoczesne metody kształcenia, mnóstwo zajęć praktycznych, no i stosunkowo niskie ceny. Jestem na edukacji przedszkolnej i wszesnoszkolnej z pedagogiką Montessori i uważam, że wybór ten był strzałem w dziesiątkę,
    • onlineekspertwsb Re: Co studiować? 09.11.14, 23:11
      Pedagogikę można i warto studiować na WSB w Szczecinie. Więcej: www.wsb.pl/studenci/studia-ii-stopnia/sciezka-tradycyjna/kierunki-i-specjalnosci-2stopien?field_kierunek_stud_ii_target_id=&title=Pedagogika

Dlaczego Wyższe Szkoły Bankowe? WSB to największa grupa wyższych uczelni w Polsce. Kandydatom oferujemy studia w aż 10 miastach w Polsce: Bydgoszczy, Chorzowie, Gdańsku, Gdyni, Łodzi, Opolu, Poznaniu, Szczecinie, Toruniu oraz Wrocławiu. WSB to także tryumfator rankingów Wprost z 2013 i 2014 roku: najbardziej ceniona grupa uczelni niepublicznych w Polsce wśród pracodawców!

Pozdrawiam, Andrzej Czarneckia
      Online Ekspert WSB II stopnia
    • kinggo Re: Co studiować? 20.12.17, 20:15
      Najlepiej wybrać to co nas interesuje, choć nie zawsze w tak młodym wieku wiemy co to jest i co byśmy chcieli robić w przyszłości. Ja wybrałam finanse i rachunkowość na Wyższej Szkole Bankowej: www.wsb.pl/torun/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/finanse-i-rachunkowosc i jak dotąd wybór mi odpowiada zupełnie. Choć nie ukrywam, że przed wyborem miałam niemałe wątpliwości.
    • warhler Re: Co studiować? 18.08.18, 11:27
      Ja osobiście studiuję administracje na AIK i jestem bardzo zadowolony. Ciekawe studia, nowe znajomości i przede wszystkim pewna praca po ukończeniu:) Administracja to zawsze dobry pomysł.
    • klara1994 Re: Co studiować? 14.12.20, 15:05
      Zachęcam do zapoznania się z ofertą szkół policealnych Cosinus- zdobędziesz zawód w krótszym czasie (rok lub 2 lata), bez żadnych kosztów, nauka kończy się egzaminem zawodowym państwowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka