ali-24 26.09.04, 11:53 pomóżcie , gdzie mogę znaleźć plan wynikowy nauczania historii i języka polskiego w podstawówce, mam podręczniki do j. pol. wsip, do historii z nowej ery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mystie Re: plan wynikowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:46 Historia Nowej Ery w SP: www.nowaera.com.pl/nauczycielom/rozklady_materialu_nauczania.asp?przedmiot=historia do polskiego - polecam przeszukanie stron WSiP Poza tym na wiele wydawnictw szkolnych na swoich stronach ma plany do ściągnięcia (zwane są rozkładem materiału nauczania lub planem wynikowym) Wiem że takie plany mają na swoich stronach Wyd. Szkolne PWN. Jak znajdę, dam linka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: presto Re: plan wynikowy IP: 213.155.191.* 09.10.04, 00:13 Do IV klasy Sp podręcznik Dobrowolskiej - plan wynikowy i wymagania autorstwa Jolanty Czarnotty-Mączyńskiej znajdziesz w Języku Polskim w Szkole IV-VI nr 4 rok szkolny 2002/2003 Wyd. pedagogiczne ZNP(zeszyty kieleckie)Szukaj artykułu Planowanie wynikowe. W przyszlosci spróbuj samodzielnie zaplanowac pracę - to ciekawe i bardziej efektywne niż korzystanie z cudzych, bo pozwala realizowac swoje pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś