Dodaj do ulubionych

TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!?

• Gość: aska Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:50
      ja generalnie zamkniete mam wszystkie dobrze, otwarte 2 czy 3 zle
    • Gość: B@r Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 80.48.221.* 26.04.05, 20:54
      Mnie poszło bardzo dobrze...Miłym zaskoczeniem było dla mnie napisanie listu:)
      Ogólnie to ten test był bardzo łatwy....Tylko ciekawe co jutro będzie na mat-
      przyrodniczym...
    • Gość: Sieczku Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 62.233.181.* 26.04.05, 20:57
      Wcale nie taki trudny . Nie było rozprawki a więc dużo prościej .Pytania były
      zrozumiałe ,niektóre podchwytliwe . Dobrze będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
      • Gość: ADAM UPADEK POLSKIEJ EDUKACJI IP: *.chello.pl 26.04.05, 21:07
        Ostateczny upadek polskiej edukacji. Wymagania stawiane osobom piszacym test
        obnizone do zera. Najlepsze pytanie: (w dosc swobodnej parafrazie) "Dlaczego
        wiersz Milosza to wiersz?". Ciesze sie, ze dane mi bylo zakonczyc edukacje w
        okresie, kiedy od uczniow czegos wymagano i kiedy ze szkoly wynosilo sie
        wiedze. Wspolczuje obecnym uczniom. A Rzeczpospolita taka podobno bedzie, jak
        jej dzieci chowanie...
    • Gość: Darek z Zagania Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:02
      prościzna,nie spodziewalem się że będzie aż tak prosty i będzie prostszy od
      próbnego. 50 pkt gwarantowane
    • Gość: qrczak Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:15
      zadania zamkniete byly banalne, natomiast myslalem ze otwarte (te za 1pkt)
      poszly mi dobrze, dopoki nie zobaczylem sugerowanych odpowiedzi...
    • Gość: Michaś :) Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 21:25
      Ja przechodziłem przez to rok temu, ale wierzcie mi ludzie, naprawde nie ma sie
      czego obawiac. Jesli cokolwiek robiłes w gimnazjum to to zdasz :) a ta cała
      jatka z rekrutacją tez jest przesadzona, co z tego ze dostaniesz sie do 1 w
      rankingach liceum, tam tez trzeba włozyc duzo pracy :) nie pracujesz nie
      umiesz. Na rekrutacji sie nie kończy :). Jutro test matematyczny, zycze
      wszystkim powodzenia! A szczególnie tym, którzy matme lubią :)
      • Gość: :) WIEM CO JUTRO BEDZIE NA EGZAMINIE :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:52
        podobno ma byc duzo pytan z biologii ...przede wszytskim krazenie.....i beda
        parki narodowe !!!!!!!!
        • Gość: agata Re: WIEM CO JUTRO BEDZIE NA EGZAMINIE :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:56
          a skad to wiesz?? skad mas ztakie info?? czy to jest pewne? odp szczerze bo to
          nie sa zarty!!
    • Gość: :) WIEM CO JUTRO BEDZIE NA EGZAMINIE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:53
      podobno ma byc duzo pytan z biologii ....przede wszytskim krazenie i parki
      narodowe ... a pozatym jedno pytanie ze stref klimatycznych :D
      • Gość: Moonia RE: Jak ci poszlo na egzaminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:57
        Jak dla mnie bylo dosyc latwe... Sprawdzalam przed chwila w necie i oprocz tych
        dwoch ostatnich prac mam wszystko dobrze;) Pozdrawiam wszystkich!! Powodzenia
        jutro!!!!!!!!!!!
    • Gość: anka_17 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 26.04.05, 21:59
      w porównaniu do testu który ja pisałam w ubiegłym roku ten test był naprawdę
      łatwy !!!
    • Gość: Ktosia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.mikstat.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 22:02
      Ja pisałam ten test rok temu i stwierdzam ze ten wasz to po prostu bajka, nie
      wiem jak mogliscie go zawalić... po prostu pomiana !!! Nie ma sprawiedliwości
      na tym świecie hehehe ale mimo to życze powodzonka na Matmie!
      • mirian124 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 22:07
        Teraz to każdy z tych co pisali rok temu wypomina nam ze ten test byl taki
        łatwy, a to nie nasza wina!! Poza tym jak chcieliście pisać ten co my to nie
        zdać wystarczyło :P Ale tak poważnie to znając życie zagną nas matemtyczno-
        przyrodniczym :// No to zyczę wszystkim jutro powodzenia (w tym sobie bo się
        przyda)!!
    • Gość: maugorzata Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:03
      proste jak nie wiem. a jutro.. nie pisze :>
      trzeba bylo sie do olimpiad przylozyc.. XD
    • Gość: Karolajna Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 82.177.67.* 26.04.05, 22:04
      Jeśli dobrze polioczyłam, to nie schodzę poniżej 44
    • Gość: cama Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:05
      a mi poszlo nawet, nawet... zreszta zobaczymy jak to bedzie, gdy przyjda
      wyniki. Ale nie lamcie sie, jutro scisle !!
    • Gość: Madzia:) Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:08
      bylam pozytywnie nastawiona, zrelaksowana i wypoczeta!! pozatym mój misiaczek
      trzymal za mnie i dzieki temu wszystkiemu napisalam zadania zamkniete 20 na
      20;) A Z RESZTA SIE OKAZE:) ACZKOLWIEK JA JESTEM DOBREJ MYSLI!!! zycze
      wszystkim powodzenia na jutrzejszym egzaminie to dopiero bedzie nie lada
      wyczyN:) buziaczki papapaa;*:*
    • Gość: Honoratka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.astrouw.edu.pl 26.04.05, 22:08
      Heh nie jest źle...zamknięte wszystkie dobrze,reszta też ok...gorzej z estetyką
      i interpunkcją, ale jakoś to będzie :)
    • Gość: KTosIk Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:11
      eh NIo tesh w sumie az taki TRudny nie BYl....teraz po fakcie widac ze BYLo
      Mozxna go napsiac na wiecej pkt =((((((((( az sie boje mat-przyr. zalama na
      maxa ....niektore pyt BYLy TRudne :| trzeba przyznac heh ;) powodzenia <lol>
    • warzyw16 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 22:11
      podlaczcie sie na 2983470 i sobie pogadamy. pozdrofka.nie bylo zle ale nie bylo
      tez najlepiej:/ ehhh
    • Gość: Izka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: .251:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:15
      Mi poszło bardzo dobrze. Z zadań zamkniętych miałam 19/20 a otwarte w sumie to
      w większości mam dobrze ale na matematycznym już nie bedzie tak zabawnie.:(
    • Gość: Bimbo [...] IP: 216.217.131.* 26.04.05, 22:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: karzynka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:48
      a ja pozdrawiam wspaniałego gosiaka świńskiego ryja karateke i wierze że jutro
      będzie wsztstko oka proste gosiak :P
    • Gość: Johnny Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:49
      Mi poszło zajebiscie:D:D.Z pytań zamkniętych potknąłem sie tylko na ostatnim
      pytaniu z tą przenośnią:[[[[ a szkoda bo bym mial komplet.A co do otwartych to
      pomylilem sie co do opisu rysunku "B" gdzie mialem wypisac grupy spoleczne
      widoczne na rysunku no ale co tam List mi tez poszedl The best tak wiec mysle
      ze cos ponad 40 bedzie;]]]!!!:D.Pozdrowionka z Krakowa.3-majcie sie.Powodzenia
      jutro:D:D
    • Gość: Tomba Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:49
      MI poszlo w miare fajnie ;] ok./ 34-40 ptk:D:D wymiatam:D
    • Gość: karzynka FOR GOSIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:51
      a ja pozdrawiam wspaniałego gosiaka świńskiego ryja karateke i wierze że jutro
      wszystko będzie oka proste gosiak elegancko jest na ulicach powodzenie 4 all!!!
      =)
    • Gość: Michał Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:56
      uuuuuuuuuuuuuuuuuuu pięknie od 48-50 pkt:D
    • Gość: ehh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: zabek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.chello.pl 26.04.05, 23:05
      ten test strasznie latwy jest i nie wiem czemu niektorzy narzekaja
      nie bylo w nim nic trudnego i cieszcie sie ze mieliscie list a nie rozprawke bo
      rozprawka najczesciej jest duzo trudniejsza od napisania jakiegokolwiek listu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka