Gość: aska Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:50 ja generalnie zamkniete mam wszystkie dobrze, otwarte 2 czy 3 zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@r Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 80.48.221.* 26.04.05, 20:54 Mnie poszło bardzo dobrze...Miłym zaskoczeniem było dla mnie napisanie listu:) Ogólnie to ten test był bardzo łatwy....Tylko ciekawe co jutro będzie na mat- przyrodniczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieczku Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 62.233.181.* 26.04.05, 20:57 Wcale nie taki trudny . Nie było rozprawki a więc dużo prościej .Pytania były zrozumiałe ,niektóre podchwytliwe . Dobrze będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM UPADEK POLSKIEJ EDUKACJI IP: *.chello.pl 26.04.05, 21:07 Ostateczny upadek polskiej edukacji. Wymagania stawiane osobom piszacym test obnizone do zera. Najlepsze pytanie: (w dosc swobodnej parafrazie) "Dlaczego wiersz Milosza to wiersz?". Ciesze sie, ze dane mi bylo zakonczyc edukacje w okresie, kiedy od uczniow czegos wymagano i kiedy ze szkoly wynosilo sie wiedze. Wspolczuje obecnym uczniom. A Rzeczpospolita taka podobno bedzie, jak jej dzieci chowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek z Zagania Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:02 prościzna,nie spodziewalem się że będzie aż tak prosty i będzie prostszy od próbnego. 50 pkt gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrczak Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:15 zadania zamkniete byly banalne, natomiast myslalem ze otwarte (te za 1pkt) poszly mi dobrze, dopoki nie zobaczylem sugerowanych odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś :) Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 21:25 Ja przechodziłem przez to rok temu, ale wierzcie mi ludzie, naprawde nie ma sie czego obawiac. Jesli cokolwiek robiłes w gimnazjum to to zdasz :) a ta cała jatka z rekrutacją tez jest przesadzona, co z tego ze dostaniesz sie do 1 w rankingach liceum, tam tez trzeba włozyc duzo pracy :) nie pracujesz nie umiesz. Na rekrutacji sie nie kończy :). Jutro test matematyczny, zycze wszystkim powodzenia! A szczególnie tym, którzy matme lubią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) WIEM CO JUTRO BEDZIE NA EGZAMINIE :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:52 podobno ma byc duzo pytan z biologii ...przede wszytskim krazenie.....i beda parki narodowe !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: WIEM CO JUTRO BEDZIE NA EGZAMINIE :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:56 a skad to wiesz?? skad mas ztakie info?? czy to jest pewne? odp szczerze bo to nie sa zarty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) WIEM CO JUTRO BEDZIE NA EGZAMINIE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:53 podobno ma byc duzo pytan z biologii ....przede wszytskim krazenie i parki narodowe ... a pozatym jedno pytanie ze stref klimatycznych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonia RE: Jak ci poszlo na egzaminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:57 Jak dla mnie bylo dosyc latwe... Sprawdzalam przed chwila w necie i oprocz tych dwoch ostatnich prac mam wszystko dobrze;) Pozdrawiam wszystkich!! Powodzenia jutro!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_17 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 26.04.05, 21:59 w porównaniu do testu który ja pisałam w ubiegłym roku ten test był naprawdę łatwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.mikstat.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 22:02 Ja pisałam ten test rok temu i stwierdzam ze ten wasz to po prostu bajka, nie wiem jak mogliscie go zawalić... po prostu pomiana !!! Nie ma sprawiedliwości na tym świecie hehehe ale mimo to życze powodzonka na Matmie! Odpowiedz Link Zgłoś
mirian124 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 22:07 Teraz to każdy z tych co pisali rok temu wypomina nam ze ten test byl taki łatwy, a to nie nasza wina!! Poza tym jak chcieliście pisać ten co my to nie zdać wystarczyło :P Ale tak poważnie to znając życie zagną nas matemtyczno- przyrodniczym :// No to zyczę wszystkim jutro powodzenia (w tym sobie bo się przyda)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maugorzata Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:03 proste jak nie wiem. a jutro.. nie pisze :> trzeba bylo sie do olimpiad przylozyc.. XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolajna Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 82.177.67.* 26.04.05, 22:04 Jeśli dobrze polioczyłam, to nie schodzę poniżej 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cama Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:05 a mi poszlo nawet, nawet... zreszta zobaczymy jak to bedzie, gdy przyjda wyniki. Ale nie lamcie sie, jutro scisle !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia:) Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:08 bylam pozytywnie nastawiona, zrelaksowana i wypoczeta!! pozatym mój misiaczek trzymal za mnie i dzieki temu wszystkiemu napisalam zadania zamkniete 20 na 20;) A Z RESZTA SIE OKAZE:) ACZKOLWIEK JA JESTEM DOBREJ MYSLI!!! zycze wszystkim powodzenia na jutrzejszym egzaminie to dopiero bedzie nie lada wyczyN:) buziaczki papapaa;*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honoratka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.astrouw.edu.pl 26.04.05, 22:08 Heh nie jest źle...zamknięte wszystkie dobrze,reszta też ok...gorzej z estetyką i interpunkcją, ale jakoś to będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTosIk Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:11 eh NIo tesh w sumie az taki TRudny nie BYl....teraz po fakcie widac ze BYLo Mozxna go napsiac na wiecej pkt =((((((((( az sie boje mat-przyr. zalama na maxa ....niektore pyt BYLy TRudne :| trzeba przyznac heh ;) powodzenia <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
warzyw16 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 22:11 podlaczcie sie na 2983470 i sobie pogadamy. pozdrofka.nie bylo zle ale nie bylo tez najlepiej:/ ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: .251:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:15 Mi poszło bardzo dobrze. Z zadań zamkniętych miałam 19/20 a otwarte w sumie to w większości mam dobrze ale na matematycznym już nie bedzie tak zabawnie.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbo [...] IP: 216.217.131.* 26.04.05, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karzynka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:48 a ja pozdrawiam wspaniałego gosiaka świńskiego ryja karateke i wierze że jutro będzie wsztstko oka proste gosiak :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:49 Mi poszło zajebiscie:D:D.Z pytań zamkniętych potknąłem sie tylko na ostatnim pytaniu z tą przenośnią:[[[[ a szkoda bo bym mial komplet.A co do otwartych to pomylilem sie co do opisu rysunku "B" gdzie mialem wypisac grupy spoleczne widoczne na rysunku no ale co tam List mi tez poszedl The best tak wiec mysle ze cos ponad 40 bedzie;]]]!!!:D.Pozdrowionka z Krakowa.3-majcie sie.Powodzenia jutro:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomba Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:49 MI poszlo w miare fajnie ;] ok./ 34-40 ptk:D:D wymiatam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karzynka FOR GOSIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:51 a ja pozdrawiam wspaniałego gosiaka świńskiego ryja karateke i wierze że jutro wszystko będzie oka proste gosiak elegancko jest na ulicach powodzenie 4 all!!! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:56 uuuuuuuuuuuuuuuuuuu pięknie od 48-50 pkt:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.chello.pl 26.04.05, 23:05 ten test strasznie latwy jest i nie wiem czemu niektorzy narzekaja nie bylo w nim nic trudnego i cieszcie sie ze mieliscie list a nie rozprawke bo rozprawka najczesciej jest duzo trudniejsza od napisania jakiegokolwiek listu Odpowiedz Link Zgłoś